ניצנים, קוקה קולה ומה שבינהם!

אני עושה

וגם הולך להופעה.....תעשה כמוני תבוא רק להופעה, תגיע ב 7 בערך תלך מיד כשהופעה נגמרת

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifזה נכון, בטוח.

אני יודעת אתזה ממקור מאוד אמין
ועידן..תבוא! לי יש מועד ב' במתמטיקה ב14/7 אבל אנ'לא הולכת להפסיד הופעה של שייגעצ והיהודים

mayan d11

New member
ניצנים 2005 - מכירת כרטיסים ../images/Emo179.gif

אני מוכר כרטיסים מי שרוצה

Sheygets16

New member
מה אני אומרת? ../images/Emo122.gif

שכבר ידעתי על זה ושזה על הפנים .. בשביל לראות את שייגעצ אני אצטרך לסבול גם את היהודים סיוט

אם זו תהיה הופעה משותפת זה הכי גרוע

אתם מדמיינים לכם את שייגעצ שרים היהודים???? זוועה

invAsion

New member
משותפת ../images/Emo6.gif ../images/Emo103.gif

חחחחח. הם היו מתים. כשאומרים שייגעצ והיהודים מתכוונים - שייגעצ מחממים (פותחים), היהודים מופיעים (מופע מרכזי).

../images/Emo128.gif

יש מצב שניהם הופעה מלאה, כי לשייגעצ יש קהל פי 3 יותר גדול משנה שעברה ואם שייגעצ מחממים, והכבדים עושים להם משהו, אישית אני ועיד נכנסים בהם

../images/Emo121.gifחח "אם הכבדים עושים להם משו".?

חחחח ולמה שהם יופיעו ביחד? אתה מדמיין את סאבלימינל ואביב גפן על במה אחת, בו זמנית? אין להם <שייגעצ והיהודים> שוב דבר משותף בכלל.. מה לעשות ששייגעצ הם יותר להקה של חימום ללהקות בסדר גודל הרבה יותר גדול <במקרה הזה-היהודים?>

invAsion

New member
אין שום קשר. ../images/Emo103.gif

הם יחממו.. הם לא ישירו שם 15-16 שירים. מקסימום 8-9. היהודים לעומת זאת.. אחח.. לא פחות מ24 :) (אין שום מצב שבעולם ששייגעצ יופיעו עם היהודים על אותה במה, בכל מקרה. היהודים לא ישירו שירים של שייגעצ, ואני מניח ששייגעצ גם לא ישירו שירים של היהודים.) וצאו כבר מהקטע הזה של "הכבדים". תאמין לי שאם סבלנו את אינפקציה אחרי כמה חודשים בלי הופעות, לא תהיה בעיה לשמוע את שייגעצ מחממים. אני אפילו אשמח.

היהודים מחממים את שייגעצ!!!!!!!!

הלוואי. תכלס היהודים פסדר, פשוט שאין להם שירים חדשים אז זה משעמם תחת.

Hezi The One

New member
אין שירים חדשים?!

שייגעצ עד עכשיו בהופעות השמיעו 2 שירים מהדיסק הבא היהודים השמיעו 3! "אם כבר" ועוד איך נקרא שיר חדש,כי הוא רשמי רק מאז שהאנפלגד יצא,חוץ מזה יש להם את "חופשי" ו "I don't like" הנה,כבר יותר שירים חדשים ממה ששייגעצ הראו עד עכשיו:]

כמה דברים

1. לשייגעצ יש מופע שלם רק של שירים חדשים. 2. בכמות זמן שהיהודים קיימים, הם היו אמורים להוציא יותר משלוש דיסקים. שייגעצ קיימים הרבה פחות, ועוד מעט מוציאים דיסק שלישי.

גוטשה

New member
אבל

כל דיסק של היהודים (חוץ מהראשון שאני הרבה פחות אוהבת) הוא יצירת מופת בערך. מדהים כמה שהם נשמעים טוב בדיסקים וזה בזכות הפקה נהדרת, וחביבי זה קשה.

invAsion

New member
בוא נעשה השוואה ../images/Emo103.gif

זה דווקא כיף לי. ניקח את ניו-יורק רפיח לעומת מציאות נפרדת. דיסק ראשון מול דיסק ראשון. לא שיש מקום להשוואה, כי לא קל ופיוטה, הזמן שלך, עוד ארון אחד ואחרים לוקחים בקלות, אבל בכל זאת דיסק ראשון, איכות פחות טובה וכו'. דיסק שני של שייגעצ - משקאות. מעולה. דיסק שני של היהודים - היהודם, טוב. (עניין יחסי. ביחס ליהודים - טוב. ביחס לשייגעצ - מעולה). לעומת זאת, דיסק שלישי של היהודים.. פחד מוות.. אין מילה אחרת מלבד יצירת מופת. היה שווה כל יום שחיכינו לדיסק המדהים הזה, שכולל מעל ל70 דקות של מוזיקה איכותית מכל בחינה. שייגעצ היו רוצים להגיע לקרסוליים של היהודים מבחינת רמת מוזיקה וכתיבה. ועכשיו בקשר לשירים חדשים - היהודים, כמו רוב הלהקות, משחררים סינגלים. הסינגל (אמנם לא רשמי) לדיסק הבא - "אם כבר". חוץ מאם כבר (וכאן יש לך טעות, חזי :) הם שרו בהופעות את Don't Like ואת "חופשי" ועוד שיר שלא קלטתי את השם שלו בהופעה במרכז הקונגרסים ב25.3. סה"כ 4 שירים חדשים, מתוך דיסק של 12 - זה שליש מהאלבום. צריך, אחרי הכל, להשאיר משהו לאלבום עצמו. ולסיכום - יפה לשייגעצ שיש להם 3 אלבומים בהרבה פחות זמן. אם תסתכל על האיכות, אין בכלל מה להשוות. כי גם השירים הפחות טובים של היהודים לוקחים כל שיר של שייגעצ בקלות.

אבל אתה שוכח ש"יצירת מופת"

זה עניין של טעם. בעייניך היהודים עושים יצירות מופת, בעייני לא. אבל בעייני גם שייגעצ לא עושים יצירות מופת אז עזוב
.

למעלה