שאלון בניחוח נייטוויש

עונה:)

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה?ללא ספק Elvenpath או Wanderlust 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה?אני.חח סתם.לא יודעת. 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם)-לא יודעת. 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה?אין דמות שאני מזדהה איתה.אבל אני מזדהה עם מרבית הליריקה. 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם?לא חושבת שצריך להוסיף. 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט!עם תומאס.למה?כי אני אוהבת בנים כמוהו
7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? שבועיים. 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש?כן,אבל האנשים שצחקו(וביניהם חברות שלי) לא מבינים במוזיקה בשיט,אז דעתם מזיזה לי את ביצית מס' 156 בשחלה השמאלית
9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA?לא.אני חושבת שכל אחד במידה זו או אחרת יכול להזדהות עם הליריקה של איווה. 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון?Where Were You Last Night(נכון שהם חידשו אותו,אבל עדיין..
)..למה?כי זה שיר אירוויזיוני כזה.לא יודעת להסביר.ולא צריך את נייטוויש בתחרות הזולה הזאת. 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ)-שכן שלי
..חח אנערף. 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם?חחח לא! 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט?ווישמאסטר
14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע?של תומאס.יהיה נחמד לדעת מה עובר בראש המוכשר שלו:) 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם?Swanheart>< 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ?הגיים בויז
..חח סתם.אין לי מושג. 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף?כשהוא יגיע לסוף חייו(או לכלא לאחר שיטריד ילדים קטנים שילכו להתלונן עליו
) 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות?גלידה. 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים?בין 200-250..מקווה שפחות.כמה שפחות יותר טוב לכיס שלי

^^

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה?|
נראה לי Elvenpath 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה?
לא יודעת 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם)
אממ... לא עולה לי 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה?
אני לא 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם?
יש להם הרבה מאוד כלים כבר ככה
6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט!
תואומס ואני יודעים לנגן בפסנתר?
לא יודעת XD 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש?
מאיפה לי XP 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש?
לא. רוב האנשים שאני מכירה שמכירים אותם אוהבים אותם, האחרים פשוט לא מכירים 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA?
אין לדעת 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון?
לא יודעת 0.0 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ)
מישהו ממש חתיך ומיוסר?
~מפגרת~ 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם?
לקעקע בקעקוע אמיתי? לא! XD 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט?
אין אחד אהוב 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע?
לא אכפת לי אבל לא מארקו או תואומס, כי אני רוצה לפגוש אותם 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם?
לא יודעת 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ?
לא סינרגיה!!!
17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף?
הוא כל הזמן שר על זה שהוא איבד את הילד שבו, זה לא קצת אומר שהוא התבגר? P: (ולגבי השאלה עצמה - שאלה טובה XP) 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות?
אממ... XDDD 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים?
נקווה שלא יותר מדי. לפי מה שאמרו כאן על מגהדת' והכל, יש תקווה לטוב :]

בעצם, (תיקון לשאלה 1)

עדיין אלוונפאת', אבל בלי הקטעים עם הלורד האפל וכל זה. רק הקטעים הקסומים.

LadySilkworm

New member
אני :)

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? המממ.. נראה לי ghost love score, או Nightquest 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? לא יהיה קליפ.. P: 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) הייתי רוצה שיחדשו את losing my religion של REM, ואת the gathering של דיליין בשביל הקטע :p וכרגע אני לא חושבת על עוד שירים 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? זה מאוד תלוי במצברוח.. או בכללי, זה מאוד תלוי בי. כי לפעמים אני מזדהה ממש עם החיה, לפעמים עם כל סנטרי צ'יילד, לפעמים עם ה"ילד הנצחי" ודד בויז פואם, ולפעמים עם גת'סמאן. 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? כינור\צ'לו וטאריה P: 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! אהמ.. גם אני וגם תומאס אוהבים את דני אלפמן? ושר הטבעות ודיסני? :p [אין אף אחד שנולד בספטמבר ):]. 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? שבועיים בערך.. 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? אח שלי, אפילו שהוא בחיים לא שמע אותם, הוא סתם נהנה לאמלל אותי. הוא כל הזמן צוחק עליי ש"אף אחד לא מכיר אותם" ובלה בלה בלה ואני סיפרתי לו שיש לנייטוויש קהל מעריצים די גדול בעולם :p אבל אני מניחה שיש אנשים שאצלם זה: אם זה לא בגלגל"צ ובMTV ובמדורים בכל חור, זה לא מוכר. בשכבה לא ממש צחקו עליי, כי בשכבה שלי יש רק מישהו אחד חוץ ממני שמכיר ושומע נייטוויש, ויש לי חברה שמכירה אותם אבל היא לא אוהבת. בת דודה שלי שראתה את הפוסטר הקטנטן מראש 1 [התמונת פרומו של ווישמאסטר] שאלה אותי "מי אלה המפחידים האלה?" :p או מישהו שישב לידי בכיתה כל הזמן אמר לי "הלהקה הרוסית שלך":p או שלפעמים אנשים בוהים בפוסטרים שלי[ובטח חושבים לעצמם מי אלה לעזאזל]. 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את אווה? אני לא יודעת.. לא נראה לי.. אבל EVA וNEMO ממש מזכירים אחד את השני. 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? Sleepwalker :p אבל עם טאריה.. 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? XDDDD לא, יש לי פחד גדול מדי ממחטים. חוצמזה, מה אני אעשה עם קעקוע על המצח? :) 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? אושנבורן וווישמאסטר. 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? אם טאריה עדיין הייתה בלהקה- אז טאריה. כי יש לי חלום אבוד כזה של להיות זמרת קלאסית. ואם לא טאריה.. אז מרקו, כי הוא מנגן בבס [וזה מגניב] ויש לו קול כ"כ יפה[וגם אמפו ותומאס ויוקה.. אני לא טובה בלהחליט]. 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? where were you last night... וכמו שווית'ין טמפטיישן אומרים: מה לעזאזל עשיתם?!!?! איך לעזאזל אפשר לחשוב על לחדש שיר כזה מפגר?:p וגם dead gardens, כי הסוף שלו עושה לי ממש כאב ראש. וגם קריק מאריז בלאד, בגלל הסוף [הגיגים באינדיאנית זה ממש "מעניין]. 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? אם להקה ישראלית אז אלת'ריה.. אם לא ישראלית אז draconian [וכן, אני יודעת שהם לא קשורים לנייטוויש] 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? הוא כבר התבגר. 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? אני לא יודעת איך קוראים לזה..אבל זאת בננה מטוגנת כזאת עם גלידה וסירופ מייפל
|ריר| :) 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? 150-200 ~אופטימית~

Brombit

New member
תשובות בניחוח נייטוויש ../images/Emo115.gif

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? אף שיר לא עשה לי חשק כזה 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? אני יודעת... ילדה בלונדינית יפה, או ילדה לא בלונינית לא יפה 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) אין לי רעיון כרגע לשיר של מישוה אחר, אז שיחדשו את Beauty and the beast כמו שעשו עם Astral Romance 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? שום דמות 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? אין לי רעיון 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! כרגע לא נראה לי שיש לי משהו משותף איתם 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? לא זוכרת 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? לא, כי אף אחד לא יודע שאני שומעת אותם חוץ ממכם 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? היה לו קצת משעמם באותו יום (למרות שזה יפה לטעמי) 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? אני אחפש כמה אפשרויות: Ever Dream She Is My Sin Nemo 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) אין לי מושג 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? לא 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? Once 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? לא נראה לי שכדאי לי להיות אחד מהם... 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? כל מיני שירים מ-Wishmaster: The Kinslayer Wishmaster Deep Silent Complete 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? לא יודעת 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? חשבתי על תשובה וביטלתי אותה, אז כרגע אין לי תשובה מספיק מעניינת 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? בננה שלא עשו איתה כלום 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? 300-400

lacrimosa girl

New member
כל הכבוד על הרעיון וההשקעה!!../images/Emo47.gif

ו*הבה
1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה?
אממ גתסמאן. כי הוא קסום. וFY, כדי לנחם את תומאס. וFFY וBOTB וAR וBTC וGLS. ואלוונפאת'. וואנדרלאסט. גם אוור דרים וBATB. אוך זה לא יגמר ~מפסיקה בכוח~ 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה?
אני!! סתם
אמ כמו שענבר אמרה הילדה מCC :) 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם)
לא יודעת O_ם 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה?
אמממ, השירים הדכאוניים יותר, כמו DBP, BOTB. והקסומים- כמו BATB ואלוונאת', ובכללי אני מאוד מזדהה עם תומאס אז הכל. [נימפומאנייק פנטזיה
] 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם?
המממ באמת יותר סולואים של כינור חשמלי כמו בTS היו יכולים להיות מקסימים D: 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט!
אממ תומאס- גישה לחיים ומורבידיות שכזו.
ואמפו ואנט- שניהם נולדו ביוני
אנט שבוע לפני ואמפו 4 ימים.
7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש?
כשלא הכרתי אותם?
8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש?
אוהו...
9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA?
אולי
אבל זה שיר נחמדי. 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון?
לאף אחד, אירוביזיון זה
11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ)
איתי!!
12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם?
לא על המצח...
13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט?
אושנבורן ובזמן האחרון CC בגלל הסקירה שלנו D: 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע?
לא רוצה להחליף אותם, רוצה להיות ~איתם~. :) 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם?
אממ WIHAA וWNF. 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ?
אלת'ריה?...
17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף?
אני מקווה שלעולם לא. 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות?
בננה זה
אבל שייק פירות
עדיף השייק פירות של תומאס D: 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים?
מקווה שלא יותר מ250 :S <המורה שהיה לי בתנ"ך לפני שנה אמר שלאנושים יש נטייה לסיים רשימות במספר שלם. אז הנה אני מוכיחה אחרת..> את מלכה!!

Ice Queen 7

New member
~

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? Beauty and the Beast
2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? לאיודעת 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) The Point of No Return מפאנטום האופרה *_* 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? לאיודעת :{ 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! אין לי מושג. אבל בשאלון (ווא יותר מדי פעמים אני כותבת שארון במקום שאלון XD ~מושפעת~) שבקישורים בטגליינס יצאתי תואומס אם זה קשור D: 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? לא זוכרת 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? כן, אבל בצחוק P: סיפרתי למישהו על חולצת נייטוויש שאני רוצה לקנות והוא אמר שזאת להקה של רוסים וש"מה את רוסיה?&#$" ס.ס והתחיל גם להסביר למה אבל לא זוכרת ס.ס 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? כן 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? לא יודעת אבל הם בחיים לא יופיעו שם, ירידה רצינית ברמה :| 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) ג'וני דפ לא מתאים דווקא 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? לא 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? AFF וOnce 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? כל תפקיד שיגרום לי להיות עם תואומס D: 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? השירים בפינית, נראה לי 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? למי תהיה סבלנות להקשיב להופעת חימום כשנייטוויש עומדים לעלות? ;[ 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? כשתהיה לו חברה? ס.ס (אני בטוחה שהרבה פה ישמחו לעזור לו בזה
) 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? >< 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? בטח בסביבות ה300

הם כמעט הופיעו באירוויזיון ../images/Emo3.gif

ב2002 נראה לי, עם סליפינג סאן. אבל הם לא זכו בקדם בפינלנד.

למעלה