עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

jaycom

New member
איזה מלחמה??

את חיה בסרט... איזה מלחמה?? למה נראה לך שאנחנו במלחמה איתך או מישהו אחר? לשתות מים.. לנוח איזה שעה, ואז אולי תרגישי קצת יותר טוב.. מלחמה..

../images/Emo41.gif יקירה, הגינות זו מילה לא במקומה

אני מכבדת את זה שאת אוהדת את שפרה, אבל הגינות אינה מילה במקומה. מה רצית? שנכתוב ביקורת חיובית על שפרה כשאנו לא מרגישים כך? לחברי הפורום יש דעה ואנחנו פשוט מגיבים למה שאנחנו רואים. שפרה הביאה את זה על עצמה בכל ההתנהלות שלה, ולמרות זאת, ולמרות כל הקללות שלה אני לא מקללת אותה אלא מגיבה בפורום. אף אחד לא עושה את זה בכוונה בכדי ליצור אנטי כלפי שפרה, והסיבה לאנטי היא תוצאת מעשיה של שפרה.

אני חושבת שאני יודעת למה צבר רוצה ששיפרה תלך

הביתה,אחרי שאינה רמזה בגסות לצבר שיוסי עדיף על שיפרה ושהוא חייב להשתנות לטובת המשחק,הוא מבין ששיפרה מזיקה לו,מצד אחד הוא לא רוצה לפגוע בה, הוא מבין שהקשר הרגשי של שיפרה עושה לו רק רע (במשחק - בחוץ הם יכולים להקים את מפעל פולגת מחדש עם כל הסריגות המשעממות) כי אפילו שיחות סתמיות בינו לבין אינה יגרמו לו להרגיש רע ואי נוחות,נראה לי שזה מאוד מאוד מציק לו ואתמול הוא ממש הבין את זה,אני אומרת לכם שאם שיפרה הולכת ביום שלישי (אמן,בע"ה,כן יהי רצון) אתם תראו צבר אחר ולדעתי אפילו (אולי)נחבב אותו כן..כי בכל זאת לא להיסחף, יוסי יש רק אחד

11134

New member
אני לא חושבת

להזכירך, נעמה מיררה בבכי, וונסה באה אז, וביקשה גם משיפרה להבין ולהיות יותר עדינה וקשובה למצוקתה, ואז שפרה, לטעמי, בדורסנות, פשוט דרכה על נעמה ועל כל הסיפור. היא אף אמרה, באותם ימים, וזה בערך ציטוט שלה: "אני מבינה שיש פה שני מחנות, ושאני נמצאת עם האנשים הטובים". נראה לי שהיא קיבלה הרבה יותר מדי קרדיט מכל הצופים. הבינו, כשהיא מדברת לעניין, אני יודעת גם את זה להגיד, אבל ההתחסדות שלה, ההתנשאות שלה (הרבה פעמים שלא לצורך) חוסר הכנות שלה, כפי שצוין פה, ובצדק, הקול שלה שעולה בכמה אוקטבות, כדי לשוות לו צליל נשי ועדין. כל אלה מצביעים על "משחק מול מצלמה". אני אכן מאמינה שאם היא בוכה מאוד, היא מתכוונת לזה, אבל גם אנשים רעים, מתחסדים ומתנשאים בוכים לפעמים. קורה.

Ootch

New member
מוגזם לצפות מהם לקצת אנושיות.

רגע אחרי ששפרה בוכה ואומרת שהסיבה היחידה שהיא לא חוזרת הביתה זה כי אין לה לאן לחזור ושהיא שום דבר בעולם הם כותבים כאן "שפרה המתנשאת הזאת מלכלכת על עינב". אנשים פה איבדו לגמרי קשר למציאות או להיגיון. עינב, שיודעת מתי להיות בנאדם, לא קרובה אפילו ללהתנהג בצורה מרושעת כמו האנשים פה.

gwini1

New member
ההודעה שלה לא רעה ולא עצבנית...

בסה"כ ציינה משהו שמצריך התייחסות לדעתה. לא ברור לי למה החלטת לתקוף אותה...

Ootch

New member
אתם באמת חושבים שהיא נשברת ככה מול מצלמות

בשביל לקבל קולות?! שמעתם מה היא אמרה על עצמה אתמול? לאנשים פה באמת יש את האינטליגנציה הרגשית של צבר..

24שעות1

New member
שיפרה המאיסה את עצמה על כולם כמו שי

ולכן היא כבר לא יכולה לחזור למשחק כל מה שתעשה כולנו כאן נזכור את הרוע המכוון שלה את היהירות השחצנות ושהיא מרעילה ללא הפסקה כולל ברגע זה את ליאון עינב מנצלת אותך עינב ... וכו' די הבנו ליאון יצביע לעינב

ח מ ס ה

New member
אם ליאון יצביע נגד עינב הקהל יראה בזה בגידה

והוא יתרחק עוד יותר מהמיליון.

24שעות1

New member
ליאון יודע שהשבוע זה שבוע גורלי

מבחינת הרביעיה שלו אם ישרדו ולכן הוא יצביע יוסי ועינב בתקוה שאחד מהם ילך הביתה ואז מעמד הקבוצה חזק יותר לשרוד כך גם קיבל הסבר ברמז עבה מאוד מהאמא הגדולה שלו שיפ

gevaz1

New member
|עדכון די מדוייק - אבחנה מדויקת../images/Emo103.gif

רוצה להוסיף כי שצבר באמת לא רואה את שפרה ממטר והיא מתחילה לגרום לו לגירודים ולעצבנות כשהיא לידו וביננו בצדק כיוון שהיא באמת "בלוקית" אמיתית. ונסה סתם "חרמנית" בטוח שבכלל לא אכפת לה עם מי......נדבקת לאחד התורן וכרגע זה יוני. איתי רגשן והמשחק ממש לא בשבילו. עינב אמיתית ולא סופרת אף אחד. יוני משחק אותה אדיש, מבלבל ועובד על כולם. לאון ורנן נחשים ממשפחות שונות. נחש סופו קפד ראשו. כרגע ונסה מזיינת ליוני את השכל עם המשפטים המפגרים שלה. בושה! שפרה מחפשת כתף תומכת לדאון שלה היחידי שיעזור לה זה ליאון שנשאר בודד. חגית רוב הזמן לא מבינה מה היא עושה שם אולי אינה תוציא מצבר קצת גבריות או ש....צבר ממש לא

24שעות1

New member
מי שרוצה ללכת הולך ראו נעמה

שתפסיק עם ההצגות שלה מהי למדה מהנחש רנין המשחק שלה הוא מול צבר היי אני פה שים לב ורנין המשחק הוא רק לצופים ולא להפקה כולנו זוכרים רק פעם אחת בלבד שביקשה ללכת מההפקה או אולי גם זה לא אז אנו לא קונים דבר רוצים ללכת תעשו את מהר מהר

u r a n i a

New member
שמעתי נכון?? יוני דלוק על עינב?../images/Emo12.gif

הבנות אמרו לו על זה משהו עכשיו בבריכה, זה על אמת או בצחוק?

no nick 1989

New member
זה נראה ככה,גם מצידה

הוא כזה חמודדדדדד. איך הוא התחבר ליוסי חח ואתמול בלילה עינב אמרה כזה אולי אני אקרא לבת שלי יסכה זה שם מדהים,ואז הבנות שאלו אותה מה השם משפחה של בבי ? אז היא אמרה איזה בבי איזה בבי משו כזה.. וסיפרה על זה שאמא שלה אפילו לא כתבה לה ד"ש מבבי במכתב... ואז אינה אמרה אז מה השם משפחה של יוני? ועינב ענתה וינקל.. אז אינה ענתה אההה אז יסכה וינקל ? חח בכל מקרה כבר לפני יומיים רנין ועינב חפרו לו על מי הטעם שלו והוא אמר שהוא נמשך גם לעינב וגם לרנין ככה הבנתי... ושעינב מזכירה לו בהתנהגות את האקסית שלו...

למעלה