עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

קפרי

New member
איזה רוע! אכזריות! ואתם מדברים עליה שהיא רעה?

"הגמל לא מרגיש בדבשתו", וחושב שטיות באובססיביות שלו".

לא אני חושבת שעכשיו היא במצב שבו

נעמה היתה: מבינה שהיא מצטיירת גרוע ומעדיפה לעזוב מאשר שידיחו אותה

11134

New member
לנעמה הייתה תמיכה בקרב הקהל בבית

ולדעתי, בצדק. היא לא עשתה שם שום דבר יותר גרוע מאף אחד. שיפרה, לעומתה, עשתה, לדעתי, דברים רבים ולא טובים, ולמרות שיש לה שכל, ואני חשבתי שהיא הולכת להיות ה'פייבוריטית' שלי, היא אכזבה. לו רק הייתה מפסיקה את ה- "משחק מול מצלמה שלה", היה לה כן מה להציע, אבל היא פשוט אדם מתחסד ולא אמיתי. שתבכה קצת. זה מנקה את הנשמה.

הבכי של שפרה הצגה כדי שהצופים ירחמו עליה!

רוב הדיירים בבית לא סובלים אותה ולא מתחברים אליה, אז ברור שהאשם הוא בה ולא בהם! היא אפילו לא מנסה להיות נחמדה או סובלנית לאחרים וזה נובע מזלזול תהומי כלפי כולם. היא הביאה את השנאה על עצמה...... צבר לא סתם הציע לה לפרוש מרצונה-הוא מבין שכל יום נוסף גורם לה נזק עצום!

קמבילי

New member
קשה לי להרגיש אליה אמפתיה אחרי שריכלה

לכלכה, שנאה בלי סיבה את יוסי, לעגה לאיתי, הצטרפה למשפט השדה המפגר לליאון, תמכה בלינץ' לנעמה ובמיני-לינץ' לוונסה. קשה לחוש אליה חמלה אחרי הצגת השרמוטה המכוערת ליוסי והוריאציה בלה מינור כשהזמין אותה לשבת לידו, אחרי האאמון המחליא שלה למוצא פיה של השממית השקרנית, אחרי אינספור עקיצות קטנות ומרושעות ובעקבותיהן התלטפות עצמית צדקנית ומתמוגגת עם חבורת שר"ץ. נזכרתי עכשיו כמה ריחמתי עליה בפעם הראשונה שעמדה להדחה. זה היה כשיוסי קיבל המון קולות, עינב אחריו, ושפרה ועוד מישהו הרחק מאחוריהם עם שני קולות. ממש רציתי לרוץ אל גדר הבית ולצעוק לה: קיבלת רק שני קולות! ואילו עכשיו היא לא מעוררת בי כלום, שום רגש אנושי...

גמני הרגשתי כמוך בדיוק באותו יום שהעלו

אותה להדחה וכל כך אהבתי איך שצבר התקרב אליה באותו יום ורובנו אז רצינו שהיא תשאר ולאט לאט היא איכזבה אותי כל יום יותר מקודמו אבל מה לעשות יש לנו רגשות, חלקנו אפילו סלחניים וכמו שעינב אומרת :"אבל מה היא כבר עשתה? שכבה עם בעלך? רצחה?" (דרך אגב מה שמחזק בי את ההערצה לעינב...) וצריך לקחת הכל בפרופורציות היא אדם טוב בסה"כ והתוכנית מוציאה את הרוע שם כמעט מכל אחד (מאיתי יוסי וונסה לא ראיתי רוע כזה) ביום ההצבעות לא נהיה טיפשים ולא נשכח כי לא מגיע לה אבל גם לא מגיע לה שברגעים כאלו לא נרגיש איזו שהוא רגש חיובי. הדמעות אמיתיות, הבחורה איכותית ויש לה מגרעות כמו כולם לי אישית באמת קשה עם כל ההתנשאות שלה אבל עכשיו כשהיא כזו שבירה עדינה רכה ובוכיה היא ממש לא מראה את ההתנשאות והצביעות ואם היא תתאושש ותמשיך להיות נעימה כמו שהיא עכשיו אז אין לי בעיה לשנות את דעתי

קמבילי

New member
את יודעת מה? בסדר

ניתן לה צ'אנס. שמעתי כאן שעינב אמרה לשפרה ולרנין שמישהי (כנראה אינה) אמרה ששי הוא חלאת אדם. (אני מבקשת עדיין אישור שזה אכן נאמר). אם כן אז אולי שפרה תתפכח ותתפוס איזה מטומטמת היא היתה. אתמול היא לבטח תפסה שבשעת הצורך היא לא יכולה לקבל מצבר לא הבנה ולא עידוד חוץ מעידוד לקום וללכת. אולי היא תתפוס סוף סוף שהשממית היא שקרנית. אם מהיום נראה שפרה אחרת שלא מרכלת ולא מלכלכת ולא שונאת שנאת חינם, ניתן לה עוד צ'אנס. יהיה לי קצת קשה אם היא תמשיך עם הקול המלאכותי הנמוך בחצי אוקטבה ועם הגרגורים ועם ההנדברקס בסוף הצחוק ועם הגהרות וחיבוקי החנק של אמא אדמה, אבל נראה.

לונה 2

New member
בשום אופן זו לא חגית שאמרה! נא לדייק.

זו אינה שאמרה את זה לרנין ולעינב. היא אמרה ששי היה חלאת אדם, והתכוונה להעביר מסר שכך שי נתפס בעיני הציבור. (גם בעיניי, אגב)

חולה עלייך קמבילי :) קשה לי להאמין שבתוכנית

הזו היא תראה את השינוי הזה שאנחנו מצפות לו אבל אם כן אני אוריד בפניה את הקובע. דרך אגב לי קשה כשהיא שרה.. חחחח אבל בקטנה.

למעלה