שאלון בניחוח נייטוויש

mary06

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gifשאלון בניחוח נייטוויש../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

מכורים קלים, מכורים כבדים, התקבצו כולם סביבי לחפירה קלילה בנושא האהוב על כולנו
שאלון זה נוצר כבר לפני זמן מה, אך בהיעדר זמן וחשק אתם מקבלים אותו רק עכשיו, ועוד כשעולות קריאות מימין ומשמאל לגבי נושאי האוף הגיע הזמן שנחזור לתלם
. אז הבא ונתחיל? 1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? <המורה שהיה לי בתנ"ך לפני שנה אמר שלאנושים יש נטייה לסיים רשימות במספר שלם. אז הנה אני מוכיחה אחרת..> עבודתי פה הושלמה, ואל תתבכיינו לי שהשאלון ארוך, כולכם סיימתם בצפר היום (אלא אם יש לנו תלמידי יסודי שהמציאו פרטים של ילדים גדולים) מה שאומר שיש לכם זמן
קדימה, לחפור

אני לענות:]

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? אני מתאר לעצמי שגטסמן P: 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? לא יודע..
3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) נממ..אין לי מושגXD 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה?החיה , OCEAN SOUL , הילד מDBP 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? נממ אני דווקא מאוד מרוצה ממה שיש להם עכשיו. 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! גם אני כותב שירים ומנגן על פסנתר ואורגן :D 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? לא יודע.. 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? לא... 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את לא נראה לי..EVA? 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? סליפווקר
11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) נממ...נניח ש..ג'ארד לטו? 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? כן
13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? אושנבורן הכי הכי, CC ו-ווישמאסטר 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? תואומס *_* כי הוא האהוב עלייP: 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? סוואנהארט.. 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? ווית'ין טמפטיישןD: 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? לא יודע^^ 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? WTFFF מ ה הקשר?XDDDDDDDDD 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? 100-200

Liquid Dreams

New member
אני אנסה++

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? יש כל כך הרבה כאלה... 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? ילדה קטנה כלשהי
3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) אין לי מושג:X את רוב השירים שלהם שהם קאברים אני לא אוהבת... 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? הדמות של החיה. אני לא יודעת איך לפרט למה בלי לחשוף דברים אישיים מדי. 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? נראה לי שהם משתמשים בכל הכלים שאני יכולה רק לבקש
6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! עם תומאס, וכנ"ל לשאלה 4. 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? כמה חודשים
8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? לא צחקו אבל הסתכלו עליי מוזר כי אני שומעת להקות ש"אף אחד לא שמע עליהן". 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? לא. 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? לא נראה לי שיש כזה. 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) אין לי מושג
12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? ממש ממש לא. 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? AFF
14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? של אף אחד
15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? ווישמאסטר>< 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? כל להקה תהיה ממש גרועה אז עדיף להשאר בלי
17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? לא יודעת:0 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? סלט פירות?:0 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? עד 200 נראה לי++

Itay Simons

New member
סחתיין. ../images/Emo2.gif

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? המ...Stargazers או Walking in the Air 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? את!
3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) The Cranberries-Linger 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? המ...מהשיר Astral Romance, הגירסה המחודשת- אני מזדהה עם הדובר/ת.
5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? קרן יער!
6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! המ. עם יוקה- מזל? (שור- הוא ב-21.4 ואני ב-22.4) עם תומאס- נו, אמרתם שאני דומה לו :X 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? המ. לא יודע. פעם כשפחות התעמקתי בהם לא הייתי שומע אותם המון...פעם בכמה ימים/שבועות.. 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? כן
9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? קצת...
10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? Ever Dream...רק לכו תקצרו אותו ל3 דקות...
11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) אני!
12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? לא...:X 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? שאלה טובה. אני בהתלבטות כרגע בין אושנבורן לווישמאסטר... 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? ממ...טאריה נחשבת? סתם כי זה נשמע משעשע לשיר אופרה.. 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? Creek Mary's Blood ו-Dead Gardens. 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ?אורפנד לנד!
(פרקטי, מה, לא?
) 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? לעולם לא
18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? גלידה? 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? 200-300 <המורה שהיה לי בתנ"ך לפני שנה אמר שלאנושים יש נטייה לסיים רשימות במספר שלם. אז הנה אני מוכיחה אחרת..> כפרעלייך!

mary06

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרן יער נשמע מעניין, אולי הם הספיקו להכניס לאלבום החדש
יואו אתה תהיה כזה תומאס טוב :) תצבע לאדום וקצת איילנר וצעיף ותתן מבט של "בואו, תאנסו אותי"
רק קשה לי לדמיין אותך בתור טאריה..בשמלה דחוסה

Super Alonit

New member
אף אחד לא מפריע לך לאהוב אותו.../images/Emo3.gif

והיי, הוא עדיף על פאנטום האופרה!

en li shem 7

New member
XD

אני לא אפסיק לאהוב אותו.|אף| אבל..אני מרגישה לא קשורה
כל מי שלא אוהב קריק מריס בלאד מוזמן למצוץ לי.

Brombit

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo115.gif

סוף סוף מישהו שאוהב אותו כמוני :)

למעלה