דבר טוב
דבר רע
-ראשון

dralan

New member
ארג

/tapuzforum/images/emo31.gif כאב ראש מעצבן ואני חייב ללמוד לבגרות בגמרא בשישי :|

Super Alonit

New member
אני ממש ממש עצבנית.

הדיון הזה על האופנוען פשוט סחט את כל השמחה שהייתה בי, זה מעצבן ומתסכל כ"כ. אני לא מבינה למה היה צריך את זה, העדפתי לא לדעת את הדעות של כולם.

The Cat Woman

New member
די, יפה שלי../images/Emo201.gif

קורה שלא מסכימים וקורה שמתעצבנים והרוחות מתלהטות. כמו שאמרתי לג'ים- לא שופטים אדם בשעת כעסו. אנחנו יודעים שאת בונבונית מקסימה ומדהימה

המממ

100 במתכונת במת' :]
זה 3 יחידות אז זה צבירה. ודווקא היו לי מלא טעויות ויש מתכונת שנייה ביום ראשון ופשוט אין לי כוח.
הטימטום של המורה שלי לספרותכיתה מדהים אותי כל פעם מחדש. התחיל לנתח את האישיות שלי כאילו אני איזו יצירה ספרותית
"נועה הזאת ממש פראית בזמן האחרון" ~כולם מסתכלים עליי~ "מה, לא נכון? יש בה יסוד פראי!" יש לי איתה פאקינג 85, בספרות מורחב שהחומר הרבה יותר קשה ודורש מאיתנו הרבה יותר יש לי 95!!! היא הורידה לי 20 נקודות במבחן כי היא לא מסכימה איתי בעמדה שלי, וזאת הייתה שאלה של להביע את הדעה! והיא הורידה לי בעבודה 10 נקודות על כך שהיא נורא קצרה, אחרי שהיא אמרה בשיעור לכתוב 5 שורות על כול נושא וכתבתי אפילו יותר מזה. 0.0 ועוד דאגה להגיד לי 200 פעם בערך שבבגרות אני אצטרך לכתוב יותר. מפגרת#@!#W@!
התקדמתי עם העריכה של הסרט, למרות שבטעות המשכתי לערוך אחרי שהשיעור נגמר וקלטתי את זה הרבה יותר מידי מאוחר וגיליתי שאני מאחרת ב25 דקות לשיעור
אבל זה היה שיעור חברה אז מילא
רוצים לעשות לנו יום מרוכז במת' ביום שישי הזה

איזה יום נוראי..

פגישת נגנים למסיבת סיום דווקא ביום שישי.
הדיון הזה מרגיז מה שיש למעלה><
אין לי מצב רוח בכלל בכלל.
86 כפיפות בטן, מצטיין, לפחות במשהו.. ויכלתי להמשיך.

Super Alonit

New member
יא, אתה מלך../images/Emo47.gif

גם אני הכי טובה בכיתה בכפיפות בטן
~שוויצרית~ (אבל אני גרועה בערך בכל דבר אחר בספורט ככה שזו לא חוכמה) אני מקווה שימחקו את הדיון הזה או משהו, זה ממש עלה לי על העצבים. :\ ותרגיש טוב!

Itay Simons

New member
כן, הדיון הזה די מציק.

ברשותך, אביעד, לפחות אוריד אותו מנעיצה..

Itay Simons

New member
היה ליד זה קונוס שכזה

וזה אומר שהשרשור נעוץ, ולא עולים מעליו דברים אחרים.

למעלה