עדכוניי בוקר-צהריים -יום65- 4.11

SharonPL

New member
../images/Emo45.gif והכי עצוב שהם אומרים עליה שהיא "הרעה"

פשוט לא יאמן כמה רוע כלפי הבחורה הזו יש בפורום הזה. אפשר לא לאהוב בנאדם אבל למה כל השנאה הזאת?! אנשים פשוט איבדו כל צלם אנוש כאן

gralanit

New member
../images/Emo26.gif למה לדעתי דוקא ונסה צריכה להשאר

תכל'ס, עם דעת הקהל כיום, אני לא אופתע אם ונסה תעוף, למרות שהיא אחת הפייבוריטיות שלי. לאחרונה ההתנהגות שלה כלפי איתי/יוני היתה נוראית וזכתה לסיקור עוד יותר נוראי במשדר המרכזי. בנוסף, שונאי שפרה פתאום נעלמו להם, ובתוספת מעריצי שפרה נראה לי שהסיכוי של שפרה לעוף היום נמוך. צבר קצת פחות מעניין ממנה, אבל הוא נהנה מתמיכתם של מעריצי שפרה ושונאי ונסה. אבל - יהיה כל-כך משעמם אם ונסה תעוף. שום דבר לא ישתנה. אולי איתי ויוני ישימו לב, אולי לא. לעומת זאת, אם שפרה תעוף... דבר ראשון - לאון ורנין יאיימו לעזוב, יבכו ימים ולילות. אנחנו נהנה מהראיונות ששפרה תעניק לכל אמצעי התקשורת ובהם תנסה להצדיק את ההתנשאות והאנטיפתיות שלה, משלל הבלוגים שהיא וכלבתה ואחיותיה יכתבו, ואולי אפילו מההתפכחות שלה מהסרט שבו היא חיה (אממ... אולי לא). יהיה מגניב, יהיה אקשן. מצד שני, יש להודות שיהיה די משעמם בלעדיה בבית האח הגדול. אם צבר יעוף... מחנה שר(צ)"ל יאבד את האדם היציב היחיד שלו, היחיד שיודע מה הוא רוצה לעשות, והם יאלצו לאסוף את כוחותיהם ולחזק את עצמם, מה שהם לא מסוגלים ולא יצליחו לעשות (מי ינהיג עכשיו? לאון הילדותי והתלותי? רנין הבכיינית? שפרה שלא רוצה להתקרב לאחרים?). אנחנו נזכה לראות את השוק של צבר מהעולם האמיתי וממה שקרה מאחורי גבו בבית האח הגדול. בקיצור - להדיח את צבר, ויפה שעה אחת קודם!

לאון ורנין יהיו הכי מאושרים לקבל סוף סוף את צ

את צבר האהוב שלהם. יהיה שינוי,יהיה מעניין. שיפרה כמו שי חנקה את הקבוצה שם. קצת אויררר ללאון המסכן חחחחח

ההתנהגות של ונסה כלפי איתי

היא הכי אמיתית שיש
הבחורה אולי עושה את זה בצורה מוגזמת אבל מלכתחילה היא אמרה לו שהם רק ידידים ואין מחוייבות, היא לא אחראית להתאהבות שלו בה (ואני לשניה לא מנסה לכתוב עליו מילה רעה כי אין כזו
). וכן, היא נדלקה על יוני אז מה???????? זו סיבה להעיף אותה, היא הרי נותנת חיים בבית בטוח יותר משפרע שכל מה שהיא מפיצה זה רוע ותככים ו/או צבר שקם ליום אחד לתחיה בזכותה של אינה, וגם זה עבר לו כי הוא כניראה בנאדם רדום מלידה

ה B.A של וונסה בחיים הוא

לגרום לגברים להיות שבויים ושפוטים שלה. אם נחשוב בהגיון על כל הספורים שספרה ועל התחום הגברי, הקשה והאכזרי שבו היא עוסקת ועל העולם המסוכן של תחרויות הסוסים בארץ שכבחורה היא חייבת להיות גבר גבר, ואולי אף נפגעה מגברים בעבר, היא אבדה יכולת להתאהב (ספרה בעבר לצבר) והדרך היחידה שהיא מספקת את עצמה זה לשחק ולהפיל גברים לנצל אותם מינית ולדרוך עליהם.

דודויו

New member
ניתוח גאוני של הדורבן

הוא אמר הרגע שנעימה היא בצד ומי שמשחק איתה יותר טוב מרוויח אותו לקבוצה שלו....... זה בדיוק מה שאני כל הזמן וכולם אומרים שהיא נחש צפע וצבועה, ולא מבינים שהיא הרע במעוטו. (ולדעתי בכלל לא רעה) רנין לדעתי היא באמת תמימה ורגישה ויכולה גם לשנות את הדעות שלה כל שנייה לפי הבנאדם האחרון שדיבר איתה, זה בדיוק מה שאני חושב עליה כל הזמן... יוסי אמר פחות או יותר או דבר. ואני לא חושב שיוסי תמים כמו שבטח יגידו פה... זאת לפחות דעתי לגבי רנין בדיוק כמו מה שהדורבן אמר.... ש"צ ושי הם המוח העיקרי מאוחורי רנין שמשחקים איתה... ורנין היא הרע במעוטו תבינו...

שפרה, בעזרת חיוך הדיילת המזוייף, מושכת בחוטים

ללא ספק ש"צ מחברים באינפוזיה לתכולת הרעל שלהם כמה וכמה מתמודדים

clearer

New member
היה בניתוח הזה חכמה

חוץ מההנחה שלו שרנין חלשה בחוץ. היא חזקה מאד!

טעות, רנין בין המתמודדים החלשים

הסקר המקיף ביותר שנערך הוא של YNET רנין במקומות האחרונים בשמינייה של הותיקים

clearer

New member
כשזה יגיע להצבעה כלל ארצית, לא של אתר...

היא חזקה, כמו שפיראס ניצח את העונה הראשונה של פרוייקט Y. יש מעל למיליון ערבים בארץ. יש לה כח א ד י ר! יוסי טועה כאן ספציפית.

kinga10

New member
רנין היא יוהרה מהלכת

שוב ושוב לא רועד לה הקול כשהיא משבחת את עצמה כמה שהיא טובה וכל השאר צבועים ואתמול בשיחה המרושעת עם ש"צ אף הצהירה כי כל החדשים הכי מתחנפים אליה ואוהבים אותה אבל זאת היא שלא רוצה קשר איתם (כי הם רמה נמוכה מדי בשבילה והיא לא יכולה להתמודד עם טמטום לאורך זמן) ואז אף הוסיפה שהיא הייתה יכולה להחזיק את כל הבית עליה אם רק הייתה רוצה...היא פשוט לא רוצה...

למעלה