סיכום שבועי

../images/Emo42.gif סיכום שבועי ../images/Emo183.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
תמונת השבוע? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/
שיהיה שבוע נפלא ובהצלחה לכל מי שיש לו מבחנים/מגנים/בגרויות

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif "את בסדר את לא יפה ולא כונפה את בסדר.."

סוףסוף שמת את המדגיש החדש XD שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? 3OH!3 & Katy Perry - Starstrukk Ke$ha - TiK ToK Blessthefall - You Deserve Nothing and I Hope You Get Less ועוד מלא ליידי גאגא
אמן/אלבום השבוע? ליידי גאגא
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- נמלטים 1+2, על טבעי 5, איך פגשתי את אימא 5.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 81 בהיסטוריה.
קיבלתי במזל 85 מגן ב-02 אבל נכשלתי בבגרות.
קיבלתי 78 במנהל, זה שיפור ענק מ-55 במבחן קודם.
ציטוטי השבוע?
שיעור ספרות המורה: "מה עשיתם שבוע שעבר כשלא הייתי?" לירן: "פגשנו את פרנהיים ואשתו" הכיתה שרה 'הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה..' וולריה מתחילה למחוא כפיים לירן: "ולריה תירגעי את לא בבית" ולריה שמה את הרגל על הכיסא של מיכל "מיכל תעשי טובה תקשרי לי את השרוכים" מיכל: "" המורה: "דווקא עברנו מהר על הכיתה שלכם במועצות פדגוגיות" לירן: "רכלנים! מה אמרתם עלינו?" המורה: "אתם די בסדר" ולריה בהצתה מאוחרת: "טפו עליכם! מה אמרתם עלינו?!"
שיעור אזרחות המורה:"נו תפסיקו, די" לירן: "ולד אתה מכוער די" המורה:"אם היה חוק שאוסר על נשים להצביע זו הייתה דמוקרטיה?" תלמידים:"לא כי זה נוגד את השיוויון" לירן (בצחוק): "כן, הן לא יודעות כלום!" המורה: "ואם לגברים היה אסור?" לירן: "מזה הטימטום הזה?! לא מקובל עליי!"
שיעור כלכלה, לומדים על אינפלציה ודיפלציה אופיר: "אינפלציה, דיפלציה ושיר-אל!" תכנונים לשבוע הבא? בוחן במנהל ואזרחות, תעודות, מקווה לעשות מיני שופינג
וסבתא שלי עוברת ניתוח, אז אני מקווה שהיא תחלים מהר
תמונת השבוע? מושלם

../images/Emo6.gif הציטוט האחרון. ../images/Emo223.gif

טוב נו, וכל השאר. XD והמון בהצלחה והחלמה מהירה לסבתך.

NoAmItA ChAn

New member
נמלטיםםםםם 3333333333333333>

אחי ואני עכשיו באמצע העונה השנייה DDD: אבל נכון שהעונה השנייה פחות טובה מהראשונה? כלומר, זו דעתי, אבל.. כן XP כל הכבוד על הציונים!!! ו.. אחלה ציטוטים XDDDDDDDDDDDDDDD הלוואי עליי כיתה כזאת מבדרת TT

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif העונה ה-3 הכי נמרחת והכי פחות טובה.

איזה פרק את? תודה :) וזה היה יום הזוי שהכיתה הייתה מבדרת ולא ילדותית כמו תמיד

The new transmission is calling ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? The jetset life is gonna kill you This is how i disappear Hang 'em high שיר השבוע בכללי? Lostprophets - Where we belong For all these times, son It's not the end of the world For hes a jolly... Daughtry - Call my name
Escape the fate - Not good enough... הקרקס של דולי - מי אתה שתהיה מאושר אמן/אלבום השבוע? Lostprophets , כלכך!!
והאלבום החדש- The Betrayed סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית- נשות הטייסים
, הפיג'מות, לחיות עם דרק, זאק וקודי.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הייתי ממש חולה, ולא הלכתי לגן.
המנהלת כעסה עליי בגלל משהו ודי נעלבתי. ><
הרבה בלאגן בבית.
אני שונאת חלומות! ציטוטי השבוע? אמא: "אני מקווה שהפירות יבשים האלה טריים..." נו באמת. XD והיו עוד עם אחי, אבל אני לא זוכרת. תכנונים לשבוע הבא? בייביסיטר, ומקווה ללכת להופעה של 'הקרקס של דולי' עם קאריני ת''א. תמונת השבוע?
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo216.gifחצי שנה למניייאק../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo191.gif

שיר השבוע של MCR?: -לא שמעתי. שיר השבוע בכללי? -3OH!3 – Starstrukk (feat Katy Perry) -Ryan Star – Last Train Home -Buckcherry – Carousel -Buckcherry – Don't Go Away -Balkan Beat Box – Move It -וכל השירים שביצעו עד פרק 13 בGLEE-
אמן/אלבום השבוע? -בקסטריט בויז
, באקצ'רי,דיויד קוק, לוספרופטס ובלו. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? -על טבעי, האנטומיה,יומן הערפדים,גליייייייייי!!!!!!!!!, מגרש ביתי. דבר טוב/רע שקרה השבוע? -השבוע הייתי אפטימית. ציטוטי השבוע? -. תכנונים לשבוע הבא? -המשך האופטימיות. תמונת השבוע?..מיסטר לאמברט

../images/Emo216.gifראיתי אוואטר פיינלי..

כל סצנה לעצמה, כל האפקים..מעולה
אבל יש לי בעיה רצינית עם התסריט. שיהיה מדע בדיוני ומצויר/מחשב..אנערף. יש שם כמה קטעים מטרידים ולא קשורים:/

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חח הוא נראה כמו זבוב

חמוד^^ מזה הגלי הזה שכולם מתלהבים ממנו?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשיוז~

שיר השבוע של MCR? אממ... אני בטוחה שהיה משהו אבל לא זוכרת~
שיר השבוע בכללי? מממ אותו דבר כרגילXD
אמן/אלבום השבוע? כרגיל... סופר ג'וניור, מיאבי, דבסק, אראשי... אהה... מיקה~ וקצת ס"ב וט"ה. ואולי שכחתי משהו אבל לא יודעת~
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- טוב שבוע שעבר לא היה סיכום אז אני אכתוב גם את של שבוע שעבר וגם של השבועO: אוואטר, החיפוש אחר ג'ון גיסינג, בוטל שוק. - זה משבוע שעבר, אולי היה עוד משהו אבל אני לא זוכרת~ אה כן, אטאק און דה פין אפ בויז. שוב.
סינדרלה, היפיפיה הנרדמת, דה האנגאובר, קצת סופרבאד[נרדמתי באמצע...], חצי מג'יי&סיילנט בוב, ממ... פורגטינג שרה מרשל... אממ... היה עוד אחד אבל אני לא זוכרת~ בטח היו עוד הרבהXD תוכנית- אאאאאאנננננננייייייייייממממממננננננננננניייייייייייייייאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקסססססססססססס333333333333333333> וכל השאר, נו. ^^ [אחים ואחיות, האוס, בובספוג... שטויות כאלה.] וידאו- אע יש הרבה לא זוכרת כבר.
דבר טוב/רע שקרה השבוע? זה עוד משבוע שעבר אבל...
סינמה ביזאר התפרקו.
ציטוטי השבוע? אעה היו הרבה מאנימניאקס;; טוב, אלה שאני מצליחה לחשוב עליהם כרגע:
"Helloooooooooo nurse!"
"So what are we going to do tonight, Brain?" "Same thing we do every night, Pinky... TRY TO TAKE OVER THE WORLD."
"Wait a minute. You expect us poor, innocent children to climb up a dangerous cieling and paint naked people all over a church?! WE'LL DO IT! Not for the sake of art, not for the sake of money- but for the sake of painting naked people!"
"We're the Warner Brothers~" "And the Warner Sister. :D" ואני בטוחה שהיו עוד אני פשוט לא זוכרת כרגעXD
תכנונים לשבוע הבא? ממ לסיים לראות אנימניאקס..? חח את מה שיש לי בכל אופן. אה וללמוד לפסיכולוגיה. X_X
תמונת השבוע? אהובי החדש
וואקו וורנר לשלוטן$%^&&^%$
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה כן, עוד תוכנית-

גלי.
וסתם כי אני לא יכולה להרשות לעצמי לא להעלות תמונה של סוג'ו לסיכום

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא ברור לי...

במייספייס שלהם הם כתבו ש"הגיע הזמן שהם יעשו דברים אחרים", אבל חברה שלי אמרה לי ששין ושטרייפי רצו לעזוב ושעכשיו יש להם להקה חדשה או משהו כזה... X_X לא הבנתי בדיוק למה אבל אני פשוט ממש מבואסת מזה ו, גאד, זה כל כך מעצבן. הם כל כך לא מיצו את עצמם, הם פאקינג היו ביחד שנתיים והוציאו שני אלבומים [וחצי אלבום...] וזה כל כך לא מספיק... ממש אהבתי אותם, ז"א, הם אחת הלהקות האהובות עלי><

אני יודעת, בגלל זה שאלתי >< ../images/Emo223.gif

מצטערת לשמוע
אני מקווה שהם יחזרו או משהוO:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה... אני גם מקווה.

כרגע ממש קשה לי לשמוע אותם [בעיקר את השירים המדכאים שלהם, את השירים הספארקלי והגיינס אין לי בעיה לשמוע~ מה שאומר שאת רוב טויז אני עדיין יכולה לשמוע
אבל עדיין כואב><] וכל פעם שהשיר "It's over" מגיע לי בשאפל אני רוצה לבכות... [וכמובן שמיד מעבירה אותו. אני -ממש- לא מסוגלת להקשיב לשיר הזה, אני לא חושבת שאני אי פעם אשמע אותו שוב. חבל, כי זה דווקא שיר יפה. אבל הוא הרבה-יותר-מדיי-כואב. גאד...]

אני ממש מבינה אותך.. ../images/Emo223.gif

זה כמוני עם אבנג'ד עכשיו, בגלל מותו של דה רב, זה מוזר מדי.. >< אבל מה אפשר לעשות...

למעלה