עידכונים בקטנה ככה..
יוני וונסה התקרבו, אבל נראה שזה לא משהו שהולך להתפתח לזוגיות מפליאה. כמו ששמעתי עכשיו יוני דלוק על עינב.. יש מצב שזה נאמר בצחוק.. ונסה חרמנית על כל דבר שזז אז אי אפשר לדעת מה יקרה, כי בניגוד לאיתי, יוני נראה אחד שהולך עד הסוף. צפויים התפתחויות.. לא ראיתי את איתי בכה, אבל אם כן, אז זה בגלל היחס של ונסה אליו.. היא התרחקה ממנו מאז שנכנסו הדיירים החדשים. הולכת למיטה של שחר, שוכבת עם יוני על הספה וכו... נראה לי שאיתי מבין שהוא היה כלי של ונסה להפיג את השעמום והתפרק בחדר. הבחור נראה חמוד אמיתי למרות שבהתחלה מאוד לא אהבתי אותו, עושה רושם שהוא חושב מהרגש ולא מהראש. שפרה נראית בדיכאון מטורף, כאילו עוד שנייה הולכת הביתה. הכל בגלל אינה שסך הכל דיברה עם צבר על עולם הדוגמנות. שפרה התחילה לעשן כל הלילה כמו קטר מה שמראה על העצבנות שלה. היה לה שיחה עם צבר שאמר לה שעדיף שתעזוב את הוילה כי זה פוגע בה באופן גדול מדי. כל חבורת שפרה,צבר,לאון ורנין נראים מדוכאים מאוד מהכניסה של הדיירים החדשים ובעיקר מהכניסה של אינה שמשגעת אותם. שפרה באטרף קנאה לצבר שמנגד מרבה להגיד לכולם שאין כלום בינו לבין אינה. שפרה ועינב לא בדיוק התקרבו (לדעתי בכל אופן) למרות שדיברו כל הלילה על כמה אינה מעפנה. כזכור, אינה ועינב רבו בערב על נושא שטיפת הכלים.. הדבר היחיד שמשותף בין שפרה לעינב זה השנאה לאינה. (אגב כמו הקשר בין שפרה לצבר - השנאה למחנה עינב/יוסי). איך שאני רואה את הדברים, הכל צביעות בין עינב לשפרה. חבל לי שעינה לא יודעת שגם רנין ולאון הנחשים מלכלכים עליה למרות שהיא מעודדת גם את היריבים שלה שכדאי להם להישאר במשחק. שפרה אמרה שהיא רוצה לעלות על הגריל (מה את אומרת, כאילו שלא תעלי גם ככה...), כי אם היא הולכת זה סבבה מבחינתה לפני הבלאגן עם החדשים (עד כדי ככה הנוכחות של אינה ערערה אותה), ואם היא נשארת אחרי שעולה על הגריל זה ייתן לה את הכוחות להישאר עוד הרבה זמן.