../images/Emo26.gif למה לדעתי דוקא ונסה צריכה להשאר
תכל'ס, עם דעת הקהל כיום, אני לא אופתע אם ונסה תעוף, למרות שהיא אחת הפייבוריטיות שלי. לאחרונה ההתנהגות שלה כלפי איתי/יוני היתה נוראית וזכתה לסיקור עוד יותר נוראי במשדר המרכזי. בנוסף, שונאי שפרה פתאום נעלמו להם, ובתוספת מעריצי שפרה נראה לי שהסיכוי של שפרה לעוף היום נמוך. צבר קצת פחות מעניין ממנה, אבל הוא נהנה מתמיכתם של מעריצי שפרה ושונאי ונסה. אבל - יהיה כל-כך משעמם אם ונסה תעוף. שום דבר לא ישתנה. אולי איתי ויוני ישימו לב, אולי לא. לעומת זאת, אם שפרה תעוף... דבר ראשון - לאון ורנין יאיימו לעזוב, יבכו ימים ולילות. אנחנו נהנה מהראיונות ששפרה תעניק לכל אמצעי התקשורת ובהם תנסה להצדיק את ההתנשאות והאנטיפתיות שלה, משלל הבלוגים שהיא וכלבתה ואחיותיה יכתבו, ואולי אפילו מההתפכחות שלה מהסרט שבו היא חיה (אממ... אולי לא). יהיה מגניב, יהיה אקשן. מצד שני, יש להודות שיהיה די משעמם בלעדיה בבית האח הגדול. אם צבר יעוף... מחנה שר(צ)"ל יאבד את האדם היציב היחיד שלו, היחיד שיודע מה הוא רוצה לעשות, והם יאלצו לאסוף את כוחותיהם ולחזק את עצמם, מה שהם לא מסוגלים ולא יצליחו לעשות (מי ינהיג עכשיו? לאון הילדותי והתלותי? רנין הבכיינית? שפרה שלא רוצה להתקרב לאחרים?). אנחנו נזכה לראות את השוק של צבר מהעולם האמיתי וממה שקרה מאחורי גבו בבית האח הגדול. בקיצור - להדיח את צבר, ויפה שעה אחת קודם!