עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

superjets

New member
היא לא בדיוק סיפרה מה חושבים בבית

היא שאלה אותו איך הוא חושב שהוא נתפס בעיני הצופים ואם הם אוהבים לראות מישהו שלא עושה דברים מיוחדים ושאין לו "עלילה" כדבריה, והציעה לו לעשות דברים לא שגרתיים כדי שהצופים יעדיפו אותו.

חבל על הכסף של האסמסים

לפי הכתבה בידיעות אחרונות ההפקה רוצה את יוסי ורנין בגמר. במקרה את שניהם אני אוהב (את רנין יותר) ומאוד אשמח אם אכן זה יקרה, אבל אם ההפקה רוצה אותם בגמר אז זה מה שיקרה בסופו של דבר ולא משנה איך וכמה נצביע. אז לא חבל לבזבז כסף על משהו שמוכתב מראש ואין לך השפעה על זה?

לדעתי מי שיגיע לגמר זה בובליל ואינה

הם הכי בולטים מכל הוילה. וכבר ראינו שבובליל לא יכול למול אינה. מה שאומר שאינה תיקח את המיליון.

morPUMA

New member
חחח נראה לך? אף אחד מהדיירים החדשם לא יקח

ההפקה לא כזאת מפגרת.

מה זה קשור להפקה בכלל?

את ההדחות קובעים הדיירים עצמם והקהל שבחוץ הוא זה שמחליט מי מהמודחים יישאר. להפקה אין שום קשר לזה.

גם אם לא, מי שבוחר זו לא ההפקה

כך שלהגיד שמישהו מודח בגלל שההפקה החליטה ככה, זה תירוץ עלוב. כי זה למעשה הדבר היחיד שלהפקה אין שום השפעה עליו.

ziv86

New member
מעניין אם אחרי כל הסיפורים של אתמול

אםשפרה שורדת את השבוע הזה היא תשנה את ההצבעה הקבועה שלה ותצביע לאינה במקום עינב/יוסי אני מקווה שלא (תשרוד את השבוע)

יוליקה

Member
מנהל
אני רוצה להזכיר לכם שגם בהישרדות

ההפקה רצתה אנשים מסויימים בגמר אבל הקהל בחר באחרים

קופנגן

New member
ממש לא

בהישרדות ההפקה רצתה את השבט של דן מנו, ודאגו לכך עם אתגר ריקוד אדיוטי שהעניק למרינה זכות לבטל 2 מצביעים ובכך סללו את ההדחה של כל השבט השני שהיה בשביל ההפקה "משעמם יותר". אולי הקהל העדיף את נועם בהצבעה בגמר, אבל נעמה זכתה. זה עצוב שבישראל לא מבינים שצריך לתת לפורמט לדבר. פורמט חזק מנצח הכל ולא צריך עזרה

מבקשת עידכון מהיר לגבי

מה קרה עם יוני וונסה? למה איתי בכה? למה שפרה בכתה? האם עינב ושפרה התקרבו? פספסתי הכל אתמול

jaycom

New member
עידכונים בקטנה ככה..

יוני וונסה התקרבו, אבל נראה שזה לא משהו שהולך להתפתח לזוגיות מפליאה. כמו ששמעתי עכשיו יוני דלוק על עינב.. יש מצב שזה נאמר בצחוק.. ונסה חרמנית על כל דבר שזז אז אי אפשר לדעת מה יקרה, כי בניגוד לאיתי, יוני נראה אחד שהולך עד הסוף. צפויים התפתחויות.. לא ראיתי את איתי בכה, אבל אם כן, אז זה בגלל היחס של ונסה אליו.. היא התרחקה ממנו מאז שנכנסו הדיירים החדשים. הולכת למיטה של שחר, שוכבת עם יוני על הספה וכו... נראה לי שאיתי מבין שהוא היה כלי של ונסה להפיג את השעמום והתפרק בחדר. הבחור נראה חמוד אמיתי למרות שבהתחלה מאוד לא אהבתי אותו, עושה רושם שהוא חושב מהרגש ולא מהראש. שפרה נראית בדיכאון מטורף, כאילו עוד שנייה הולכת הביתה. הכל בגלל אינה שסך הכל דיברה עם צבר על עולם הדוגמנות. שפרה התחילה לעשן כל הלילה כמו קטר מה שמראה על העצבנות שלה. היה לה שיחה עם צבר שאמר לה שעדיף שתעזוב את הוילה כי זה פוגע בה באופן גדול מדי. כל חבורת שפרה,צבר,לאון ורנין נראים מדוכאים מאוד מהכניסה של הדיירים החדשים ובעיקר מהכניסה של אינה שמשגעת אותם. שפרה באטרף קנאה לצבר שמנגד מרבה להגיד לכולם שאין כלום בינו לבין אינה. שפרה ועינב לא בדיוק התקרבו (לדעתי בכל אופן) למרות שדיברו כל הלילה על כמה אינה מעפנה. כזכור, אינה ועינב רבו בערב על נושא שטיפת הכלים.. הדבר היחיד שמשותף בין שפרה לעינב זה השנאה לאינה. (אגב כמו הקשר בין שפרה לצבר - השנאה למחנה עינב/יוסי). איך שאני רואה את הדברים, הכל צביעות בין עינב לשפרה. חבל לי שעינה לא יודעת שגם רנין ולאון הנחשים מלכלכים עליה למרות שהיא מעודדת גם את היריבים שלה שכדאי להם להישאר במשחק. שפרה אמרה שהיא רוצה לעלות על הגריל (מה את אומרת, כאילו שלא תעלי גם ככה...), כי אם היא הולכת זה סבבה מבחינתה לפני הבלאגן עם החדשים (עד כדי ככה הנוכחות של אינה ערערה אותה), ואם היא נשארת אחרי שעולה על הגריל זה ייתן לה את הכוחות להישאר עוד הרבה זמן.

תודה רבה רבה, מדהים מה שדמעות עושות לי בלב

איך פתאום שפרה קונה אותי עם הדמעות האלו, היא הרי בן אדם טוב סה"כ רק שמאוד מפריע לי ולרוב פה לדעתי ההתנשאות שלה וזה שהיא חושבת שהיא מעל כולם כי היא חכמה. ויחד עם זאת הבכי שלה קורע אותי!! ויותר כואב לי שצבר אומר לה ללכת במקום לעודד אותה שזה בסה"כ משחק ואני הכי נהנת מעינב שיחד עם כל האנטי שלה כלפי שפרה היא תומכת בה בדיוק כפי שעשתה עם נעמה ושוב אני אחזור לשפרה שזו לא היתה עושה כך אם המצב היה הפוך (אני מסתמכת על המקרה של נעמה) או שכן.. ואת אינה אני כבר שונאת כי היא לא עושה את זה בדרך הנכונה. את רנין ולאון אני מזמן כבר לא אוהבת. איתי הדמות שהכי בלבלה אותי במשחק ובאמת שבזמן האחרון התאהבתי גם בדמות הזו כי היא אמיתית סה"כ וכמו שאמרת הוא פועל מהרגש. על ונסה אני ממש לא כועסת כי היא הייתה הכי כנה עם איתי ותמיד אמרה לו את זה שלא יהיה בינהם משהו ושניהם הסכימו שזה בסדר ולא ניצול. יוסי נשאר יוסי- אמיתי והכי מבין את המשחק. שפרה תתעודדי! אם תיהיי פחות יהירה ופחות מתנשאת ובאמת תעשי את הצעד להתקרב ולקבל אנשים שלא דומים לך אז את באמת תצאי מלכה!

jaycom

New member
אז תחשבי על זה ככה

אם עכשיו אלה דמעות אמיתיות, אז זה אומר שהדמעות האחרות לא אמיתיות.. הגיוני לא?
זה רק מראה על האישיות של הבחורה הזאת.

כולנו הבנו מזמן שהיא מתוסבכת ורגישה

הדבר היחידי שמפריע לי כרגע בה הוא שכשהיא תחזור להיות חזקה היא תמשיך בהתנשאות שלה וזה הדבר הכי שנוא עלי. היא כל כך יכולה להגיע רחוק. דבר אחד שכן אהבתי באינה שהיא ניסתה גם להתקרב לשפרה אך זו זילזלה בה ולכן מגיע לשפרה עכשיו לבכות בתקווה שאולי תתפקח ותבין למה היא מצטיירת כך. מקווה שמישהו יאיר את עיניה רק כדי שהיא לא תצא כל כך מושפלת מהתוכנית בכל זאת זה בן אדם. (כמו שכאב לרובנו על נעמה ועל מה שזה עשה לה)

למעלה