עידכוניי בוקר - יום 58, ה- 28.10

לונה 2

New member
עוברת אורח ...

מי שבא לריאליטי שמצולם 100 יום ברציפות לא קנאי לפרטיות שלו

בדיוק.כולה מסרגות!

מה שמדהים במיוחד מעבר להתנהגות האובססיבית שלה אתמול, זו העובדה שהיא יודעת שמדובר במשימה ועדיין ממשיכה לצאת מדעתה. לאון כבר נתן לה כל רמז אפשרי והיא בשלה. עצבנית מדי בשביל ללכת לישון. אישה, תרגיעי. ועוד דבר - הקטע עם רנין נראה כמו חלק מהמשימה. אולי משהו שהם אילתרו אתמול בגלל חשיפת המשימה המקורית. היום בערב נדע, נראה לי ששפרה שוב תצא מדעתה.

אוי אני לא סובלת את שיפרה החביטוש

חייבת לצאת צודקת,וחכמה.....אני כבר מתה שהיא תצא ותראה כמה אינפנטילית היא נראת....

Sימה2

New member
נו ברור ששפרה תחשוד ביוסי -וליאון הוא דביל לא

קטן. עד סוף היום הוא יכשיל את המשימה. טמבל . גם רנין תחשוד ביוסי שגנב לה את התמונה של טייסיר , ויוסי יחשוד ביוסי ששם את המכנסיים שלו עצמו באיזה מקום ושכח היכן . יוסי החשוד העיקרי

בובה 1983

New member
הוא הבחין בכך אתמול בצהריים

הוא חיפש אותן במשך דקות ארוכות בארון וכשלא מצא פשוט ויתר והלך לנוח, אבל הוא לא קישר בין הדברים...

דינה128

New member
למה סתם להתסיס? שפרה אמרה במפורש שלא יוסי

שפרה אמרה שזה לא יכול להיות יוסי כי אין לו את הזריזות הזו והגמישות הזו לעלות למקום גבוה ולהעביר מהר לשם דברים. (היא מצאה את הסידור של עינב ואת המרק של לאון במקום גבוה בחדר השרות) גם ככה היחסים בפורום מתוחים בין שני המחנות, אין טעם להוסיף שקרים וללבות את היצרים.

ואח"כ אמרה שליוסי ואיתי יש

את כל הזמן בבוקר להחביא דברים, לחפור בור ולשים עליו ערימת אבנים. מישהי פה לקחה את העניין ברצינות רבה מדי.

דינה128

New member
לקחה את זה קשה מדי והיה נחמד לראות את צבר

צבר ירד על שפרה בגלל זה שהיא עושה עניין כל כך גדול ממסרגות. גם הוא לא הבין שלא המסרגות זה האישו אלא לקיחת דבר אישי מבלי לבקש רשות. גם לאון ירד עליה וחיקה אותה איך היא עברה במהירות רבה ממקום למקום בחיפוש אחר הסלסלה. אין ספק ששפרה לקחה את זה רחוק מדי אבל יש אנשים שקנאים לחפצים שלהם. שפרה נותנת דברים שלה, מספרים, בגדים, איפור.. אבל כנראה שחשוב לה שיבקשו ממנה ולא שיקחו ללא רשות ובטח לא שיעלימו לה. : היתה לי חברה קרובה מאוד שלקחה לה בלי רשות ספר מהספרייה שלה. וכשהיא ראתה את הספר אצלי בבית ליד המיטה אמרה שגם לה יש את הספר הזה. אמרתי לה הספר הזה שלך ... היא כל כך התעצבנה שלקחתי לה משהו אישי שלה מבלי לבקש ממנה רשות ומאז היא לא מוכנה לדבר איתי. יש אנשים שזו ממש שריטה אצלם.

לא תביני שיפרה מתה לגלות למה זה נעלם

לה רק בגלל דבר אחד -עינב!! היא מתה שזאת תהיה עינב כדי להוכיח עד כמה עינב יכולה ללכת רחוק,היא רק לא יודעת שזה "חברה הטוב" והצבוע אדון ליאון ....(חחח למרות שאת הסרט אהבתי)

דינה128

New member
עצוב לראות כמה את אובססית . שיהיה לך בהצלחה!

מעניין שאת יודעת בדיוק מה שפרה מתה שיהיה. לפי מה ששפרה אמרה אתמול בשיחה עם לאון, היא חוששת שמי שלקח את זה יקבל חסינות כמו שהיה עם הכספת וזה לא פייר שיקבל חסינות על זה שהוא נוגע בדברים אישיים של אחרים. כשלאון דיבר איתה על משימה קבוצתית, אמרה לו |זה משהו אחר.

juspan

New member
וזה בכלל גם מסרגות ממש?

חשבתי שאלתרה עם כפיסי עצים או משהו
מי שישמע. בכל מקרה, לפי מה שהבנתי היא גם טוענת שבשביל משימה זה לא לעניין, גם למען הגדלת התקציב. וברור למה, הרי היא נהנית מהמצב העגום הנוכחי, זה לא מונע ממנה לאכול 28 ארוחות קטנות ביום, להרעיב ממש לא ירעיבו אותם והיא יודעת את זה ואוכל זה כאילו הדבר הכי בסיסי שתמיד יהיה, אבל הגדלת התקציב כן תשפר לכאורה את המצב של יוסי ועינב עם הסיגריות וזה יטריף אותה ששוב יהיו שמחים וטובי לב עם סיגריות חופשי.

beep beep

New member
שפרה משחקת מלוכלך

היא מעוניינת שהתקציב יצטמק כדי שהבובלילים ייפגעו במקום שהכי כואב להם - העישון ובמקביל היא מחסלת את מלאי המזון המוגבל בלי חשבון לאף אחד. את האסטרטגיה שלה היא מכסה בממבו ג'מבו של תרבות "גבוהה", עלק. במצבי חוסר וודאות נחשפים אישיותו של האדם והלך התנהגותו האמיתי. שפרה העניקה להעלמות החפצים פרוש של אקט נבזי שתכליתו שירות אינטרס אישי לקבלת יתרון במשחק. על כך אמרו חז"ל: "כל הפוסל - במומו פוסל"

קפרי

New member
כזו אני וזו לא שריטה, לא מוכנה שאף אחד יגע

בדברים שלי ללא רשותי, לא מקובל עליי שנאמר אני בעבודה ומשהו בודק לי בתיק אם יש לי פצירה או בכתה ומשהו יפתח לי את התיק לקחת סרגל, לא מוכנה לזה גם אם זה משהו מאוד קרוב, אני מכבדת פרטיות של האחר בקנאות יתרה והייתי רוצה שגם אליי יתיחסו כך. אגב, מי שמבין את זה (והרוב מבינים), לא עושה את זה, בחיים לא חשבתי שמשהו חשב שזה לא בסדר.

אכדית

New member
גם אני ככה ../images/Emo45.gif

למרות שהיא קצת נסחפת כי היא עלתה על זה שזו משימה ולא שמישהו עשה לה דווקא, אז למה הדרמה?

beep beep

New member
הדרמה נובעת מחשש שמישהו ירויח על חשבונה

וחוסר יכולתה לחיות באי וודאות. היא התוודתה אתמול לצבר שהיא לא מסוגלת לחיות במצבי אי וודאות כשחסר לה מידע. היא פריקית של שליטה.

כזו גם אני, ולכן אינני משתתפת באח הגדול

ברצינות. היא בתוכנית טלוויזיה שכל כולה חדירה היסטרית לפרטיות. קצת אירוני לכעוס על דבר כזה כשאתה בחרת לחשוף את עצמך. זה לא הישרדות, אין שם מטרה אחרת מלבד חדירה לפרטיות.

למעלה