עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

אני רואה רק דרך המחשב ויש

לי 2 תוכנות: אם אני רוצה אודיו ווידאו אני משתמשת בתוכנת Camtasia וזה מצלם איזה חלק במסך שאני בוחרת אבל לוקח יותר מדי זיכרון. החלטתי מעכשיו שהכי מעניין אותי הסאונד ולכן אני משתמשת בתוכנת SONY SOUND FORGE 8 למה לא חשבתי על זה מההתחלה?

לונה 2

New member
מחסור חמור בחוש הומור: (קמבילי גם בשבילך)

זו הבעיה של שפרה ולכן היא כל כך סובלת. היא לוחצת, נדחקת, נלחמת, מתפוצצת, מוצפת - במקום לדלג בקלילות מעל השלב הזה של הוספת הדיירים החדשים. יש בזה משהו טראגי, כי מאידך התגובה התמידית שלה היא צחוק גם כשהיא על סף התמוטטות. אני מודה שלא קל לי לחזות במצב הזה. אני לא נהנית לראות אותה סובלת ככה, למרות שאני לא בעדה. יש משהו מאד מסוכן בריאליטי שפוגע בבריאות הנפש של אנשים והופך את טמטום החושים הזה לדפוס לגיטימי בתרבות ובחינוך. קמבילי, זה לא עניין של אמפאתיה, זה עניין של לתפוס את עצמנו דקה לפני שאנחנו מאבדים את הנשמה. אני ממש לא נהנית לראות עינויים בריאליטי, כשנעמה סבלה זה לא עשה לי טוב. בעיניי זה משחית אותנו. זה כמו לשחק באש. אפשר להיות בצד הנגדי של שפרה ועדיין לחמול על דמעות. מי שלא עושה לי את זה, זו דווקא רנין שהמניעים שלה הרבה יותר גרועים משל שפרה ואני חושדת שהבכי שלה בחלקו,מבויים.

קמבילי

New member
אהבתי כל מילה,

יש בזה משהו טראגי, אפשר לכתוב על זה רומן (בצד עבודת הדוקטורט על שלבי ההתפתחות של דיקטטורות רשע) * הבכי של רנין מבוים כמו כל צחקוק שלה וכל לחשוש וכל פוזה למצלמה. את יודעת כבר, אני מניחה, שברגע שרנין עוברת לאנגלית אות הוא שהיא משקרת. זה חוץ מכל המקרים האחרים שהיא משקרת. וכשהיא מתעצבנת מרימה אצלה לפתע הערבית את ראשה המכוער. רנין לא מעוררת בי שמץ אמפתיה, כלום, ריק אמוציונלי, איך אפשר להזדהות עם פלקט של משהו, כל מהותה כזב.

jaycom

New member
בדיוק..

זה לא דבר חדש. הדבר שבאמת מעצבן שמשדרים את זה בערוץ 22 כי רוצים להראות לנו כמה היא רגישה וכמה היא חמודה.. חבל לי על כאלה שזה עובד עליהם..

זואי35

New member
הדמעות של שפרה אכן אמיתיות

כי היא מוצפת רגשית ואיבדה שליטה טוטל. מנקודת מבטי שפרה כבר מזמן שכחה את המטרה שלשמה הגיעה למשחק הזה, האהבה של צבר חשובה לה הרבה יותר. לדעתי צבר רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת בכל מה שקשור למערכת היחסים שלו עם שפרה, כי אף פעם הוא לא טרח להגדיר בעצם מה הם, אבל המשיך לטפח את האגו שלו בעקבות האהבה החד צדדית ששפרה שידרה אליו.. ממה שראיתי אתמול בינהם בשיחה, צבר דוחף את שפרה לצאת מהבית, מה שעד היום זה היה הפוך (ממש התעקש), וזה אך ורק בגלל שהרגיש שהוא הופך להיות מוגבל במשחק וכל הסצינות קנאה של שפרה התחילו להבהיל אותו. מעבר לזה, שאני אישית חושבת שאינה מאוד מעניינת אותו, משהו כן קוסם לו ממנה. ימים יגידו.

ebony

New member
מה בדיוק קוסם באינה...

זה שהיא ניראית כמו ילדה בת 5? ומתנהגת כמו מפגרת? אם זה מה שקוסם לו באינה זה מראה על הרמה שלו. (חוזרת להיות סמוייה)

../images/Emo41.gif קפרי-למה רוע ועצבים כלפי חברי הפורום?

מותר לנו להביע דעתנו ללא שתתקפי אותנו.

קפרי

New member
לא, לא רוע, אני חושבת שהרוע מתבטא אצלכם

ואותי זה מכעיס כי זו לא התייחסות הוגנת (אוקיי אין הוגנים במלחמה) אבל ההתייחסות אליה כמעט בלתי אנושית, אותי זה מקומם כי אתם מדברים על רוע, על כך שהיא שם ולא מתייחסת או עוזרת למי במצוקה והנה אתם מתנהגים אותו דבר אם לא יותר גרוע, ואתם לא במשחק כמוה, הכפשות, השמצות, נתפסים לקטנות והופכים כל דבר טוב לרע-עדיף כבר לא להגיב בכלל.גם אני חברת פורום ואפילו שאני לא אוהבת דברים מסויימים אצל הבובלילים כתבתי שזו דעתי וכאשר אהבתי משהו מסויים גם כתבתי אבל כשקוראים תגובות כאלה רק מגביר אנטי כמו לכולם.

למעלה