עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

beep beep

New member
ממש חמודים... עכשיו הם מעלים את ונסה על המוקד

והתליינית הראשית היא כמובן העכברית היללנית רנין

oritr69

New member
לפי הריכול של דיירי הבית עליה היא חזק בגריל

בשבוע הבא!!!!ברוררררררררררררררררררררר

beep beep

New member
זהלא פלא ששי ורנין התחברו - קורצו מאותו החומר

רנין היא הגרסה הנשית של שי.

היא ממש ממש טיפשה

היא לא יודעת לפתוח קופסאת טונה!!! הדבר הכי בסיסי! או שהיא עושה את עצמה... ורוב הזמן היא אוכלת במסעדות ולא בבית..איזו פלצנית אלוהים ישמור

beep beep

New member
האיחוד הזה יגמר ביום ראשון לכשיתפרסמו ההדחות

אז יתחדשו המנדראז' והמחנאות בעוצמה כפולה ומכופלת ממה שידענו עד כה.

ordiki

New member
ממש לא

מי שיהיה מועמד להדחה יהיה גם באשמת החדשים ורק עליהם הם יטילו את האחריות. יהיה בלאגן אבל זה יופנה כלפי החדשים. תקשיבו לי, אני חזיתי בדיוק את כל מה שקורה עכשיו.

11134

New member
אני מסכימה אתך, אבל...

נראה לי שבעוד כשבועיים, שלושה, כאשר עוד יישאר עוד חדש או שניים, שוב יתחילו יחסי כוחות חדשים, והם יחזרו לשנאות הישנות שלהם. בכל מקרה, אם לא יהיה שינוי דראסטי ממש, הרי יוסי לוקח, ואם הדברים אכן נשארים כך, אני אשמח בשבילו.

droriko

New member
הכל באשמת ההפקה שהביאה את אינה

אם היא לא היתה פולטת את מה שפלטה לצבר זה לא היה נראה ככה.... האשמה הגודלה בכל הסיפור הזה זאת ההפקה שהביאה אותה (זאת היתה הרי רק שאלה של זמן עד שמישהו יפלוט איזשהיא רמיזה,במכוון או לא) ההפקה חושבת שהיא חכמה גדולה, שאנחנו נמשיך לצפות בזה עם כל הלוקשים. אני רוצה לראות כמה מהפורום ישארו לצפות חודשיים שלמים בבוליל מזיין את השכל ושאר החבר'ה מלקקים לו.

beep beep

New member
דרוריקו אחי, מה קורה איתך?

זו תכנית בידור, סרט, טלנובלה. ככל שיהיו בה יותר בלאגן, מריבות ומנדראז' - כך יצפו בה יותר אנשים.

droriko

New member
מה? כתבתי את ההפך,

מה אתה רוצה תגיד לי? אני לא הולך להסביר בשבילך את ההודעה שלי, אני שונא לעשות את זה, תקרא אותה עוד פעם ואולי תבין למה התכוונתי.

beep beep

New member
קראתי שוב והבנתי, תודה, סליחה ושבת שלום

הביטוי "באשמת ההפקה" הטעה אותי.

droriko

New member
לא אני ולא אתה נביאים, את זה ימים יגידו

אבל אני די סבור שחבורת צבר(לשעבר) הולכת להידבק ליוסי לאורך כל המשחק . אפילו צבר ושיפרה הסכימו ביניהם שאת המקום הראשון הם לא יקחו, מה שאומר קרוב לודאי שהם ויתרו על המאבק ביוסי.

למעלה