עידכוניי בוקר - יום 58, ה- 28.10

לונה 2

New member
אני אסביר לך מה כתבה

היא התכוונה להגיד שחיבבה את שפרה והיום בבוקר קמה לשחר חדש והיא כבר לא מחבבת אותה נ.ב :)

טוב נסביר שוב

אתמול לפנות בוקר שיפרה הבינה שליאון ועינב כנראה גנבו את הסלסלה עם הצמר שלה הרי זה חלק מהשימה לעלות ל100אחוז תדמי כסף לבית ליאון מכחיש כל קשר אתמול שיפרה היתה באטרף וכולם חיפשו תתמונה של רנין גם כי גם לה לקחו כחלק מהמשימה קיצר שיפרה לא טיפשה אבל לפעמיים צריך לסגור תפה לטובת כולם אע מקווה שהבנת

שמעו את האח הגדול אומר

רנין רנין את יכולה לומר לנו מה כתוב בפתק הוא אמר את זה כמה פעמים ברצף ואחר כך הוא דיבר לשיפרה

clearer

New member
כן, זה היה במצלמה 3,

הם כנראה הקליטו תוספות לתכנית הערב, שלא נקלטו טוב קודם.

שמועה חדשה

הפתק אותו קבלה רנין מתייסיר החשף עובדות חדשות לגבי הדייר יוסי בובליל. נחשף שיוסי בובליל הוא בעצם דמות המגולמת על ידי שחקן מקצועי, ובשיתוף עם ההפקה מבצעת מופעי הצחקה שנועדו להשאיר את הפרס בידי ההפקה. במכתב ששלח תייסיר הוא חושף את העובדות החדשות שהגיעו לידיו ובעצם גורם להדחתה של רנין, כי לדעתו במצב הנוכחי אין סיכוי שתקבל את הפרס. עוד עולה כי השחקן המגלם את דמותו של יוסי הוא שחקן ותיק ומוכר, והדבר יפתיע רבים מה היא זהותו האמיתית. השחקן המגלם את יוסי צובע את שערו, ונוקט בתחבולות שונות כדי שדמותו לא תזוהה. גם השחקנית המגלמת את עינב אף היא דמות מוכרת, נאלצה לעבור מספר ניתוחים פלסטיים, כדי שלא תזוהה.

razts1

New member
הכל בגדר שמועות

נראה לך שאם היה שחקן מקצועי אף אחד לא יזהה אותו? וכנ'ל עינב. חליק לבלבל תמוח. ולמה הגיע לרנין מכתב מתייסיר??

juspan

New member
../images/Emo6.gif רוברט דנינו

אני מושפעת משיחת בוקר של יוסי ואיתי השבוע, שבה יוסי תיאר לו את כל השתלשלות העלילה של הסרט "אדון ליאון", שם איבגי משחק איזה דנינו אחד. כמובן לאיתי לא היה מושג מכלום. יוסי ניסה להיזכר בשם של הזמר מני בגר שגם שיחק שם והתחיל לשיר לו את השיר "זה היה ביתי". ברור שלאיתי לא היה מושג מהשיר הזה, לא שמע אותו בחיים
יוסי בסוף נזכר בשמו של בגר, גם אז זה לא עזר לאיתי... בכלל הפתיע אותי יוסי, שלמרות בעיית הזיכרון שלו שהתוודענו אליה, במיוחד עם מספרים
הוא זכר כמעט בדיוק מתי יצא הסרט הזה לאקרנים (אמר 28 שנה בערך).

בובה 1983

New member
ואת עינב מגלמת אתי לוי

או לחילופין ההיא מהאחיות גואטה שהשתתפה בעונה האחרונה של כוכב נולד...

למעלה