שרשור בוקר טוב

רינתי77

Active member
../images/Emo243.gifנפתח שרשור צהריים!

פסיכופתים הם לרוב אנשים עם אינטליגנציה מעל לממוצע..
 

שאפולי

New member
לא תמיד

אבל גם אם כן- סתם השתמשתי בזה בתור דוגמה לצארם... יש אנשים שיש להם פשוט קסם- הרושם הראשוני שלהם מושך ומטעה.
 

רינתי77

Active member
פעם אחרונה שאני מבקשת לבוא לשרשור

צהריים! בהמשך אתחיל להשתמש באלימות....
 

צרצרה1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצליל, למרות הסתייגות אחת:

אני לא חושבת שקרן כל כך חכמה ואסטרטגית... בעיני היא בסה"כ סמרטוט מבחינת אישיות כשהיא מול גבר. זו התרפסות לכל דבר ולא משום אסטרטגיה. חייה בחוץ מעידים על כך. וחוץ מזה, בחורה בת 26 שמשמשת עדיין כברמנית, למרות שכביכול סיימה את לימודיה, זה גם אומר הרבה, לדעתי.
 

sunflower11

New member
מסכימה עם הכול, עד הרגע שכתבת שהיא חכמה

כי עובדה שהצופים כן קולטים מי היא (ולולא עזרת ההפקה היא כבר היתה בחוץ).
 
עונה גם לצרצרה

קרן חכמה במובן הזה שהייטיבה לזהות סיטואציות. אני זוכרת אותה בארון הבגדים הם ליהי ואתי ופתאום ירד לה האסימון על דניאל והיא התחילה לתכנן איך היא ממררת לה את החיים. היא גם קלטה, בשלב מאוחר, אך קלטה את אתי ותפסה מרחק. זו לא חוכמה טובה, זו חוכמה אסטרטגית שנובעת ממקום מאוד לא בטוח שלה. דניאל מאוד תמימה לעומתה , לא מזהה סיטואציות, לא מנתחת נכון את הדמויות.
 

sunflower11

New member
אני לא בטוחה שקרן קלטה את הבנות טוב יותר

מבנות אחרות. בכול-אופן, דניאל לא תמימה כמו שהיא נראית. מסתבר שהיא רואה הכול פשוט לא מדברת וגם דואגת להיות נחמדה ובסדר עם כולם. למשל: בזמן שאתי תימרנה בין דניאל לקרן, לדניאל תמיד כשדיברה עם אתי היה פרצוף של תמימה שמאמינה לאתי ובוטחת בה, אבל כשנירו נכנס לבית היא אמרה לו בחיוך: "אני יודעת שאתי סוכן כפול, אני לא אומרת לה הכול". וגם התנהגה כאילו היא מפרגנת לאורטל על הזוגיות עם אורן ומאמינה לזה, אבל אחרי שהיא הועמדה להדחה היא לכלכה עם אתי על אורטל ואמרה שהיא משתמשת באורן כדי להגיע לגמר. וגם על קרן לאחרונה היא התחילה להוציא דברים: "היא לא רואה ממטר", "יש לה פרצוף של רוצח". דניאל פקחית וגם הדרך שבה השיגה את איתן היא די ערמומית. אבל את צודקת שקרן (גם) פקחית באיך שהיא מתמרנת את עצמה בווילה. וגם בכך שזו אכן חוכמה לא טובה, אלא ממש שלילית.
 

צרצרה1

New member
צליל, קרן לא קלטה את אתי

גם לא כשהקהל הצביע לכל שלשיית הרוע הדחה. גם אז קרן לא קלטה! הם המשיכו לדסקס על הסיבה בין כל שלושתן! זה היה איתן שאמר לקרן שתתרחק מאתי, שזו הסיבה שהקהל שם אותה להדחה.
 

poseidon111

Active member
מזל שלא המעריצים שלה עורכים בערוצים השונים...

ולגבי איילה.לא סבלתי אותה.את נופר עוד פחות. ומכיון ששאלת אותי (מה לא שאלת?) שני הדמויות שחיבבתי בריאליטי הן מנו ונועם.
 

שלום172

New member
poseidon ברור שהמגמה שלך עיקבית לא לראות

שום דבר טוב בקרן מוזר לא אכנס לדוגמאות שניתנו כאן רק אומר שקרן ראוייה חד משמעית להערכה בזכות אנושיותה היא לא פגעה באף אחת במזיד ומליז ביקשה סליחה שזה מאוד ערכי בעיניי היא חלקה דברים בין חברות שלא נועדו להישמע ע"י ליז למשל צחקה התלוצצה לשחרר קיטור במקום ההזוי הזה ממש לגיטימי הינה הבוקר הלכה לבדוק מה עם ליהי למרות שיכלה להמשיך להתפנק בחצר בתוך זרועותיו המפנקות של גב
 
מליז היא ביקשה סליחה למצלמות! אחרי שליז הלכה!

זה לא נחשב, זה מעט מדי , מאוחר מדי! נוח מדי!
 

sunflower11

New member
זה כמובן רק למצלמות. הן יודעות טוב מאוד שהן

היו שותפות מלאות בלינץ' על ליז (במיוחד קרן ואתי).
 

sunflower11

New member
../images/Emo45.gif מאז שליז הלכה, היא שינתה אסטרטגיה ומנסה

להיראות יענו טובה ונחמדה. ובאשר לליהי היא גם כאילו חברה וגם צוחקת עליה. (מה גם שהיא חייבת הרבה לליהי - היא פינתה לה את הדרך גם עם איתן וגם עם גב).
 

poseidon111

Active member
בעיניך.בעיני היא ראויה לכל בוז.

"זרועותיו המפנקות של גב"? נשמע מפחיד.
 

sunflower11

New member
איילה כן אדם רע. היא לכלכה על אלירז בפני סער

והסיתה אותו נגדו (סער ואלירז היו חברים טובים). היא ממש כפתה את עצמה על סער כשמליון פעם אמר לה שהוא לא מעוניין. היא גם היתה צבועה עם אלין (קינאה בה) ועוד. נופר דרכה על ג'קי ודרסה אותו ועשתה לו רצח אופי - הכול כדי לזכות במליון. (וזה ממש בקצרה, יש עוד הרבה להגיד עליה). המשותף לאיילה, נופר, וקרן - הן רעות! ,
 
למעלה