שאלון בניחוח נייטוויש

Super Alonit

New member
../images/Emo207.gif רודנים,

צריך לשנות את החדשות בעמוד הראשי של הכניסה לפורום! כתוב שם שהחודש יוצא הסינגל החדש, תעדכנו את זה. :]

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן הא... זה הכל הדימיון הפרוע שלי..."-D

chyio

New member
../images/Emo34.gif

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? GLS 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? טל D: 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) לאדעת0.0 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? עם תואומס, כי אני ילדה נורא מיוסרת וקשוחה
5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? שום כלי! הם מושלמים ככה :] 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! עם יוקהD: שנינו מתופפים^^ ותואומס, רוב ההרגשות שלו וזה++ 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? 10 דק' בכל השבועיים האלהXD 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? לא0.0 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? לאXD 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? כל שיר
11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) טל^^" 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? לאXD 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? הממ אני הכי אוהבת את כולם אבל...לאדעת, אולי AFF 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? WIHAA 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? סינרגיה, כדי שנוכל לצחוק עליהם ולזרוק עליהם דברים0.0 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? XDDDDDDDDDDDD אני מניחה שלעולם לאD: 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? WTF XDDDDDDDDDDDD תפוח
19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? 350 ככה++ זה היה הזויXD

chyio

New member
14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים

לאייש ליום אחד? מדוע? יוקה, כי הוא מגניב*

mary06

New member
סינרגיה ../images/Emo23.gif

סתם. לא, רק אוונסנס מספיק גרועים כדי שסינרגיה תחמם אותם..אין להזכיר את שמם תחת נייטוויש. זה רק יהרוג את האוזניים שלנו עד שנייטוויש יעלו לבמה..

Run for a Fall

New member
עונה

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? וונרדלאסט. הוא כל כך קסום
2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? לא יודע. סתם איזה ילדה קטנה חמודה ובלונדינית :X 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) באמת שלא יודע. אבל שיהיה איזה Theme כזה ולא שיר, כמו שעשו עם המנגינה הזאת של האנס זימר ששכחתי את שמה מהDVD של FWTE 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? זה מאוד תלוי במצב רוח. אם אני במצב רוח רע מאוד עם החיה בBOTB, אם אני במצב רוח טוב והרפתקני עם הדמות מוונדרלאסט. 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? חליל. החליל משתלב כל כך טוב בGethesmane חבל שהם לא משתמשים ככה יותר בסולואים של חליל. 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! עם תומאס. כי גם אני אוהב לחלום ואוהב סרטי דיסני. וגם מנגן על פסנתר :X 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? לא זוכר אבל זה לא היה הרבה כי גם בימים שלא הקשבתי מספיק להכנס לאוטו של אבא שלי ולשמוע את הדיסקים שלהם בלופים
8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? לא. בדרך כלל אנשים שאני משמיע להם את זה אוהבים :) 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את אווה? ממש ממש לא! היום הקשבתי לו בדרך הביתה ורק הבנתי כמה שהוא מלא רגש. והסיום כל כך מדהים עם אנט שזועקת לשמיים Dreams The World!! והתזמורת המדהימה זה פשוט העביר בי צמרמורת! 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? נמו, וויש איי האד אנ אנג'ל, סליפווקר
11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) אין לי מושג. האמת שג'וני דפ זה בול תומאס :X 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? לא :X 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? קשה להחליט. אני חושב שWM אבל כל השאר ממש ממש צמודים אליו 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? את של תומאס. כי הוא נסגד וגאון
15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? אין משהו שממש מעצבן אותי, אבל דד גרדנס זה שיר שאני תמיד אדלג עליו כשאני שומע את וואנס. 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? אם מדברים על להקה ישראלית, אז Altharya 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? שלא יתבגר לעולם. הוא מקסים בדיוק כמו שהוא :) 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? קינקי :ם 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? לא יודע. אני מניח בערך במחיר של אוונסנס אולי קצת פחות. בטח 300 ככה אבל לא אכפת לי

רררררררבאט

התחלתי לענות, ואז קלטתי כמה השאלון הזה לא קשור אליי בשיט, אז המ. שמקמקמק?

למעלה