סיכום שבועי

NoAmItA ChAn

New member
אומייגאד! ../images/Emo223.gif

יש לך פוסטר של אבנג'ד שלא תלוי??! איך זה אפשרי?! ובאמת תביאי לקארין, מסכנה, היא נואשתXD וזה שתלוי אצלך גם לי יש ^^ הא, טוב, כשחושבים על זה, יש לי הרבה של מכר שלא תלויים
אבל לא, אין מצב שאני מביאה לכם.

NoAmItA ChAn

New member
כי אין לי מקום!

כמו שכתבתי, נגמר לי המקום לעוד פוסטרים T_T כי בתכלס נשאר לי רק בצד של הארון ממש למעלה, ושם לא רואים את זה, ומקום לעוד פוסטר אחד לאורך, אבל אני סוגשל שומרת אותו אולי לפוסטר של על טבעי שיש לי D:

חחח עדיין יש לי תיקיות שלהם ../images/Emo223.gif

ובכלל, הם מחוץ לתחום המוזיקה יש לי תיקיות: מוזיקה, וידאו, תמונות, מיי כמיקל רומאנס
ובפנים: תמונות [ג'רארד/בוב/ריי/מייקי/פראנק/כולם/סינגלים], וידאו [הופעות/קליפים], שלושת האלבומים, לייף און דה מארדר סין, לייב & רייר, בי-סיידס/דמואים/קאברים, דה בלאק פארייד איז דד, מיי כמיקל יוטיוב [קישורים] וזהו
וזה, כמובן, מלבד הדברים החיצוניים שיש לי, כגון: הDVD של לייף און דה מארדר סין דה בלאק פארייד טרי צ'ירס 4 חולצות [תמונה מכל תקופה
] קפו'צון של טרי צ'ירס תיק של טרי צ'ירס [שקאריני ת''א כפרעליה הביאה לי
] 7 סיכות צמיד פוסטרים
וסתם תמונה שלהם בארנקD: אבל אני לא אובססיבית אליהם ספציפית, אלא ללהקות שלי בכללי. אל תשכחו את הקיר.
וואו, חפרתי. זה כיף. XD

Death Of Light

New member
טוב תהרגו אותיXD

יש לי שתי חולצות שלהם,תיק,ותדיסקים. (את הראשון לא
,ההורים העתיקים שלי עוד מפחדים שירמו אותם באינטרנט) אני פשוט לא אוהבת תמונות ופוסטרים על כל הקירות ._.

Hadar way

New member
יש לי תיקייה עם תמונות

יש לי פוסטר לא תלוי יש לי את כל הדיסקים חוץ מlife on the murder scene. חולצה וערכת נושא בפלאפון LOL

A Kiss To Kill

New member
אני פוחד שהלב יקפא, ויתרוקן...../images/Emo230.gif

שיר השבוע של MCR? TSHID! שיר השבוע בכללי? Her lies-Asaf Avidan יש לי סיכוי- אביתר בנאי תיאטרון רוסי-אביתר בנאי אבות ובנים-אביתר בנאי ואין לי כח לעבור לאנגלית, אבל הרבה של אסף אבידן
אמן/אלבום השבוע? אסף אבידן
ואביתר בנאי
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר-דור הפרוזאק, באדולינה, מלבי אקספרס, החיים על גבי פתקים על המקרר [אני משהו כזה, לא זוכרת בדיוק] ספרים מעולייים!
סדרה-עלטבעי, האח הגדול
סרט-אמריקן פאי בית הבטא
דבר טוב/רע שקרה השבוע? חמשוש לבבבבבבבבבבבבבבבבד! חברים באו אליי ביום חמישי לערב סושי ופוקר ואתמול איזה 20 חברים באו אליי והיה לילה פשוט מצצצצצצצצצצצצצצצצצחיק! ציטוטי השבוע? הידיד הכי טוב שלי מגיל 0 בערך התקשר אליי אתמול ממש מסטול וטען שהוא לבד והוא לא יודע איפה הוא. בטיסה אני ועוד שתי חברות שלי השארנו את הבית שלי הומה אדם והשארנו מישהו חסר אחריות שידאג לבית ורצנו אל המקום שהוא היה בו כי כולם היו שיכורים מידי כדי לנהוג
ואז מצאנו אותו עם חברים שלו מדבר מהזה שטויות, להלן:א אני:"אפ, אתה בסדר?" משה:"הא, באתן לקחת אותו?" אפי:"איזה שקרררררררררר, אתן התקשרררררררררררררררתן!" אור:"אפי, כתבת פעולה למחר?!" אפי:"איכס איכס דיי ישלי בחילה תשתקייייייייייי" נופר:"אפי, איך מכינין מק רויאל?" "לחם, שתי לחיצות, בשר, מלפפון עגבניה חסה שתי לחיצות ולחם" חחחחחחחחחחחחחחח היו עוד הרבה במהלך השבוע, אבל יש לי זיכרון לטווח קצת
תכנונים לשבוע הבא? מבחנים... :-\ רק מחכה לסופשים.. תמונת השבוע? הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
וואי, אני זוכרת שממש אהבתי את "באדולינה" 3>

אני צריכה לקרוא את זה שוב >:

יש לי ת'ספר הזהO: ../images/Emo223.gif

לאמא שלי יש הרבה ספרים, ובגלל שאני נואשת אז ביקשתי ממנה איזשהם ספרים מעניינים, והיא הביאה לי אותו.. והתחלתי לקרוא אבל הוא לא כזה עניין אותי. ><

NoAmItA ChAn

New member
באמת? O: אני דווקא זוכרת שממש אהבתי אותו

אבל אולי צריך לתת לספר כמה עמודים כדי "להתניע". זה בד"כ ככה XP

Because Of May

New member
גם אני רוצה חמשוש לבד../images/Emo7.gif. ../images/Emo109.gif

ביום שזה יקרה...
. איזה כיף לראות שאת אוהבת אספי D:
.

STEMINEM

New member
השבוע שלא היהההה !!!!!!!

שיר השבוע של MCR? Welcome To The Black Parade שיר השבוע בכללי? Ke$ha - TiK ToK Ke$ha - Hungover... שיר ענק.. מרגיע 30Seconds To Mars Feat. Kanye West - Hurricane אמן/אלבום השבוע? Ke$ha.. כוסית אששש.. יפייפיה סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? Big Freaking Brother בספר ספרות.. בכיתי !! דבר טוב/רע שקרה השבוע? בני יהודה מידרדרים בחיים לא הייתי אומר את זה על אף אחד.. אבל המפקד חיים הוא בן זונה גדול [!!] שוואלה אני חותם עכשיו שיורידו אותו ושהוא ימות היום ! סתם אני לא.. אבל.. כמה גועל צביעות וצרות עין בבן אדם אחד.. שיזדיין כבר אני מת לעבור לקריה כבר.. מיציתי לפחות חמישי בבלאג'יו פינק וגרם לשכוח ת'יצור הזה.. מועדון הכי יפה בתל אביב.. אין דברים כאלה ! ציטוטי השבוע? "אני רוצה לקנות לפרח היפה שלי עגילים" "יש לה חורים באוזניים ?" "בטח יש.. אחרת איך תשמע ?!" תכנונים לשבוע הבא? מחכה לגראמי.. לא יודע למה תמונת השבוע? לא מצליח

Wrath Within

New member
חח אתה מצחיק.../images/Emo11.gif

גמני ראיתי היום האח הגדול, בפעם הראשונה העונה D: וכן, השירים של קישה ממכרים, אבל כמו שאמרתי...היא נראית כמו ****!

למעלה