תתקנו אותי אם אני טועה
1. לפני כשבועיים צבר צרח והשפיל את יוסי בשביל שפרה כאילו, על ענין הקללה, ולא נתן לו אפילו שמץ של סיכוי להתגונן, ועכשיו הוא אומר לו "מה הענינים יוס?" 2. שפרה, הייצור הבלתי נלאה, עד לפני שהדיירים החדשים נכנסו, הרגישה "כבעלת מחנה" בבית ותיפקדה כמפקדת על קבוצה, ולא ספרה את החלשים, אי אפשר לשכוח את ההתייחסות שלה כשנעמה עזבה, ואת כל הגועל והרפש שהיא הוציאה מהפה שלה, ועכשיו היא בוכה???? על מה היא בוכה??? על זה שהחדשים שהגיעו הם המראה של מה שיהיה בחוץ והמראה קשה? 3. למה צבר לעזאזל עדיין בבית האח הגדול?, אין בו כלוםםםםםם! כלום ,כלום, כלום, יבש, משעמם, חסר חוש הומור עד כדי עלפון משעמום, המשפטים שלו "בבית אני לגמרי אחר" "חברים שלי ומשפחתי בטח לא מכירים אותי " נו, באמת, שחקנים זוכי אוסקר, לא היו מצליחים לשחק דמות אחרת ,קיצונית מדמותם הנוכחית כ"כ הרבה זמן, איזה חארטה, מה הוא בכלל עושה שם? מה הוא תרם למקום הזה? ועוד דבר קטן, פעם השתמשו המון במילה "בוהמי" לאדם יצירתי, נראה מיוחד, רואה הרבה, קורא הרבה, שומע הרבה, (יצירות, סרטים, ספרים), מסתובב בעולם, מדבר ומתנהג קוסמופוליטי, יודע שפות, פתוח לרעיונות, בדרך כלל יוצר משהוא, בקיצור קראו לזה "טיפוס בוהמי". זה מה שחשבתי בהתחלה ששפרה תהיה. נראית אחרת, דיברה אחרת, איזה אכזבה, מצטערת להקליד את זה אבל בכל זאת: שפרה, את בסך הכל בחורה עצובה, שעברה הרבה, חסרת ביטחון עצמי באופן מאוד מורגש, אם גברים כמו צבר שאין בהם כלום פשוט, יכולים לשחק לך כזה קטע, מה יהיה כשתפגשי גברים אמיתיים? שווים באמת? הם ממש יכולים לשחק איתך ולשבור אותך לרסיסים, לקרוא כמה ספרים של מאיר שלו, לדבר באנגלית ולספר על מסעות בעולם שעשית כדיילת אויר, עדיין לא עושה אותך, אומנית בוהמיינית וזה לא ממש חשוב, אבל זה שאת מסוגלת להיקשר לבחור הומו, בחורה ערביה וכו' כביכול "החלשים עלק" אבל סובבים אותך שאינם "מיוחדים" כביכול, את עושה זובור כל יום, זה כבר מראה על אדם, שמתחת לכל המעטה שרואים בחוץ ומתחת לכל מה שאת מנסה להציג על עצמך, כבחורה "מקורית, פתוחה לכל, רגישה לצרכי אחרים..." סך הכל ישנה בחורה צדקנית, צרת אופקים עד סכנה שבשביל להחשב כ"אוהבת את היוצאי דופן: הומואים, לסביות, ערבים ועוד," תקריב גם את הקרובים לה ביותר. הכי מפחיד זה צדקן פלצן במסווה.ולסיום משהוא שמייצג את דעתי: אני חולה על חיות, כלבים, חתולים, הכל מכל (רק לא רמשים, עכבישים וכו'), חתול או כלב פצוע, מעבר לטיפול מיידי שאתן לו, יהיה במחשבותיי אחר כך ימים אם לא יותר, אבללל!! אם אראה ברחוב חתול פצוע ובמקרה גם חס וחלילה אדם פצוע אעזור קודם לאדם. והנמשל: שפרה, תתנהגי שפוי לאנשים "רגילים" גם, ואחר כך תנסי להתבלט כאוהבת "יוצאי הדופן".