עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

shy6

New member
למה כל הקטעים הטובים הם בלילה???

כל בוקר אני נכנס לפורום וקורא איזה אקשן הולך בלילה,דווקא שכולם ישנים. מעצבן. אולי מישהו נחמד יקליט את הדברים ויעלה את הקטעים הנבחרים ליו טיוב?

Eil

New member
חשבתי שההפקה התחילה להכריח אותם לישון בלילה

ולהיות ערים ביום, לאן זה נעלם?

shy6

New member
חבל שאתה לא מעלה את זה ליו טיוב

במקום לתת קובץ להורדה. הרבה יותר נוח. תודה בכל מקרה.

Jones

New member
תתפלאי,

אני מבין אותו ומרחם עליו, אבל זה באמת מגוחך לראות איך הוא מנסה לרַצות את כולם - גם את שונאיו (רשל"צ). תמיד איתי יענה בחיוב ויקבל כל הצעה של בנאדם אחר גם כאשר הוא חושב אחרת. חבל לראות שהוא לא למד ב-60 יום האלו לעמוד קצת על שלו.

11134

New member
אם לא היה עוזר, היו אומרים שהוא מקנא

מתנהג כמו ילד קטן. עזוב. הם חיים באותו הבית. אין לו אפשרות להתחיל ליצור חזיתות נגד אנשים, בייחוד לא בהתחשב במי שהוא. הוא אדם טוב. אני בעדו, אבל הלוואי ויצמח חוט שדרה, קצת חוט שדרה.

sharpi men

New member
אבל הרוב מבוים אז על מה כל הדיבורים..

רנין מקבלת הוראות מההפקה איך לכוון את העלילה.זאת בטח כבר שמתם לב שגם שהיא עומדת בלי לזוז היא לא נראית אמיתית. ההפקה נתנה לשפרה גב ואמרה לה שהיא יכולה להגיד מה שהיא רוצה ושייגנו עליה העיקר שיהיה על מה לדבר ולהתדיין בנושא הבובלילים והפרידמנים.לכן גם העריכה הגסה בתוכנית בערוץ 2. וכמובן שצריך גם דמות של הומו בשביל הרייטינג לכן לא מראים את לאון שוחה ומתחמן את כולם.ובכך לצופים בערוץ 2 מתקבלת תמונה אחרת ממה שבאת קורה בווילה. אינה כמובן מקבלת הוראות מההפקה איך להתנהג ולהתסיס ואיפה בדיוק להדליק את האש. התוכנית בערוץ 2 השבוע היתה שערוריה ,משחק "ענק" של רנין בהצגות מחפירות ממש שמזלזלות באינטלנציה של הצופים. וכמובן המשימה המטופשת שהחלה ביום ראשון,להפקה לא היה חומר להראות לנו ליום שלישי ,כי שפרה ורנין לא עשו ממש רעש ועניין מזה שנעלם להם הציוד היקר מכל. אז בשביל זה יש את האח הגדול שמזכיר לשפרה ב3 בבוקר יום שלישי שצריך להתחיל ולעשות הצגות ולחפש את המסרגות כין אין לנו חומר ליום שלישי. וכמובן רנין השחקנית ה"דגולה" מחפשת שואלת,משחקת אותה סתומה.אולי פה ,אולי שם. ואיך שהיא מחפשת את התמונה פשש הצגה כזאת לא רואים בבימה.שנזרקה האבן עם המכתב מ"תייסיר" מסתכלת לשמיים. ימינה שמאלה כמו איזה ינשוף,לפחות היו מביאים שחקנית שנראית אמיתית אבל למה לעשות צחוק מהצופים.?? הלו...ההפקה מזלזלת ואחנו ממשיכים לצפות בזבל הזה. כמו ששמתם לב כל מה שכתבתי היה עד כניסת הדיירים החדשים..אחרי התוכנית המגעילה והלא אמיתית שהיתה ביום שני אני פשוט נגעל מקופרמן וחבורתו שהורסת פורמט שמצליח בכל העולם ורק פה חייבים לקמבן את כולם. זה היה ממש על קצה המזלג..

לאון אומר לשיפי:תשתדלי לאהוב אנשים

שיפי עונה:אין בעיה בכל אדם יש משהו טוב... ביום שהם נכנסו הבענו עליהם דעה וגם זה לא הוגן יופי שיפי ככה רוצים לראות אותך:משתנה ומקבלת גם אחרים ולא רק את הדומים לך.

bibaso

New member
הבעייה של שיפרה היא

שהיא שמה את כל הביצים בסל אחד - של צבר וגם את הביציות...

תתקנו אותי אם אני טועה

1. לפני כשבועיים צבר צרח והשפיל את יוסי בשביל שפרה כאילו, על ענין הקללה, ולא נתן לו אפילו שמץ של סיכוי להתגונן, ועכשיו הוא אומר לו "מה הענינים יוס?" 2. שפרה, הייצור הבלתי נלאה, עד לפני שהדיירים החדשים נכנסו, הרגישה "כבעלת מחנה" בבית ותיפקדה כמפקדת על קבוצה, ולא ספרה את החלשים, אי אפשר לשכוח את ההתייחסות שלה כשנעמה עזבה, ואת כל הגועל והרפש שהיא הוציאה מהפה שלה, ועכשיו היא בוכה???? על מה היא בוכה??? על זה שהחדשים שהגיעו הם המראה של מה שיהיה בחוץ והמראה קשה? 3. למה צבר לעזאזל עדיין בבית האח הגדול?, אין בו כלוםםםםםם! כלום ,כלום, כלום, יבש, משעמם, חסר חוש הומור עד כדי עלפון משעמום, המשפטים שלו "בבית אני לגמרי אחר" "חברים שלי ומשפחתי בטח לא מכירים אותי " נו, באמת, שחקנים זוכי אוסקר, לא היו מצליחים לשחק דמות אחרת ,קיצונית מדמותם הנוכחית כ"כ הרבה זמן, איזה חארטה, מה הוא בכלל עושה שם? מה הוא תרם למקום הזה? ועוד דבר קטן, פעם השתמשו המון במילה "בוהמי" לאדם יצירתי, נראה מיוחד, רואה הרבה, קורא הרבה, שומע הרבה, (יצירות, סרטים, ספרים), מסתובב בעולם, מדבר ומתנהג קוסמופוליטי, יודע שפות, פתוח לרעיונות, בדרך כלל יוצר משהוא, בקיצור קראו לזה "טיפוס בוהמי". זה מה שחשבתי בהתחלה ששפרה תהיה. נראית אחרת, דיברה אחרת, איזה אכזבה, מצטערת להקליד את זה אבל בכל זאת: שפרה, את בסך הכל בחורה עצובה, שעברה הרבה, חסרת ביטחון עצמי באופן מאוד מורגש, אם גברים כמו צבר שאין בהם כלום פשוט, יכולים לשחק לך כזה קטע, מה יהיה כשתפגשי גברים אמיתיים? שווים באמת? הם ממש יכולים לשחק איתך ולשבור אותך לרסיסים, לקרוא כמה ספרים של מאיר שלו, לדבר באנגלית ולספר על מסעות בעולם שעשית כדיילת אויר, עדיין לא עושה אותך, אומנית בוהמיינית וזה לא ממש חשוב, אבל זה שאת מסוגלת להיקשר לבחור הומו, בחורה ערביה וכו' כביכול "החלשים עלק" אבל סובבים אותך שאינם "מיוחדים" כביכול, את עושה זובור כל יום, זה כבר מראה על אדם, שמתחת לכל המעטה שרואים בחוץ ומתחת לכל מה שאת מנסה להציג על עצמך, כבחורה "מקורית, פתוחה לכל, רגישה לצרכי אחרים..." סך הכל ישנה בחורה צדקנית, צרת אופקים עד סכנה שבשביל להחשב כ"אוהבת את היוצאי דופן: הומואים, לסביות, ערבים ועוד," תקריב גם את הקרובים לה ביותר. הכי מפחיד זה צדקן פלצן במסווה.ולסיום משהוא שמייצג את דעתי: אני חולה על חיות, כלבים, חתולים, הכל מכל (רק לא רמשים, עכבישים וכו'), חתול או כלב פצוע, מעבר לטיפול מיידי שאתן לו, יהיה במחשבותיי אחר כך ימים אם לא יותר, אבללל!! אם אראה ברחוב חתול פצוע ובמקרה גם חס וחלילה אדם פצוע אעזור קודם לאדם. והנמשל: שפרה, תתנהגי שפוי לאנשים "רגילים" גם, ואחר כך תנסי להתבלט כאוהבת "יוצאי הדופן".

קמבילי

New member
דברים עמוקים,

העלית נקודה מעניינת: אם גברים כמו צבר מסוגלים לרסק את שפרה, מה היא תעשה כשתפגוש גברים שווים באמת. היא סיפרה פעם שנפרדה מהחבר הקודם שלה כשתפסה אחרי שנה, בעקבות שיחות פסיכולוגיות נדמה לי, שבקשר שלהם היא בעצם כל הזמן מרצה אותו. אם נמשיך את זה אולי נגיע למסקנה שהיא מחפשת את הגברים שהיא יכולה להיות אימ'לה אדמה בשבילם, לסעוד אותם, לתמוך בהם, גברים קטנים ממנה. בעצם זה סוג הקשר שלה עם ליאון והשממית. העלית פרדוקס בנוגע לצרות-רחבות האופקים שלה שגם אני שמתי לב אליו. שפרה באמת רחבת אופקים ונאורה בעיניי, אבל הנאורות עצמה הפכה אצלה לדעה קדומה. זוכרת איך בכוח דחפה לליאון לגרון שיודה שאשר היה ונשאר הומופוב חשוך ושהוא לא שמח שהכיר אותו? כלומר שמי שנאור נאור ומי שחשוך חשוך ולאף אחד אסור לדרוך במשבצת של השני. רק עם הסיפא של דברייך אינני מסכימה, הלוואי שהדברים היו ברורים לי כמו לך אבל הם לא...

למעלה