עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

beep beep

New member
שפרה היא שחקנית גרועה של החיים

היא מתכחשת למטען שעליו היא גדלה עד שעזבה את הדת ומנסה לחיות על פי טקסטים חילוניים שלמדה בעל פה. התוצאה היא דמות חלולה שמצטטת באופן גרוע טקסטים של אחרים ומנסה לשווא באופן נואש לקבל הכרה וסימפטיה מהסביבה. היא כמו ספינה שניתקה מעוגניה ומיטלטלת בים ללא מצפן וקברניט - מחפשת מיגדלור ונקודות ציון. וכשהים מתחיל לסעור - הספינה מתחילה להתפרק ומאיימת לשקוע.

11134

New member
לא הייתי מגדירה אותה כדמות חלולה...

אלא פשוט, כשחקנית גרועה. היא לא מפסיקה את ה"משחק מול מצלמה" שלה לאורך כל התוכנית. חבל, אילו רק הייתה טבעית, היא הייתה יכולה ממש להצליח שם.

קמבילי

New member
אבל זה תיאור מדוייק של מצב האדם, לא?

צורך נואש בהכרה וסימפטיה, ספינה שניתקה מעוגן ומיטלטת ללא מצפן, בין הגלים הסוערים הספינה מאיימת לטבוע... נשמע לי כמו אני, כמו כולנו. יש בשפרה הקצנה של משהו, אני לא יודעת מהו. היא לא חלולה והיא לא טייפ לציטוט טקסטים של אחרים, אני חולקת עליך, אני באמת רואה בה עומק ורואה בה חוכמה יותר משיש באחרים בבית. ומצד שני... אוף, אני פשוט לא יודעת. מה שכן, היא לקחה על עצמה את תפקיד האמא הגדולה הגוהרת והמחבקת, וזה אותו תפקיד שהיא ממלאת עבור אחיותיה. (במאמר מוסגר אומר שהיחסים שלה עם אחיותיה נשמעים לי לא לגמרי בריאים - אחות לא אמורה להרגיש כלפי אחיותיה מה שאם מרגישה כלפי בנותיה, לא?). בתפקיד הזה היא כל הזמן מרגישה צורך להזין אחרים, כאילו מוכתב לה כך מראש, וואין אף אחד, ממש אף אחד, שמזין אותה. בשעת המבחן עכשיו האמת הזאת מתחוורת לה במלוא אכזריותה. ואפילו עכשיו שמעתי אותה ממשיכה "להזין" את ליאון ומפליגה במתיקותו ובמבריקותו, שיחזיק מעמד, שכולם אוהבים אותו וכן הלאה. מה, אני אתחיל לרחם עליה?

beep beep

New member
אני חושב שמבחינתה הכי גרוע הוא שירחמו עליה

בואי נעזוב את הפסיכולוגיה בגרוש (שלי, רק שלי) ונסכם שהיא פשוט דמות שמעוצבת גרוע. יש בזאת די והותר כדי להוריד אותה מהבמה.

EMC1

New member
שיפרה בדיכי. ממצוואה של שי אפשר לעשות טאיירה

הימרה על סוס עצבני וצולע. אין לה אסטרטגיה בגרוש. יש רק עדת מעריצים שמשבחים את "האינטלגנציה" שלה וכמובן לא פחות ולא יותר מאשר מילת המפתח: "איכותית". היא נשמעת מבולבלת נוסח נעמה לפני שעזבה. טוב שליאון צמוד אליה (וזה יאמר לזכותו), אחרת מצבה היה על הקרשים.

Jones

New member
צבר פתאום חבר של יוסי? "מה המצב 'יוס'?"

מחוייך מתמיד. מעניין אם יוסי קונה את הבולשיט של צבר.

EMC1

New member
צבר לא מבין שיוסי "זאב בודד"

וסגנות אפשר לקבל אצל זאב שמחפש להקה כדי להגן על עצמו (דוגמת שי מההיסטוריה הרחוקה).

אני מקווה שיוסי ישים את צבר ושפרה על הגריל

ולא ייתן לבולשיט הזה שלהם להשפיע עליו אין ספק שצמד הנחשים ש"צ קיבל פגיעה אנושה בצירופם של דיירים חדשים

matankzr

New member
בא לי להקיא עליו כבר...

אני גם מקווה שאף אחד לא קונה את ה....דבר הזה שהוא מנסה לעשות

למעלה