עידכוניי בוקר - יום 58, ה- 28.10

gralanit

New member
איזה קטע...

צפיתי במצלמה 1 ביוסי ואיתי אוכלים ארוחת בוקר, ולפתע שומעים מישהו אומר (במצלמה, לא בבית) - "אני צריך איש סאונד שיגיד לי אם שומעים בחדר האח הגדול... אחת אחת". אחר כך נפסקו הדיבורים, ועברתי למצלמה שתיים, ובה שומעים: "רנין, השאירי בבקשה את המכתב בחדר האח הגדול. רנין, השאירי בבקשה את המכתב בחדר האח הגדול. שפרה, את יכולה להסביר לאח הגדול על מה בדיוק את מדברת? שפרה, את יכולה להסביר לאח הגדול על מה בדיוק את מדברת? טוב זה מספיק" - משהו כזה, ושוב נפסקו הדיבורים. ותקלטו - שפרה ורנין ישנות. הם כאילו מקליטים דיבורים של האח הגדול כדי לערוך מחדש את הוידויים לערב.

razts1

New member
חחחח תוספות להיום בערב

אשכרה הישרדות.. אחחח איזה תמימם אני

הסיבה שהם מקליטים:

מי שהבחין אתמול בין כל הבלאגן שקרה כשיש מישהו בבית שמשתף פעולה עם האח הגדול היא הלכה לאח הגדול (מי שזוכר היא הלכה מספר פעמים). באחת הפעמים שמעתי - בנט- את השיחה בינה לבין האח הגדול רק שהאח - היה נקבה... כזכור - האח הגדול מוצג לצופים כגבר (בכל התוכניות שהיו עד כה בערוץ 2 לא נשמע קול אישה בחדר האח הגדול). משום כך - מקליטים היום את המשפטים (בשינויים קלים כנראה) של האח הגדול בשיחות עם רנין ושיפרה...

beep beep

New member
זה אומר שהשיחות בחדר האח הגדול "מבושלות" !!!

עכשיו תשכנעו אותי שגם "שיחות ההדחה" הן אמיתיות ולא "מבושלות"... אני איבדתי לגמרי את האמון שלי באמינות של התכנית הזו ולכן אני לא מסמס - חבל על הכסף..

superjets

New member
הם מקליטים את מה שהם מתכננים להשמיע לדיירים

כשהם בחדר האח הגדול מראש.

beep beep

New member
מראש או בדיעבד?

הם מוסיפים תוכן אחרי שהשיחה התבצעה? אם כן, אז קוראים לזה "שיחה מבושלת"

superjets

New member
הם מקליטים את מה שהם אמורים לשאול

את הדיירים ואז כשהם בתוך החדר הם לא צריכים לשאול אותם בזמן אמת ואז להתבלבל או לגמגם, ככה האח הגדול נשמע יותר טוב.

beep beep

New member
במחשבה שניה יכול להיות שהם עשו באלאנס לסאונד

בכל מקרה זה לא היה אמור לזלוג החוצה

beep beep

New member
באלאנס - כיוון של עצמת הסאונד

יכול להיות שמבשלים מחדש את השיחות של רנין ושל שפרה כדי שזה ישמע כאילו הם דיברו עם "אח גדול" אחד כשלמעשה הם דיברו עם מספר אנשים שונים מההפקה שהיו במשמרת באותו זמן... אנחנו מקבלים שידור מבושל וערוך ולא אוטנטי - כפי שאנחנו אמורים להאמין.

לונה 2

New member
יוסי לאיתי:

"אני אומר לך...היא חיפשה בכל פינה... עשתה ביעור-חמֵץ זותי..." (-:

למעלה