סיכום שבועי

Because Of May

New member
אז ככה: ../images/Emo109.gif

עונה 1-3 ראיתי בויאודי, אבל אני בטוחה שיש להם קישורים גם באינטרנט. עונה 4 ו-5, הורדתי מהאינטרנט. מחר אני אשלח לך מסר עם קישור :).

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאחלה, תודה^^

וכן ראיתי שיש את זה בVOD אבל אם אני לא טועה הורידו את העונה הראשונה כבר לא...? אני אבדוק את זה. זה בחינם או לא? אני ממש רוצה לראות את זה~ O:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחח אוקי בדקתי, ולא הורידו~

אז התחלתי לראות^^ בינתיים ראיתי רק את הפרק הראשון אבל זה ממש חמוד~ זה כזה... הכי גאים שיש הגרסא הלסבית
כאילו אשכרה זה ממש מזכיר את הג"ש בקונספט שלו לפחות מהפרק הראשון~ LOL אבל אני מניחה שבהמשך זה ישתנה כי סדרה על הומואים זה ממש שונה מסדרה על לסביות, הכל הפוךXD אהבתי ממש את אממ... שיין? לא יודעת היא נראית כזאת מסוממת מגניבה שמזיינת כל דבר. D: זה מגניב~ שיוז. הבעיה היחידה היא שיש רק טלוויזיה אחת, בסלון, אז אני יכולה לראות את זה רק כשההורים לא בבית]: [יותר מדי סקס, אני לא יכולה לראות את זה כשהם שםXD] וזה לא כמו וויל וגרייס שזה רק חצי שעה פרק אז אין בעיה לדחוס המון פרקים, פה זה קצת יותר מסובך... אבל לא נורא אני אסתדר^^ זה ממש נחמד לפחות מההתרשמות הראשונית~

Because Of May

New member
שיין../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

אני כ"כ מאוהבת בה
. וכן, אני מבינה אותך לגבי ההורים
. את הג"ש לא ראיתי, אבל יש מצב שיש קווי דמיון טובים, כי הבנתי שזה מאותו יוצר או משהו כזה P:. שמחה שאהבת!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני כבר בפרק 3. D:

אמא הלכה לסופר אז במקום ללכת ללמוד לפסיכולוגיה שיש לי ביום חמישי ראיתי שני פרקיםXD וכן שיין כזאת שיואו3> היא כלכך הולכת להיות הגירל קראש הבא שליXD ואת חייבת לראות הג"ש! זה כזה שלמות*_* אני רק חייבת לציין שבט וטינה לגמרי מזכירות לי את מלני ולינדזי, בהכל._." רק שהן יותר חמודות, מל ולינז די מעצבנות בשלבים מסויימים בסדרה~ מקווה שבישנן בנות לא יקרו דברים מעצבנים כאלהXD [אני לא אפרט כדי לא לתת לך ספויילר להג"ש ולא לקבל ספויילר לישנן בנות
] אגב, "ישנן בנות"- התרגום הכי גרוע ביקום בערך

Because Of May

New member
טובנו, ../images/Emo109.gif

זה ידוע שתמיד מתרגמים כאן גרוע, ע"ע "גשם של פלאפל" (מה הקשר בין זה לבין קלאודי וויט' אה צ'אנס אוף מיטבולס, לעזאזל?!). ותאמיני לי שהיא כ"כ הגירל קראש שלי
. והראשון! XD. אני אתחיל לראות הג"ש אחרי שאני אסיים את ישנן בנות ועל טבעי
. סתם לחלוק את השלמות
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשיואו היא כזאת מותק../images/Emo23.gif

אוף למה ההורים תמיד בבית, אני רוצה לראות עוד.
ואצלי היא השנייה~ ז"א ברגע שאני אמשיך לראות ובאמת אתחיל לאהוב אותה ממש. D: [הראשונה היא כמובן האישה הכי סקסית שקיימת עלי אדמות- הלנה בונהם קארטר
] [אני מדברת על פאנקראש, כן? יש נקבות אחרות שהיה לי קראש עליהן...
]

STEMINEM

New member
איך אפשר לשנוא מתמטיקה? ../images/Emo184.gif

אהבת חיי ! רק ששכחתי כבר את כל החומר.. מה שגורם לי לשמוע שירי דיכאון ולבכות :( מציע לך לעשות פסיכומטרי ישר אחרי הבצפר כי אחרי הצבא תשכחי הכל !

Because Of May

New member
כן, זה מה שתכננתי ../images/Emo13.gif. ../images/Emo109.gif

ואני לא שונאת את כל מתמטיקה, רק את ה-007. ה-005 הוא השאלון הכי כיפי שיש!!!

Because Of May

New member
חחח כנ"ל, עשיתי אותו 3 פעמים... ../images/Emo109.gif

נראה מה יהיו התוצאות :).

NoAmItA ChAn

New member
יאאא, גם אני למדתי לנגן את השיר הזה של פינק

פלויד! ממש ממזמן אבל, אבל עדיין! וואי, איך אבא שלי התגאה בי שלמדתי לנגן את זה! XDDDDDDD ובכללי זה שיר כזה טוב ויפה לגיטרה *-* ואני מקווה שתקבלי ציון טוב ב-05 DD: ושבוע טוב

Because Of May

New member
חח לגבי ה-05 אני לא דואגת XD. ../images/Emo109.gif

זה כבר מועד שלישי שאני ניגשת אליו P:. ה-07, זה מה שמדאיג אותי... וכן, זה שיר מדהים לגיטרה, תמיד רציתי ללמוד אותו אבל רק לפני יומיים החלטתי לפתוח את האולטימייט גיטר XD. ותודה, גברתי המנהלת, גם לך
.

NotFamous

New member
אבל למה מאולטימייט גיטר, למה?!

ניסיתי ללמוד אותו משם, הגרסאות דווקא טובות בחלקן, אבל לאדעת שיפצרתי משמיעה לגרסא שנשמעת לי יותר טוב.. ומקווה שיהיה בסדר עם ה-07

Because Of May

New member
כן, גם אני קצת שיפצרתי את זה ../images/Emo3.gif. ../images/Emo109.gif

אבל בכללי הגירסא שם די מדוייקת... ותודה, I'll need it
.

NotFamous

New member
חח ידעתי שתשפצרי ../images/Emo3.gif

זה מאוד מדוייק, לא די מדוייק בתכלס, פשוט לי אישית חסר קצת..לאדעת, היה צריך שינוי קליל. D:

NoAmItA ChAn

New member
שיהיה מלא בהצלחה בזה!!

עאלק "גבירתי המנהלת" XP אבלאבל, אני למדתי את השיר הזה מתווים שהמורה שלי הביאה לי O: ואמנם זה לא הכי מדוייק, אבל אני מעדיפה לקרוא את זה מתווים XP;

למעלה