../images/Emo221.gif../images/Emo210.gifMine. :]
1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? אחד אופטימי מן הסתם
אני מניחה שוואנדרלאסט.
2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? אממ... ילדה קטנה כלשהו? איזה בלונדינית תמימה כמו ב-End Of Innocence.
3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) מה שבא להם, אני סומכת שזה יצא יפה. :]
4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? הא? אממ... מה?:X נו, הקטע הזה שתומאס מדבר על התמימות, על הילד המת וזה, אני מאוד מזדהה עם זה.
5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? כינור אולי, זה כלי מקסים.
6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! עם כולם, שיער ארוך.
וברצינות, עם תומאס, את האהבה הזאת של התמימות והילדות, זה דבר מאוד מיוחד.
7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? 12 שנים מחיי, כשעוד לא הכרתי אותם.
8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? לא, ומי שמתכנן יכול למצוץ לי.
9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? אכן.
10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? SIMS, OTHAFA, AR2001, Nemo, GLS, ED, BTC, EOAH, BGM, אוף... בקיצור, כל השירים שלהם! חוץ מפאנטום כמובן, איכ.
11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) ג'וני דפ!
12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? לא.
איכ, על המצח?
13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? Century Child, Over The Hills And Far Away ו-Wishmaster.
14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? האחראית על עיצוב העטיפות! זה מגניב:] אה... נו, ואם חייבים מ
חברי הלהקה אז תומאס, אבל זה יהיה מחדל מוזיקלי.
15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? פאנטום אוף דה אופרה.
16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? כל להקה?- Disturbed\Evergrey, ישראלית?- מופע הארנבות של דר' קספר, אז מה אם הם התפרקו.
17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? לעולם!
18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? סלט פירות או בננה ספליט. יאמי.
19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? 250.|מתה|