עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

פלדי1

New member
אוף... אני כל כך שמחה

לצפות בקקטוס יושב בין אנשים שהוא מתעב ומנסה למצוא חן בעיניהם. שפת הגוף שלו מעידה על חוסר טבעיות ומתח.

KuKi RuLeZ

New member
../images/Emo25.gif השיחה בין שיפרה לצבר

שהייתה אתמול לפנות בוקר... יש למישהו קישור אליה אולי?

eli7r

New member
טוב נכנעתי!!!!!!!

שפרה אכן כועסת או משהו מעין זה על צבר (איזה באסה ששבת עוד פחות משעתיים, אני לא אוכל לראות מה קורה) היא וליאון דיברו בחדר בדיוק תכננו לצאת וצבר נכנס, הוא אמר להם שכבר אין שמש והם אמרו לו שבכ"ז הם יוצאים אז הוא אמר שהוא מצטרף אליהם ושפרה לא אמרה מילה רק ליאון אמר בוא.

11134

New member
נראה, שהיא מאוימת ע"י אינה וגם

יודעת שאחד משצר"ל עומד לעזוב. יותר מכך, היא מצליחה להבין שמי שעוזב, הוא או היא או צבר. אבל אני חושבת שהנוכחות של אינה הופכת הכול לבעייתי מבחינתה, ועוד יותר בעייתי, נראה שצבר ממש נהנה מנוכחותה של אינה.

Jones

New member
כיף לראות את יוסי פורח,

שחר ואיתי צוחקים איתו בחצר והוא כהרגלו זורם

ומדהים לראות איך שפרה הנחש מתקרבת לפינת העשון

אחרי שהתרחקה מיוסי כמו אש והתבצרה בפינה הקיצונית ליד דלת בית הכנסת

אני מבקשת שאף אחד לא ישכח איזה חמוד

יוסי היה כשהוא קם בבוקר ואמר לשפרה בואי תצטרפי שבי לידי בשמש והיא ניתקה לו את השיחה יוסי הוא רחב לב והוא גם מסוגל לשכוח בניגוד לשיפי מקווה ששיפי לא תאכזב שוב

MEYTAL 14

New member
מזאת אומרת נתקה את השיחה? מה קרה?

ספרי מה קרה לא ראיתי את הקטע הזה. :)

הסיפור:

אחרי הקטע עם השרמוטה, למחרת בבוקר יוסי ישב בשמש ושפרה יצאה והתישבה ליד לאון יוסי הזמין אותה לשבת לידו והיא התחילה להתעצבן ולהראות לו כמה שלא בא לה עליו ובקיצור התנהגה ממש לא יפה כי הוא קרא לה בקטע של פיוס ואז היא אמרה לו:"אני מנתקת את השיחה איתך עכשיו וגם לאון מנתק" במילים אחרות לא בא לי לדבר ואני קובעת אם להמשיך את השיחה. יוסי החמוד ענה: טוב תתקשרי כשתתפני. ולא תקף בחזרה

כן, רק חבל שלא משדרים את זה גם בטלוויזיה

מי שצופה רק בערוץ 2 כנראה לא רואה את הפרצוף האמיתי של שפרה, היא עוד עלולה להגיע לגמר בקצב הזה.

למעלה