עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

jaycom

New member
והדבר הכי מעניין בסיפור הזה

שממש לידם איתי עושה מסאג' לאינה...

jaycom

New member
תהרגו אותי, אני לא יודע איך זה קרה...

אבל אני אוהב את אינה הבחורה הכניסה חיים לבית הזה... לש"צ המשעממים שהתחרפנו ממנה, לעינב שהתעצבנה (וכשעינב מתעצבנת היא הכי חמודה :)) היא לא הלכה לישון בכלל והיא תמיד נמצאת במרכז העניינים. ברור לי שהבחורה הזאת סתומה בלחץ ומעבולה, אבל זה מה שצריך בשביל להפריח את המקום. במקום להראות לנו את שפרה וצבר כל היום עם גיחות של רנין.. מראים לנו את אינה הבלאגניסטים הקטנה הזאת עושה סיאנס ועוד כל מיני שטויות... אני חייב לציין שהיא ליהוק מצוין. גם שחר הוא ליהוק מצוין, לא יודע אם בגלל האישיות שלו כי אני לא מכיר אותו עדיין, אלא בגלל שהוא אוכל להם 60 ביצים בשבוע וכולם משתגעים מזה... זה מוציא מיוסי הרבה דברים מצחיקים.. למרות שברור לי שזה לא יקרה, אני מאוד מקווה שהיא תגיע לגמר ותפסיד.. אם זה יקרה, עד אז מחכים לנו הרבה רגעים מצחיקים..

אני יודע איך זה קרה - היא הפריחה חיים בשממה

מבין הארבעה היא הליהוק הכי מוצלח.. היא גורמת לכל תומכי בובליל לשנוא אותה.. היא גורמת לכל תומכי ש"צ לשנוא אותה.. וכל זה תוך יומיים בלבד שהיא בוילה! אז איך אפשר לא לאהוב אותה?! :)

david1487

New member
מה נסגר עם ההפקה הזאת?

שום דבר לא מסוגלים לעשות בארץ הזאת כמו שצריך. השקעתם 80 אלף מצלמות ומיקרופונים בכל חור בבית, הרמתם אתר עם אפשרות לצפות ב4 מקומות בבית. אבל חוץ ממצלמה 1 הראשית כל מצלמה שבוחרים לראות או שאין תמונה, או שלא שומעים כלום. או שהמצלמה תקועה על אחד מקירות הבית כשהדיירים לא נראים ורק מושמעים, או ששומעים רק את אחד הדיירים והאחרים המיקרופון שלהם מונמך עד מושתק. תעשו משהו אנשי ההפקה אם אתם רואים ת'הודעה הזאת, זה ממש מוריד מהערך של כל הקונספט הזה שנקרא האח הגדול...............

Eil

New member
../images/Emo127.gifכי הליהוק מההתחלה לא היה מוצלח

הביאו לווילה בעיקר אנשים פטפטנים שאוהבים לשבת כל היום ולהתפלסף, ו/או אנשים ביישנים וסגורים. היו צריכים מההתחלה לשים בווילה אינות ובובלילים, וכך היו נוצרים הרבה יותר רגעי קסם, במקום שכל השבוע יטחנו פרומואים על ויכוח על לחם. היו צריכים להיות בבית מההתחלה אנשים שיעשו עניינים בכל יום ויום - הדיירים הוותיקים בעיקר רובצים מתחת לפוך כל היום ומחכים שתהיה משימה שתגאל אותם מייסוריהם הקיומיים. אינה כבר מבינה את העניין - לכן בכל רגע ורגע היא חושבת מה לעשות שיהיה מעניין, גם לדיירים וגם לצופים. כמו שהיא אמרה לצבר - "אז מה עשית פה במשך חודשיים?!" זו גם הסיבה שוונסה כל כך התבאסה מהווילה, וצעקה באותו ליל שכרות שמה זה, היא באה לתכנית ריאליטי וחשבה שיהיו סערות ויצרים, וכולם יושבים וסורגים כל היום, והיא הרגישה כל כך מתוסכלת, לא רק מינית אלא בכלל מהאווירה המדכדכת בבית. תראו עכשיו איך ונסה פורחת ומאושרת שיש אנשים חדשים בבית והגיע קצת אקשן. המסכנה משועממת מהוותיקים בווילה, וגם אנחנו. הדיירים צריכים להתחיל להבין שהם לא באו לבית הבראה, הם באו לתכנית בידור, ואם הם לא יפסיקו לחפור ויתחילו לבלוט ולעניין הם ימשיכו ליפול כל שבוע מול יוסי בובליל, עד למיליון, וימשיכו לקטר על זה בצדקנות האופיינית ("מה, הציבור מעדיף את השטויות של בובליל על פני החוכמה והנימוס האירופאיים שלנו?! לא ייתכן!"). נמאס מהם כבר. יאללה אינה, תעשי בלגן. ויאללה ונסה, תפרחי ותגדלי ותקחי את המיליון ותתחתני אתי.

balbala5

New member
האח הגדול מעדיף פורנוגרפיה זולה על פני איכות

זו הסיבה שהיא הכניסה לוילה 4 טיזרים שכל התפקיד שלהם זה להעלות את המפלס הסקסואלי לרמה של סטאלג. כל הארבעה החדשים אינם משתתפים במשחק הם כנראה מושתלים של ההפקה . כל אחד קיבל תפקיד מוגדר . אינה הטיזרית היא בסה"כ נערת ליווי שבאה להפריע לרומן האהבה המתפתח בין צבר ושפרה . ויוני בא להפריע ליחסים בין איתי לונסה . המשותף לכולם זה שהם שחקני החיזוק של הזבובלילים אהובי ההפקה.

david1487

New member
הכי כייף להמציא שמועות

אולי ספר לנו מי זוכה בסוף אם אתה כל כך יודע הכל על התכנית?

jaycom

New member
לא נראה לי שחגית באה להעלות את מפלס הסקס

אבל אם זה מה שעושה לך את זה...

balbala5

New member
כל החדשים שחקני חיזוק של הזבובלילים

וזה מעבר לעניין שהתפקיד של אינה ואיתי הוא להעלות את מפלס הסקסואלי של הדיירים. ולגרום לסכסוכים בין כולם. הרי ברור שאם איתי יעלה לגריל השבוע - ולא משנה מול מי - הוא זה שיעוף . כי העניין של ההפקה להשאיר את צבר ושפרה ושל הזבובלילים נשאר על כנו . הדיירים החדשים באו כדי שאפשר יהיה ליצור קבוצות לחץ חדשות . אבל נחשו מה . הותיקים יתאחדו במטרה להדיח את החדשים בשבוע הבא וכשאחרון הדיירים החדשים יודח , ישארו הותיקים והמאבק המיתולוגי בין צבר שפרה והזבובלילים יחזור לפוקוס ולמיקוד. בנתים ועד אז לא תראו שם מאבקי כוח בין עינב ושפרה . היחידים שיכולים לקלקל קצת את התוכניות הם ונסה ויוסי שימשיך לנסות להדיח את צבר שפרה אפשרות אחרת זה שהוא ידיח את שפרה ואת ונסה בגלל שונסה בוגדת באיתי לטעמו. אבל אם הוא יקבל הוראה מעינב הוא יעשה מה שהיא תגיד לו. ולדעתי היא תגיד לו להדיח את איתי.

balbala5

New member
עינב גם יכולה להמליץ ליוסי להדיח את ונסה...

כנקמה על המריבה שפרצה בניהן בשבוע הראשון . היא תזכיר לאבא שלה מה שהיא עשתה.

david1487

New member
זה רק נראה שהוותיקים מתאחדים נגד החדשים..

זה מה שמסתמן מהשיחות בין עינב לשפרה וצבר....... אבל לדעתי גם עינב וגם ש''צ לא פראיירים וכמה שהם משחקים אותה עושים הפסקת אש בינהם הם לא סומכים אחד על השני בשיט..... לכן עינב דואגת להסיט ל'קבוצתה' את יוני ושחר..... מה שבטוח שחגית ואינה לא יחזיקו הרבה זמן מעמד כי הדיירים הותיקים והחדשים כבר קלטו את הצביעות של חגית והרעש צלצולים של אינה... אבל בכל מקרה המלחמה בין שצ לבובלילים חי ונושם גם אם זה לא נראה כך

balbala5

New member
ברור - שהמאבק בין ש"צ והבובלילים נדחה ...

רק עד שהחדשים יעופו. הוא יתחדש מיד אחרי כן. אבל עכשיו יש לעינב הזדמנות להעיף את ונסה גם בגלל שהיא חזקה ולא דופקת לה חשבון וגם בגלל שזו תהיה הזדמנות בשבילה להפריד בינה לבין איתי ועל הדרך גם את יוני ושחר . יש לה את כל הסיבות שבעולם לעשות את זה כי אז איתי יהיה עבד שלה ויוני ושחר יספקו לה את האקשן של זוגיות שהיה חסר לה.

david1487

New member
אני לא חושב שעינב מחפשת זוגיות

ברור שהנוכחות של יוני עושה לה דגדוגים.. אבל המטרה של עינב זה לנצח בלי לדפוק חשבון לאף אחד. לא ליוני, ובטח שלא לשצ. בגלל זה אני אומר שאפילו שהיא ושצ יענו מתאחדים זה רק למראית העין. וזה רק כי היא רוצה לתת לליאון בטחון שהיא עוד אוהבת אותו. אחרי מה שהיה בינהם. בקשר לונסה, עוד לא הבנתי מה קרה בינה לבין עינב שאתה חושב שעינב רוצה להעיף אותה? ונסה לא מפריעה לה בינתיים לדעתי. (כמובן שכשאני מדבר על ונסה, איתי גם חלק מהחבילה)

למעלה