סיכום שבועי

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן...

אבל, ואני אומרת את זה בצורה הכי לא "מאשימה" בעולם, לפחות אצל אבנג'ד יש סיבה... אמיתית. ז"א אצל אבנג'ד הם לא בדיוק בחרו שזה מה שיקרה, זה פשוט כורח הנסיבות... אצל סינמה ביזאר זה היה מבחירתם, כי הם טיפשים ולא יודעת מה=/ כאילו ברור שיש דברים אחרים שאני לא יודעת ויכול להיות שגם להם הייתה סיבה אמיתית לפירוק של הלהקה אבל אצלהם זה היה מרצון, הם עשו את זה מכל סיבה שהיא ולא כי זה מה שקרה... לא שאני משווה בין שני המקרים, בשניהם זה מדכא למדי [אני אמנם לא שומעת אבנג'ד אבל אפילו אני הייתי בשוק כששמעתי שהוא נפטר... למרות שאין לי מושג מי זה בכלל...] אבל בכ"ז, לסינמה ביזאר הייתה בחירה... והם עשו את הבחירה הלא נכונה. =/ [לדעתי, כן? חח ברור שאני מדוכאת מזה, אני פאקינג אובססיבית ללהקה הזאת בכל כך הרבה רמות><]

NoAmItA ChAn

New member
אנימניאקיםםםםםםםם 3333333333333>

"חבורת משוגעים"! יו, הדיבוב של זה היה כזה טוב ;_; לצערי הדבר היחידי שאני זוכרת מהסדרה הזאת הוא הפתיח וסצנה בפרק אחד שהם שיגעו את אלברט איינשטיין XDDDDDD רגע, איפה את רואה את זה?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחח אבל המקור יותר טוב~

"שלוווווום אחות" LOL זה כזה וטף~ ואמ הורדתי~ ז"א חברה שלי הביאה לי קישור ל50 פרקים [יש 99 לפי מה שהיא אמרה לי] והורדתי אותם, ועכשיו אני בפרק ממ 22~ שיוז הם כאלה מושלמים3> גם אני לא זכרתי מזה שום דבר כשהיא סיפרה לי שהיא התחילה לראות את זה שוב כשהיינו בלונדון, אבל כשחזרנו והיא שלחה לי קישור ביוטיוב לשיר פתיחה ישר נזכרתיD:

Cause life is beautiful that way.../images/Emo23.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Sonata Arctica-The Misery. Noa-Beautiful That Way. [איזה מעבר חד
]
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?95 בהיסטוריה. השאר חרא. 3>
ציטוטי השבוע? אביבית-"מה בני הנוער בישראל יכולים לעשות למען האיטי?" עמית-"...נשלח להם פירות יבשים!!!!111" - היו עוד מלא אבל זה בתמונה שלא עולה ואין לי כוח להקטין חח.
תכנונים לשבוע הבא? לא להכשל בפיזיקה אויש.
תמונת השבוע? אין כוח. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
שבוע מעולה לכולם! DDD:

שיר השבוע של MCR? X שיר השבוע בכללי? The Unforgiven - Apocalyptica Falling Down - Atreyu Slow Burn - Atreyu Trashed And Scattered - A7X Unbound (The Wild Ride) - A7X Come Back To Me - David Cook Light On - David Cook Billie Jean - David Cook I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith, David Cook Eleanor Rigby - David Cook Harder Than You Know - Escape the Fate Broken Hearts Parade - Good Charlotte Spread Your Wings - Queen Snow - Red Hot Chili Peppers Never Too Late - Three Days Grace אמן/אלבום השבוע? לגמרי דיוויד קוק
בא לי להתחתן איתו. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "ילדות רעות" 3> סרט אדיר, "הסיפור המופלא של בנג'מין באטן". ספר - "אשתו של הנוסע בזמן". תוכנית - הממ.. לא הייתה אחת ממש ספציפית. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
נפגשתי עם חברה ועזרתי לה להכין את הפרויקט גמר שלה באומנות, והייתי צריכה לגזור בקבוקים, ובשלב מסויים עשיתי את זה ממש מהר XDDDDDD
יומולדת לחברה שלי ופגשתי מלא חברים שלי 3>
אני מנהלת את הפורום הזה! DDDD:
שיעור גיטרה מצויין! אנחנו עובדות עם מטרונום, ואני ממש משתפרת בזה! המורה שלי אמרה שאני מסוג האנשים הבודדים שיכולים לעבוד עם מטרונום, ללמוד ממנו הרבה ולא לשנוא אותו XPP וממש השתפרתי!
סופ"ש אצל חברה עם עוד חברות! היה כיף ומשמין XP
היה משמין.
שיעורי הבית בערבית נערמים.
התחלתי ללמוד לתיאוריה, אבל אני עדיין תקועה בחוקי תנועה X___X ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? מבחן בספרות, מבחן במתמטיקה, ללמוד לתיאוריה ולישון אצל חברה :) תמונת השבוע? X תגידו, זו רק אני או שהזמן חולף ממש מהר לאחרונה? X___X

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני חייבת לציין,

שהמורה שלך לגיטרה נשמעת ממש חמודה~ כמעט כל שבוע את כותבת את זה בדבר טוב והיא נורא מחמיאה לך ובאופן כללי היא פשוט נשמעת מגניבה~ LOL לאדעת למה אבל הייתי חייבת לציין את זה.

NoAmItA ChAn

New member
יאאאאאאא, איזה חמודה!! ;O;

אני לגמרי מסכימה איתך אבל XP היא ממש מגניבה! ושיהיה לך שבוע קסום ומנצנץ! 33333333333333333>

Because Of May

New member
חח, מזל טוב שוב על הניהול ../images/Emo8.gif. ../images/Emo109.gif

די, אל תזכירי לי תיאוריה, לא למדתי לזה כבר חודשיים ><".

NoAmItA ChAn

New member
תודה תודה!

ויאאא X___X אני משתדלת מאוד שלא להיתקע עם זה. וחוץ מזה, עדיף לעשות את זה עכשיו, לפי המתכונת הישנה X___X

Because Of May

New member
נו, יש זמן../images/Emo122.gif. ../images/Emo109.gif

צריך לעבור את התקופת מבחנים המעצבנת הזאת וזהו, ונלמד ><".

Because Of May

New member
We are accidents waiting to happen. ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של MCR? Disenchanted, Hang 'Em High, Vampires Will Never Hurt You, Desert Song ו- I Don't Love You, שמתנגן בזה הרגע. וואו, שמעתי מייכמ
.
שיר השבוע בכללי? Pink Floyd – Is There Anybody Out There?- חפרתי עליו, בדיוק אני לומדת לנגן אותו. Gossip – Heavy Cross
Linkin Park – New Divide (A Capella) גירסא מדהימה
. Lady GaGa – Telephone (feat. Beyoncé) The All-American Rejects – It Ends Tonight מרסדס בנד- רוטשילד מרסדס בנד- מצאתי דרך
אמן/אלבום השבוע? מרסדס פאקינג בנד, שהייתי בהופעה אקוסטית מדהימהמדהימהמדהימה שלהם
. כמה שהתגעגעתי, נזכרתי למה אני אוהבת אותם כ"כ
. קלי קלארקסון- בסימן הנוסטלגיה וההיזכרות בלמה אהבת אומנים מסויימים כ"כ בהתחלה. 21 Century Breakdoewn- Green Day, מזכיר לי כ"כ את חו"ל... פינק- היה את "דיר מיסטר פרזידנט" בפרק של ישנן בנות וזה עשה לי חשק לשמוע אותה.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- התחלתי לראות את "לקרוא ולשרוף" עם אבא, נרדמתי באמצע. גרוע. ספר- "להתאהב בסנט מרטין", חמוד. תוכנית- "ישנן בנות" עונה 5, אני מאוהבת בסדרה הזאת|מאוה|
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ההופעה האקוסטית של מרסדס, שורה ראשונה. היה כיף :)...
חדר ריק לכמה ימים.
אתמול היה יום נחמד ביותר.
ה-005 הלך טוב מאוד יחסית לפעמים קודמות.
הורים. סאמאמאמאשלהם.
מתמטיקה. שונאתתתתתתתתתתתת.
חרא תקופה, נו. אתמול ניהלנו שיחת מדוכאים, כמה אנחנו מתוסכלים זה לא יאמן.
ציטוטי השבוע? "תימאימו", "עליזה בארץ הפלאות", אין לי כוח להביא את הפלאפון ולבדוק.
תכנונים לשבוע הבא? מסיבה של חברה, אולי "הקרקס של דולי"
, מבחן מזדיין.
תמונת השבוע? כפרעליהם, יפים שלי
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איך הגעת כלכך מהר לעונה 5?../images/Emo12.gif

מכורה! נטשת את על טבעי!
וממתי את שונאת מתמטיקה?
ליידי גאגא

Because Of May

New member
מתי התחלתי בכלל? XD. ../images/Emo109.gif

לא יודעת, נו, אני מכורה ;;. כן, לעל טבעי אני אחזור אחרי "ישנון בנות", לא שכחתי
. ואני שונאת מתמטיקה מאז ששאלון ה-007 נכנס לחיי.

Because Of May

New member
מוסיפה עוד תמונה. ../images/Emo109.gif

הסטליסט מההופעה של מרסדס, שפילחתי מהבמה. :).

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif... אמאשלו>>;

אניווייז- אני רוצה לראות ישנן בנות. O: מאיפה את רואה? [ואם אפשר אז בבקשה קישור~ אלא אם כן את רואה בטלוויזיה ואז בוהוXD]

למעלה