שרשור בוקר טוב

anonimit75

New member
גם אם הוא בא למיליון

והוא משחק...אין לי שום בעיה עם זה . לא שופטת. מדובר בהרבה כסף, ובכל זאת , זאת מציאות "עקומה" ולא העולם האמיתי. אני בכל זאת ראוה שם חיבור... גם אם הם לא יהיו זוג, וישארו רק חברים. בשבילי הם הביאו הרבה שמחה ואהבה לוילה ומגיע להם לזכות בכל אופן, דעתך מובנת לי, ואני יכולה להבין אותה.

את רואה שידור חי?

והאם ראית שידור חי מלפני השבוע האחרון או ליתר דיוק ההצבעה האחרונה על המודחות. כי פשוט יום למחרת גביק השתנה לגמרי מאנטיפת גמור לסביבתו ולקרן הוא נהפך לאנטיפת גמור רק לסביבתו.

anonimit75

New member
אני רואה הכל

ואני לא רואה מה שאתה רואה...סורי... מבחינתי גב הוא בחור מאוד רגיש עם נטייה לקיצוניות רגשית. כשהוא בדאון הוא אנטיפת ,כשטוב לו הוא מקסים לכולם. הוא זקוק לספייס שלו... אני ממש לא מפרשת את הדברים כמו שאתה מפרש. אבל מה שאני רואה ,אתה לא רואה ולהיפך...כולנו הרי מפרשים מה שאנחנו רואים מתוך העולם הצר שלנו...

ריף24

New member
הזיוף הוא של ההפקה-שהמיליון של דניאל ואיתן!לא

יילך להם בשום אופן!!!!!!!

רותי167

Well-known member
מי שתומך באתי גורם לעצמו נזק תדמיתי.

אני לא יכולה להבין איך הם לא רואים את אתי הבזויה.

אנונימית שוב פעם אומר לך אל תקני מערך יח"צני

כאנשים שאוהבים את קרן. למזלה\צערה הגדול של קרן ושאר המשתתפות מעטים האנשים שצפו בראלטי הזה לכן הנזק בחוץ יהיה דל מאוד. וכך גם הרווח,קרן היא בחורה מאוסה מאוד ומסכנה מאוד היא בחורה חדלת אישיות שכרוכה אחרי מוקדי כוח גבריים,יש בה גם צד שטני של עליהומים,ארס ורכילות. צד שמאוד הושקט עקב גורמים הפקתיים,איריס וגם משפחה,אבל מידי פעם בעיקר בלילות(ששם היא תמיד מקפידה להשאר אחרונה שישנה) יוצא לה הקרן. תמיד מפחידים אותי האנשים בראלטי שתומכים ב "רעה" כביכול מפחידה אותי העובדה שיש אנשים שמפרגנים להתנהגות כזו,אבל אז אני מרגיע את עצמי ומנחם את עצמי בכך ש80% מהם יח"צנים ומשפחה.

anonimit75

New member
הבעיה שלכם היא בפרשנות שלכם

קרן לא "רעה"... כל אדם יש בו קצת "רוע" וקצת "טוב". אצל קרן שהיא דומיננטית בבית, רואים הכל מהכל, אם היא היתה פסיבית ,אולי היתה יכולה שלא להוציא את התכונות האלו מהמגירה...להסוות... להסתכל על בן אדם כטוב או רע, מבלי להסתכל מלמעלה על כל המרכיבים שמשפעים על ההתנהגות ועל מה שאנחנו רואים זה ילדותי בעיני

לפי מאזנים של משקל וביחס לדניאל למשל קרן היא

ממש רעה. קרן לא פסיבית? האימא של הפסיביות עם גברים וגם בתחילת התכנית שנתנה לאתי לעשות את העבודה המלוכלכת למרות שהיא עמדה מאחוריה והיוותה בעצם את המוח. לא הייתי רוצה אישה כמו קרן,לא הייתי רוצה חברה כמו קרן,לא ידידה כמו קרן ובטח שלא אחות כמו קרן.ככה אני שופט רעה- טובה.

ריף24

New member
קוסטנזה רוצה משווקת הימורים לא חוקיים באינטרנ

בנט? רוצה אחת שדורסת לא חשוב את מי בשביל מיליון? רוצה אחת שחושבת שמגיע לה הכל? רוצה אחת שכשהביאו לה את המחאה הגדולה בארץ, על המצב הכלכלי טרחה לספר שהיא קונה רק בכיכר המדינה? רוצה אחת שבזה לקהל ולא הוגנת והגונה-כי לא נותנים לה מיליון? אין לי כח להמשיך:)

מה זה הימורים לא חוקיים? לוטו לא חוקי?

ווינר לא חוקי? צ'אנס לא חוקי? הכל מוסדר בחוק. מי שנכנס לאתרי הימורים יודע טוב מאוד לאן הוא נכנס כמו שמי שנכנס לפורנו ידוע. תפסיקו להתמם... דניאל בהחלט לא חושבת שמגיע לה הכל,היא צנועה מאוד ביחס למה שהשיגה ומה שיש לה. דניאל ניפצה סטיגמה לא הוכיחה אותה כמו קרן. דניאל בזה לקהל מה פרי השקר העלוב הזה? היא אמיתית מאוד ברגשותיה ופשוט הבהירה שהיא מואכזבת מהצבעת הקהל לאור המתרחש בבית. לצערה היא אינה מודעת שלהפקה פטרונים אחרים והמציאות שמתרחשת באמת בבית אינה מוצגת.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ריף24

New member
חחח קוסטה אתה מדבר כמו צליל.נעול.תהיה בריא,וא

ואני מאחלת לך, שלהבא לא תשקר לעצמך, לא תחפש להיות צודק-אלא חכם:) קודם כל בשבילך, לכנות שלך איתך, ואחר כך לעולם. כאמור-תהיה בריא. דניאל צבועה, שקרנית,רכלנית,רומסת, חושבת שמגיע לה הכל, אדם פשוט ברמה הנמוכה ביותר שיש. אבל שוב אלי, ולא אפסיק להזכיר-אתה תמכת בפרידה הכט וזה אך ברור ומובן שתתמוך בכפילה שלה-דניאל טרקאי המשודרת ממנה. אגב- יש בה גם המון אתי. אבל ברוע-פרידה נטו

רינתי77

Active member
דווקא להיות master mind זה לא עניין פאסיבי

בכלל...קרן בהחלט התוותה לאתי את הדרך והיא זאת שקבעה על מי מלכלכים, מי איתנו ומי נגדנו..זה ממש לא פאסיבי!

anonimit75

New member
אתם חייים בסרט, איזה נזק תדמיתי?

יש לה אלפי מעריצים שחושבים שהיא חכמה , רגישה, אינטיליגנטית, מעניינת... זאת התדמית האמיתית שלה.. אתם פה בפורום חיים בללה ללה לנד.

רינתי77

Active member
נתדמית היא עניין בעייתי וזאת מהטעם הפשוט

שהיא מושפעת מאד מין הדברים הרעים שאומרים על בן האדם, כלומר, אדם יכול להיות בעל השגים ומעלות רבות, אך מספיק פליטת פה או ניסוח בעייתי כדי שהקהל יפנה לו עורף וישכח לו את כל פועלו ומעלותיו. ולקרן יש הרבה יותר מפליטת פה....

כשהיא תצא ותצפה בעצמה מרכלת

מתכססת תכססים, רודפת אחרי גב...מושפלת היא תבין מי היא באמת זה יספיק.

נזק תדמיתי?? מי צופה בתוכנית הזו בכלל?

אני מכיר אולי אחד שצופה בתוכנית, וזה גם רק במשדר המרכזי בו קרן מוצגת מדהים.

בוקר אור ../images/Emo140.gif

אתמול בלילה אורן התגלה, שוב, בצביעותו. אחרי שהטיף לאיתן ודניאל, אחרי שעשה שיחה עם אתי בה דיברו על כך שזה לא מכובד שבנים נכנסים לישון במתחם הבנות, התנגנב באישון לילה ושכב על יד אורטל במיטה מול אתי. http://www.youtube.com/watch?v=rY0WxgSXdEE&feature=related מוקדם לזו שתצא היום (ליהי?
)

למעלה