סיכום שבועי

NotFamous

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gifאיזה שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של MCR? לאדעת
שיר השבוע בכללי? Down - Jay Sean Fireflies- Owl City
All The Right Moves - One Republic Awake And Alive - Skillet
Adam Lambert - For Your Entertainment Monster - Skillet Hero - Skillet One Day Too Late- Skillet Break - Three Days Grace ממעמקים - עידן רייכל
אמן/אלבום השבוע? Skillet - Awake
Three Days Grace - Life Starts Now
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר - The host של סטפני מאייר תוכנית - ארץ נהדרת, אווטאר [כןכן התוכנית]
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
אני ורון ביחד!!!!!!!
שבוע שעבר התרסקתי מהאופניים ביום שבת ואני עדיין לא יכולה להתאמן..אבל הפנים שלי כבר כמעט לגמרי החלימו.
זה שיש לי חבר מדהים מכפר על הכל
ציטוטי השבוע? היה כלכך הרבה מהיום, אנלא זוכרת חח.
תכנונים לשבוע הבא?
בתקווה לחזור לרוץ לפחות, אולי טיפה אופניים או שחיה אם אצליח...
אווטאר בשבת עם החבר.
D:
תמונת השבוע? לא הצלחנו לצלם ממש תמונות טובות חחחח זה היה משעשע

Because Of May

New member
חבר ראשון נכון? ../images/Emo109.gif

רואים. חמודים, הלוואי שאפשר היה לשמר את התמימות הזאת לאורך זמן. מזל טוב ובהצלחה
.

NotFamous

New member
היו לפניו כמה אבל לא רציניים,

רובם יצאו מניאקים גם. תודה

NoAmItA ChAn

New member
מזל טובבבבבבב 3333333333333333>

אני שמחה שזה הסתדר ככה! שיהיה לך שבוע טוב, נשמה 3>

NotFamous

New member
תווווווודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif וגם לך, המנהלת ../images/Emo98.gif

Rose131

New member
אוקי

שיר השבוע של MCR? אהה.. I'm not okay. נראה לי. למרות שכתבתי איזה משהו על this is the best day ever. שיר השבוע בכללי? אממ.. Between The Bars- Elliott Smith. אמן/אלבום השבוע? אליוט. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? "הביתה"- אסף ענברי דבר טוב/רע שקרה השבוע? ההתנדבות הייתה מדהימה השבוע. התחלתי לעבוד עם תלמידים באופן פרטני וזה מספק ומדהים. כל השאר היה די רע. ציטוטי השבוע? אנערף. תכנונים לשבוע הבא? אהה.. הולכים לראות רב"ח. וסדנת התבוננות, ויוצאת שו"ש! תמונת השבוע? איןליכוחלמצוא!

Hadar way

New member
illusion

שיר השבוע של MCR? כל בולטס, בעיקר דמוליישן לאברס. ותכלס הכל אני שומעת אותם בלופים... שיר השבוע בכללי? System of a down כל האלבום היפנוטייז VNV nation- illusion סיסטם עוד כל מיני אלבומים אמן/אלבום השבוע? MCR לגמרי אני ממש מכורה סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? 70 שואו עונה 5 פרוג'קט ראנווי עונה 6 יש רק את הספיישל אולסטאר חלק א' בויאודי אבל זה אומר שיהיו עוד הרבה :D:D:D ספר אין ממש אני קוראת ספר של 30 עמודים בכתב ענק לבוקריפורט באנגלית ומלא וידיאוים של MCR ביוטיוב והקליפ של illusion שהוא מדהים *-* דבר טוב/רע שקרה השבוע? לא זכור לי משו מיוחד ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? תעודות, אולי ת"א? ואולי להפגש עם אלונה :) תמונת השבוע? :D מהתיקיית MCR שיש לי, הוספתךי מלא תמונות בשבוע האחרון והתחשק לי את זאת

Death Of Light

New member
אני היחידה שאין לה ''תיקיית MCR''?

בכללי,אני כ''כ נגד זה,אין לי פוסטרים על הקירות, אפילו לא אחד,אין לי תמונות על המחשב, כלום

Because Of May

New member
רציני? ../images/Emo12.gif. ../images/Emo109.gif

כשהתחלתי לאהוב אותם, הייתה לי תקייה עם איזה 2,000 תמונות, שחולקה לתתי-תקיות: ג'רארד, פראנקי, מייקי, בוב, ריי, מכ"ר, כתבות מעיתונות, עטיפות ועוד אחת שאני לא זוכרת XD. היו לי בחדר 3 פוסטרים ענקיים שלהם (אחד מרוק סאונד, נדיר ביותר!, אחד מתומר מתקופת טרי צ'ירס [שהתחלף למשהו אחר מתומר, קצת עדכני יותר כשג'רארד עם בלונד] ועוד אחד מתומר מהבלאק פרייד). היו לי גם עוד איזה 4 פוסטרים קטנים מראש 1 וממעריב לנוער. כן, כן, הייתי אובססיבית, אני יודעת XD. היום- אין להם זכר XD. הדברים היחידים שתלויים לי על הקיר הם פוסטרים, אחד גדול של דמדומים, ועוד 4 קטנים של מיוז, אוונסנס, פארמור ואבנג'ד. אה, וסטליסטים מההופעות של אסף אבידן ומרסדס בנד D:. חפרתי
.

NoAmItA ChAn

New member
OOO:

לי יש במחשב תיקייה של תמונות בשם "להקות" ויש לי שם משהו כמו 1000-2000 תמונות של להקות, כשמתוכן 85% של מכ"ר XP ויש לי שני פוסטרים של מכ"ר, אוונג'ד (היה עוד אחד אבל התחלף ב-), מיוז, שניים של פאניק! אט דה דיסקו, פו"ב, שניים של 30סטמ, פוסטרים קצת יותר גדולים של פרוטס באסקט (למרות ששנים לא ראיתי), של סאקורה ושל דמות שהתחפשתי אליה מאנימה בשם "לאקי סטאר", ופוסטרים גדולים של אנימה בשם קלאנאד, של טיגרסים מזנק, של כדור הארץ ושל מערכת השמש :) כשחושבים על זה, איך יש לי כל כך הרבה מקום? O: אה, ואני שוקלת גם לתלות פוסטר של על טבעי XP

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשאני לא אתחיל לחפור פה.

אני בכלל לא אגיד כמה תמונות יש לי על המחשב... רק של סינמה ביזאר יש לי משהו כמו 3000+ תמונות[שבערך 700 מתוכן זה של שטרייפי -לבד-
], של סופר ג'וניור גם יש לי משהו כמו 1000+... כל השאר אין לי מושג, אבל כמה מאות. וכמובן שיש לי דיסקים של כל הלהקות שאני אוהבת^^ -את כל ה3 של MCR ואת שני הדיוידים -את כל ה3 של טוקיו הוטל[רק אלה בגרמנית, כן? איכ האנגלית.] ושני דיוידים[חסרים לי שני דיוידים אם אני לא טועה~] -את 2 הדיסקים של מיקה ואת הדיוידי -את 2 הדיסקים של סינמה ביזאר -דיסק אחד של מיאבי [אני רוצה עודT_T] -דיסק אחד של ד'ה ארק -את הדיוידי של הסרט של סופר ג'וניור שבתוכו יש גם את הפסקול של הסרט, וחברה שלי קנתה לי סינגל שלהם כשהיא הייתה בתאילנד, ואבא שלי הבטיח שהוא יקנה לי ליומולדת את הדיוידי של הסיבוב הופעות השני שלהם[סופר שואו 2] כשהוא יצא^^ -וכמובן שפסקולים ושטויות כאלה שאין לי כוח לפרט.
מבחינת פוסטרים, יש לי: פוסטר אחד גדול של טוקיו הוטל[של הפרסומת של ההופעה~ ז"א הפוסטרים שתולים לפני הופעות כדי לפרסם את ההופעה? אז זה.] ו4 פוסטרים קטנים של כל הלהקה+פוסטר קטן של טום, פוסטר קטן של גיאורג, ושתי מונות קטנות שלהם[אחת של ביל ואחת של כל הלהקה]. 2 פוסטרים גדולים של MCR[אחד מתקופת ריבנג' ואחד מתקופת הבלאק פארייד] ופוסטר אחד קטן שלהם. פוסטר אחד קטן של גרינדיי, אחד קטן של מיקה, אחד קטן של דמדומים[
], אחד די קטן [אבל מגניב] של אדו ואל מFMA ואחד באותו גודל של L מדת'נווט. פוסטר של הסרט של סופר ג'וניור, שמסגרתי.
[ואני צריכה לתלותX_X] פוסטר של ג'אק ספארו
ופוסטר של שר הטבעות, ז"א תמונות של כל הדמויות מהסרט השלישי עם קצת פירוט על כל דמות [שעדיין לא טרחתי לקרוא למרות שיש לי את הפוסטר הזה כבר מכיתה ח'~]. אה, ויש לי גם תמונות קטנות מפוזרות על הקירות בחדר. ויש לי לוח שנה של ג'וני דפ.
קיצר... כן. אני בן אדם אובססיבי.

Because Of May

New member
איך יש לכן מקום, פאק ../images/Emo7.gif. ../images/Emo109.gif

אממ, ובאמת לא כדאי להתחיל לפרט על דיסקים, מבחינתי
. אבלנו, אני חייבת להשוויץ קצת!: כל הדיסקוגרפיה של מיוז (
): שואביז, אוריג'ין, הולאבלו, הולאבלו דיוידי, אבסולושיין, בלאק הולז, HAARP, רזיזטנס ורק אבסולושיין טור חסר. של מכ"ר: פרייד, בולטס, טרי צ'ירס, מרדר סין, בלאק פרייד איז דד. של מרסדס: הראשון- מרסדס בנד, והשני- תביאו בירות. ויש מלאות גם של אוונסנס ואספי אבל אין לי כוח לפרט D:.

NoAmItA ChAn

New member
לחשוב שאני קראתי את מה שכתוב על הפוסטר

של שר הטבעות לפנייך! XDDDDDDDDDDDDDD וזה תלוי אצלך בחדר!!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה באמת, קראת את זה?XDDD

אני קראתי בזמנו רק על לגולס ועל אראגורן~ 3> אבל גם זה היה בחפיף כזה, קראתי בערך... D: נו אני מכירה את הדמויות מה אני צריכה לקרוא עליהןXD פשוט קניתי את זה עם אמא שלי והיא שכנעה אותי לקנות את הפוסטר הזה במקום פוסטר רק של לגוT_T כי כבר קניתי פוסטר רק של ג'אק ספארו [קניתי אותם ביחד, בניו יורק בטאוור רקורדסXDDD] והיא אמרה שעדיף לי לקנות פוסטר של כל הדמויות במקום רק של דמות אחתT_T וזה היה פוסטר ממש יפה שלו, עם הפיאה הבלונדינית וקשת ו-ררררר. 3> אבל לא נורא, גם הפוסטר הזה יפה. D: אני באמת צריכה לשאול את אבא שלי לגבי מקדחה, אני רוצה לתלות כבר את הפוסטר של סוג'ו333333>

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif רגערגעעעעעעעעעע

שאני אביןןןןןןןןןן שנייייייהההה יש לך 2 פוסטרים של אוונג'ד?!

NoAmItA ChAn

New member
אהא D:

והקטע הוא שבשניהם הם לבושים באותם בגדים O: אבל כן XP ואחד לא תלוי <:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif נעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את לא חושבת על העובדה שיש כאלה שממש מכורים אליהם (
) וזה ממש מפגר שאין להם פוסטר שלהם כי בחנות 'תומר' אין פוסטרים שלהם והם לא יכולים ללכת למקום אחר?!
מה שאני מנסה להגיד זה שאת שומרת על הפוסטר השני בשלמותו ומביאה לי למפגש הבא.
נכון?
אה ואת יכולה להעלות תמונה?

למעלה