עדכוניי בוקר-צהריים -יום65- 4.11

מישל A

New member
לדעתי וונסה מכניסה הרבה יותר אקשן משפרה..

מוטב לה (לשפרה) לעזוב כעת..על מנת שתוכל להחלים מאהבתה החד צדדית לצבר.. אני משועשעת לא האמנתי על עצמי שאכתוב בפורום כזה.. שלא תביני איני מזלזלת בכותבים חלילה וחס,,רק אני תוהה מה עושה/עושים "האופיום" תוכניות הריאליטי לאזרחים בישראל..

אורין6

New member
תאמת מישל גם אני לא מאמינה על עצמי

בעולם לא השתתפתי בפורומים שכאלו אבל, נפלתי גם בתוכנית הזו... ואני מצחיקה את עצמי שאני כותבת כאן... לדעתי, וונסה לא מכניסה כל אקשן היא בוטה ואני ממש לא נהנת לראותה ... מרגיז אותי איך שהיא מזלזלת בגברים ואין הם שדודים לרגליה השמנמנות...

מישל A

New member
../images/Emo45.gif הבעיה לא של וונסה, אלא של הגברים

החושבים עם האיבר התחתון שבגופם..היא אמנם בחורה מתירנית, ולנו הנשים קשה לראות בוטות אמיתית מעין זו אצל נשים..זהו זן חדש של אמזונות המתחרה בעולם הגברי על פי אותם קודים שהגברים הכתיבו לנשים... רגליה אינן שמנמנות הן שריריות נקראות רגלי O בגלל הפישוק המיוחד שלהן..אולי נתעצבו כך בשל רכיבה מגיל קטן או שגנטית הן בנויות כך..

EMC1

New member
זכותה של ונסה לבחור בן זוג או להחליף כרצונה.

זה עניין פרטי שלה ולא קשור לאיזו שהיא אסטרטגיה. השטות שלה - מציצה ליוני לעיני הצופים שזה מעשה אידיוטי ומגעיל בפני עצמו.

מישל A

New member
היא ללא ספק פרובוקטורית

וכנראה שזו אסטרטגיית המשחק שלה.. היא יודעת בתוך תוכה שהיא עומדת לעוף ולכן עושה הכל על מנת .. להישאר.. לדעתי עד עתה.. היא היחידה שאומרת ועושה הכל ללא כחל ושרק וללא כל חשבון....אם איני טועה..

יש הבדל בין בוטות לבין דעתנות ואסרטיביות

ונסה עם כל ה"ישירות" שלה נתפסת בעיני כבוטה, גסת רוח ווולגארית לא אוהבת את סגנון הדיבור שלה המתובל בשפע קללות וגסויות, לא אוהבת את הניצול שלה את איתי טוב הלב לצרכיה לא אוהבת את ההצמדות לכל גברבר צעיר כאילו היה פר הרבעה (ראיתם איך ישבה אתמול על יוני?! ) לא אוהבת את הלבוש והסגנון הגיע הזמן לחזור לאורווה!

מישל A

New member
מאחר והתוכנית בעיניי יותר משעשעת מרצינית

לא מפריעה לי וונסה, לאיתי זכות הבחירה, הוא מחליט אם נוח לו שינצלוהו.. בסה''כ היא ממשת בבית את מה שמתרחש אצלה באורווה..כולם מואבסים כולם מאביסים, כולם רוכבים זה על זה בצורה זו או אחרת ומרביתם רגועים לאחר עישון סיגריה..או שתיה.. אז שיהא לנו רק טוב..

עדכני888

New member
אל תיו הומואים בהריון! תצביעו לי! (- ונסיה)

בבקשה להצביע למתמודדת ונסה, למרות שהצרפתים ___ של עם......

אורין6

New member
מישל-אני לא מאמינה אני שוב כאן-

לא מכירה את הזן החדש של האמזנות בזמני לא היה זן שכזה -סורי... גם לא הייתי רוצה שבתי תתנהג לפי הזן החדש. רגלי O אולי יש בעולם הרכיבה,רגליים מסוג זה איני מכירה .אבל, תסכימי איתי שהליכתה מעוררת פחד ... כאילו עוד רגע היא הולכת לכסח מישהו ... בכל אופן אני חושבת שהיא צריכה ללכת... אחריה אינה
הלוליטה , ואז אפשר להתפנות לבובלילים ולשצני"קים ... להצביע ? לא חושבת שאתדרדר עד כדי כך... או שכן . יום נפלא

מישל A

New member
יום נפלא גם לך, אם כי גם עצוב

יום הירצחו של יצחק רבין ז''ל לפני 13 שנים.. כואב הלב שיהודי נרצח ע''י בן עמו.. ולא משנה מאיזה מתרס פוליטי נמצאים.. על כולם לגנות רצח.

בדיוק

אלה הגברים שמאבדים את הראש לידה מדהים אותי איך שהיא הופכת כל גבר שאיתה לסמרטוט ואכן - לרוב רגלי O מרכיבה

זה מה שחשבתי אתמול

פיתאום כ"כ ריחמתי עליה לא משנה מתי היא תצא היא תהייה בהלם מהדיעות עליה עוד תתבע את ההפקה - הרי כולם לא בסדר חוץ ממנה גם לדעתי היא תצטרך עזרה לקבל כזה בום לפנים

אורין6

New member
ת'אמת גם אני מרחמת על שי-פרה הפרה

היא תהיה זקוקה להרבה חיזוקים בחוץ... גם מעצם העניין שצבר לא יביט עליה וגם בגלל שהיא תמיד מחפשת צדק .... תראו כשהיא תצא יתחילו לראיין אותה והיא תשמיץ את כולם ... חושבת שהיא אמא תרזה ...

Pale Blue Eyes

New member
חחח הצחקת אותי עכשיו

זה שאוהדי הבובליליםהשתלטו פה על הפורום ומפיצים שקרים, מסיתים ומוציאים דיבה על שפרה לא אומר שכולם שונאים אותה, יש כמה מקומות ברשת שאתם הבובלילים עוד לא הספקתם להרעיל (אני בכוונה לא מפרסמת אותם) ושפרה תקרא שם ותראה כמה אוהבים אותה. מה לעשות שפה אתם מקבלים לגיטימציה משלושת המנהלים וזאת שמסומנת באדום, שהרי הצהירו לא פעם שלא אוהבים את שפרה בלשון המעטה. אל דאגה, אני מאמינה ששפרה קצת יותר חזקה ממה שאתם מייחסים לה. סיימתי, עכשיו אתם מוזמנים לקרוא לי אחות של שפרה\ דודה שלה\ אבא\אמא\ הכלב שלה, להכפיש את שמי בכינוי גנאי שונים וכו' תהנו

אורין6

New member
מי אוהד את הבובלילים-בכלל לא נגענו בהם השבוע

גם זמנם ללכת יגיע -אל דאגה ...

האמת היא

בצורה אובייקטיבית בלי שום קשר לבובלילים אם אני קראת את שיפרה נכון.... לדעתי היא תהיה בהלם. או כמו שאת אומרת והלוואי שאת צודקת כי למרות הכל
היא רק בן אדם היא תחליט להתעלם מכל הבלגן ולקרא רק את אלה שכותבים דברים טובים עליה. למרות שאני לא מאמינה.... זוכרת שהיא בכתה פעם כי עיניו ויוסי לא דיברו איתה? זוכרת כמה היא בכתה בגלל שצבר לא נתן לה את התשומת לב הנכונה? זה לדעתי מראה משהו על האופי... תראי אך עושים אותה בשישי סוף ... כחופרת וסורגת אני חושבת שהיא מאוד רגישה בתור בן אדם וגם בלי אנטילגנציה רגשית. חוץ מזה היא כשרונית ויצרתית בטרוף ויפה לטעמי. אני בטוחה שיהיה לה קשה מאוד בחוץ ואת יודעת מה? ימים יגידו לא? ונראה לי שהימים האלה קרובים.

shy6

New member
היא תראה את השער ברייטינג

ואת הכתבה הסופר מפרגנת שם - ותרגע. עד שתכנס לפה.. http://www.atzuma.co.il/petition/shifrahabaita/1/0/8/

Pale Blue Eyes

New member
שטויות במיץ העצומה הזאת

כל אחד יכול לחתום עליה ללא הגבלה של פעמים, שוב, עוד כמה אובססיביים שאין לייחס משמעות לדבריהם ומעשיהם.

למעלה