עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

beep beep

New member
יוסי לרנין: איך אומרים עכבר בטריפוליטאית

יוסי לרנין בפינת העישון:"את יודעת איך קוראים בטריפוליטאית לעכבר?" רנין: "איך?" יוסי מישיר מבטו לעיניה: "תנצ'ה". הוא מסביר לה שהכינוי מודבק לאנשים רעים הפכפים וצבועים. "ותדעי לך שמי שמקבל את הכינוי הזה - הולך איתו כל החיים" רנין בולעת את רוקה בדממה. היא מבינה בדיוק למי ולמה יוסי התכוון. כעבור מספר רגעים היא קמה והולכת...

My Little Fairy

New member
../images/Emo6.gif יוסי הזה יודע לדקור איפה שהכי כואב.

הוא אולי לא יודע עברית טוב, ואולי אין לו 12 שנות לימוד, אבל יש לו אינטלגנציה כל כך גבוהה, שאם הוא היה נולד למשפחה בתנאים טובים יותר ועושה תיכון ואוניברסיטה, הוא היה היום איש עסקים מצליח ביותר. בעצם... הוא כבר כזה גם בלי התיכון
זו כל החכמה!

hen96

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאין אין עליו חבל"ז

beep beep

New member
רנין חזרה ליוסי ומתחילה ללכלך על אינה

עינב מצטרפת אליה ומספרת על המריבה של שפרה עם אינה. מסתבר שהבנות + ליאון סימנו אותה כאוייבתן המשותפת. רנין מלאה בארס ורוע. משתדלת ככל יכולתה להסית את יוסי. היא קלטה שיוסי "סימן" אותה . יוסי מקבל את ההסתות של הבנות בשוויון נפש, הוא משועשע ומסביר לליאון שההפקה הביאה את אינה כדי לעורר את המשחק. ליאון: "אני אוכל בנות כאלה ללא מלח" יוסי: "אין, בעיה, תאכל". ___________ רנין וליאון לא מבינים שיוסי הוא לא שי ולא צבר. המלך הזקן לא מלכלך את ידיו במריבות ילדים בארגז החול. הוא כבר עסוק בחישובי הגמר.

פלדי1

New member
ועוד פעם רנין משקרת

כשאינה באה להתלונן על עינב , אמרה לה רנין , אנחנו מאד דומות. עכשיו היא מספרת ליוסי אודות הסצינה , ומשקרת.

EMC1

New member
כנראה שלכולם בוילה נפל האסימון והם מבינים

"בזכות" החדשים שיוסי מוביל. הם לא מבינים שיוסי מסתפק בזנב של עצמו ולא רוצה שידבקו לו זנבות נוספים (נוסח שי).

קמבילי

New member
ושמעתי אותה מסיתה (בצוות עם עינב) נגד ונסה

שמעתי קטעי דברים, היא אמרה ליוסי על ונסה: זאת כל הזמן אומרת אני הכי אמיתית אני הכי אמיתית והולכת ועושה דברים כאלה. אני לא יודעת על מה היו ההכפשות אבל מה זה משנה. ועינב מחרה מחזיקה אחריה. אחר כך היא עברה להשמיץ את ונסה על מה שהיא עושה לאיתי: איכס, איזה התנהגות, גועל נפש. בסוף היא הוסיפה דובדבן על כך שיוני אמר שעינב הכי יפה וזה עצבן את ונסה (או משהו כזה, מה זה חשוב, העיקר שאמרה ליוסי שאמרו שעינב הכי יפה) בהמשך עברה להשמיץ אחד אחד מהדיירים החדשים - יוני עושה פוזות על כל הבנות, וכן הלאה, הפסקתי להקשיב. הסלמנדרה הארסית עושה את שי יותר טוב משי, הרבה הרבה יותר טוב משי כי היא מתפתלת ורצה חרש על רגליים מיימיות, קופאת ומטה אוזן לרחשים בסביבה, מתמרנת את עצמה בשיא המהירות מכל פינה שהיא נתקעת בה, והופה, מזנקת ובולעת זבוב.

droriko

New member
.אני צופה עכשיו באח הגדול ובאו לי להקיא

פשוט בא לי להקיא איך הגענו למצב שכל הוילה סביב בובליל מלקקת לו את התחת?איך?? הייתי יכול להבין שליקקו לאנשים כמו דן מנו או שי שטרית , בכל זאת מדובר באנשים כריזמתים ומנהיגים ולכן ראויים לכך, אבל כשאני רואה את כולם מלקקים לטרול הזה בובליל זה פשוט מוציא אותי מדעתי, הוא כל כך לא ראויי לזה . ועוד החוצפן הזה מעיז לרדת עליהם שהם צבועים איתו. יא חתיכת שמגג , אם הקהל לא היה אוהב לצחוק עליך בבית היית עף עוד בשבוע הראשון! העלק חי בסרט שהוא מנהיג ותופס תחת על הלקקנים. אין מה לאמר, רק בישראל כל ממזר מלך.

ordiki

New member
מילה אחת "פוליטיקה"

זה הכל, אל תחפש משמעויות אחרות. וזה לא רק בישראל ככה.

droriko

New member
זה יותר גרוע

כל החדשים שיודעים מבחוץ לגבי מעמדו של יוסי +צבר, רנין ושיפרה שהבינו לגבי מעמדו של יוסי עקב הקישקושים של אינה הסתומ , מלקקים לו רק כי הם חושבים שליהות לידו יעלה כביכול את הפופולאריות שלהם , יענו לזכות בקצת אבק הכוכבים . זה נראה שעידן המנדראג' הגיע לסופו(מאד מקווה שאני טועה) ועכשיו כל אחד ינסה ליהות קרוב כמה שיותר לבובליל כדי לזכות בחסד המצביעים כשיועמד להדחה.

אתה כבר מקיא פה בפורום את כל השטויות האלה

אתה לא מבין אנשים, לא את המשחק, ואתה גם לא מבין כמה קשה לגרום לבנאדם להוציא שקל על אסמס בתוכנית טלוויזיה ברמות כאלו כמו באח הגדול. כ"כ הרבה אנשים אוהבים את יוסי, זה אומר שבא להם לחזור מהעבודה עייפים וסחוטים וקצת לחייך, לצחוק, כי אנשים משכילים ויבשים פוגשים למכביר בחיים ולרוב האנשים זה לא מעביר את הבמבה חלק בגרון. אתה מביך את עצמך בתפיסה המוגבלת הזו.

droriko

New member
האח הגדול זה משחק אסטרטגיה

זה לא תחרות עם מי היית רוצה יותר לשבת לכוס קפה אחרי תום השידורים . אתה מצביע למי שמשחק את המשחק בצורה הטובה ביותר . יוסי, עם כל הפוזה של הזקן שזורק הערות חכמות על המשחק וכאילו רואה את הכל, הוא אחד שהבית התאחד נגדו קרוב ל-10 פעמים , אם זה לא שחקן כושל אני לא יודע מה .

שוב, אני מסביר לך שלא כ"כ הבנת את המשחק

זה כן משחק אסטרטגיה כי האחרון לוקח את המליון וכל השאר חוזרים הביתה וישכחו אחרי כמה שנים לחלוטין. פה אתה צודק. אבל יש אסטרטג טוב ויש אסטרטג מבריק, יוסי הוא אסטרטג מבריק כי הוא מבין את מה שכולנו מבינים היום עוד בתחילת המשחק - לא דיירי הבית קובעים אם הוא יקח את המליון או ילך הביתה, רק האנשים מאחרי המסך קובעים את זה, והוא כיוון את מירב האנרגיה שלו לצופים בבית - ההך הגמור מאסטרטג גרוע - שי התעלם מהצופים כפונקציה וריכז עצמו בדיירי הבית ועף בפעם הראשונה שעלה בהדחה פרונטלית. היום כל דיירי הבית הגיעו להבנה שהדרך של יוסי היא הדרך הטובה ביותר, ולא משנה מה הם, דיירי הבית, יעשו או יקבעו, רק הצופים בבית יקבעו אם הוא ישאר וממה שהם מבינים הקהל רוצה אותו בחירוף נפש.

droriko

New member
הוא אסטרטג גרוע

כי לא משנה כמה הקריאת משחק שלו טובה, בשורה התחתונה הוא לא מצליח למנוע מהדיירים להעמיד אותו להדחה . וזה שמשאירים אותו כי הוא עושה מתופף על הבטן או מסתכל על המראה ואומר שהוא הרקולס , לא רק שזה לא עושה אותו אסטרטג מבריק, זה אפילו לא ראוי להיקרא אסטרטגיה, אידיוטיזם אם כבר. והקהל בבית מצביע לו בהמוניו כי הוא מזהה את האידיוטיזם הזה בו ולמרבה הצער גם נהנה מזה.

MEYTAL 14

New member
אל תשכח שאחת הסיבות שמעמידים אותו

להדחה זה כי יש לו כח כפול, וזאת הבת שלו :)

droriko

New member
אה כן?

ולזה שאף אחד לא השתין לכיוון שלו , חוץ מאשר שדיבר איתו מתוך רחמים(יותר נכון עשה את עצמו מקשיב לו) אין לזה שום קשר? ומה עם זה שהבן אדם הוא חסר כל כריזמה ולא מסוגל לארגן אפילו מחנה של צרצרים , לזה אין שום קשר? גם שי היה מאיים אחרי שהקים מחנה, גם מיקי היתה מאיימת אחרי שהקימה מחנה, גם נעמה היתה מאיימת אחרי שהקימה מחנה . העובדה היא שאנשים שלא הרגישו שאחד מהם נלחם בהם לא טרחו להצביע נגדם. ככה שעל אותו היגיון אנשים לא היו אמורים להצביע כנגד יוסי, כי הוא לא פתח בחזית כנגד אף אחד.

למעלה