עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

אתה זכאי לדעתך, ואני לא מתכוון לשכנע אותך

אבל אתה טועה בעובדות, ופה הבעיה. אתה לא מבין שהוא לא מנסה להתחבב על אנשים ולא שואף להשקיע מאמצים על בניית אמון עם אנשים מעצם היותו אסטרטג. אנשים המחזיקים דעות כשלך, שממעיתים בערכו של האחר, הפסידו הרבה מלחמות לאורך כל ההסטוריה. אתה פשוט לא מבין את האסטרטגיה שלו בגלל זה אתה חושב שאין לו אסטרטגיה, ואולי דווקא כאן נמצא הכוח והיתרון שלו, בגלל אנשים עם דעות כשלך. אפילו שי ששונא אותו מאוד הודה בפה מלא שלא הבין את האסטרטגיה של יוסי ורק לקראת הסוף הבין איך הוא הביא לו אותה בהפוכה. האסטרטגיה שלו היא ברורה- להתעלם מדיירי הבית, לצבור אהדה מהציבור, לעולם לא להתלכלך עם שאר הדיירים ולא לרכל בצורה מרושעת ונבזית על אחרים. העובדה שאי אפשר להתכחש לה - הוא הדיח 8 אנשים שחלקם חזקים מאוד, לדוגמה אשר.

droriko

New member
אתה פשוט עולה לי על העצבים! תלמד לקרוא!

כתבתי לך שחור על גבי לבן יוסי לא פחות סכסכן משי ואתה עוד אומר לי שאני לא יודע מי זה יוסי? עזוב אין לי מה לדון עם אחד כמוך

bibaso

New member
אתה מצביע ככה

אני מצביע למי שאני הכי אוהב (והדבר תלוי באישיותו ומעשיו).

MEYTAL 14

New member
נו אז? עדיף להיות צבוע כמו שי ורנין

ולא להיות מועמדים להדחה, ואז כשיהיו מועמדים להדחה יעיפו אותם אחד אחד? :S מי יצביע לאנשים כאלה? זה כבר טמטום גמור..

droriko

New member
אני אסביר לך מי המטומטם פה

המטומטם זה הקהל הצבוע והמתחסד שדואג להעיף את מי שלא נראה לו ישר כמו אמא תרזה (עזבי את זה שיוסי הוא סכסן לא פחות משי ועינב היא צבועה לא פחות משיפרה, אבל ניחא) . בגלל הילדותיות והעליבות של הקהל אנחנו צפויים לקבל חודשיים משעממים ביותר , בלי מנדראג' בלי כולם . והאירוניה היא שבלי הליכלוך, לכל המצטדקים כבר לא יהיה מה לכתוב יותר בפורום (כי אתם כותבים רק על המנדראג', משמע הוא מעניין אתכם). היחיד שעוד יש סיכוי,אמנם קטן מאד, שהוא יעשה משהו זה צבר אבל גם אותו בטח המתחסדים יעיפו .

rinatt1

New member
"קהל"צבוע" בואנה תרגיע... דבר בשם עצמך בלבד!!

מי אתה שתדבר ככה על הקהל??
"צבוע ילדותי, והעליבות של הקהל" ומי אתה שתנתח את הקהל. הפורום פה נועד לחוות דעה על המשחק, על המתמודדים ==לא על הקהל, וניתוחם.. הבנת!!!! אולי אתה הוא הצבוע, ילדותי, ועלוב.

rinatt1

New member
10 פעמים ניסו להדיח אותו.. והוא עוד פה..../images/Emo45.gif

זה אומר שהוא שחקן ענק, חזק, אהוד, ואף אחד לא יכול עליו. וגם המתמודדים הבינו את זה סוף סוף! "כושל" = תבדוק במילון מה הפירוש..חחחחחחחחחח ותחזור אלי...חחחחחחחחחחחחחחחח הוא מ-נ-צ-ח

rinatt1

New member
יוסי המלך../images/Emo140.gif.. אתה רואה איך הגלגל מסתובב!!!

אין מה לעשות עכשיו כולם הבינו מי המלך בבית, לא שי ולא אף אחד אחר.. רק יוסי. ומהתחלה זה היה ככה.. הם חשבו שהם כבר הורידו אותו אחרי שבוע בלי סיגריות וכל המריבות שהיו.. ועכשיו הםרואים שכלום לא יעזור וצריך ללכת עם החזקים ואין מה לעשות זה בובליל.... ועכשיו שילקקו לו כמה שהם רוצים, אבל יוסי יודע טוב מאוד שזה בגלל שהם מפחדים ממנו...חחחחחחחחחחחחחחחח הוא תותח על ואין לך מה לעשות.... אז אל תצפה...חחחחחחחחחח

מרכלם על אינה ומסתבר שאינה טיפשה ברמות:

רנין מקלפת תפוח אדמה אינה:"מה זה?" רנין:"מלפפון!!!!!!!!"

אינה ענקית, משחקת אותה טיפשה...

אך רואים שהיא יותר חכמה מכל מי שנמצא בוילה. טיפשה לא היתה מצליחה לחולל מה שהיא חוללה ב3 ימים מאז שהגיעה. אבל הכי טוב שימשיכו להתייחס אליה כטיפשה, זה בהחלט יוכל לעזור לה לקחת את המיליון. דווקא אם יחשבו שהיא חכמה ומאיימת עליהם בחוכמתה, ישרפו אותה מהר יותר. כך שעדיף לה להמשיך ולהציג עצמה כטיפשה... מה שבטוח שהיא בדרך למיליון...

אנחנו נראה אם היא עפה עוד שבועיים

תזכור מה היה עם בובליל ותכפיל את זה פי 2. אינה תגיע לגמר והקרב יהיה בינה לבין בובליל. אנשים כאן לא מבינים את המשחק... הם חושבים שהם משחקים בלגו... בעוד שהמשחק הזה הוא כמו שחמט, ומי שמזיז בו את הכלים הנכונים בזמן הנכון, הוא זה שינצח במשחק. יש רק שני שחקנים על לוח השחמט הזה שחושבים עם הראש ומציגים שחושבים עם הרגש: בובליל ואינה. כל השאר שקופים, ועל כן הם שרופים מראש. היחידים שלא שקופים זה אינה ובובליל, והם גם אלה שיעלו לגמר.

למעלה