שאלון בניחוח נייטוויש

en li shem 7

New member
אוי לי שהכעסתי את בוראי

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה?
bless the child 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה?
http://uglypeople.com/voting.php?image_id=MzcyODc= 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם)
מעניין אותי איך קולדפליי ישמע עליהם:) כי סתם מטאל הם יכולים לעשות וזה לא ידהים אותי...אולי השיר SEE YOU SOON בגרסא מטאליסטית
ו... The National Anthem של רדיוהד 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה?
נראה לי שאף אחד
5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם?
חצוצרה. זה יכול להישמע טובבב. 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט!
אני לא מכירה אותםP: ואני לא נוהגת לחפור על שום חבר להקה כלשהו, המוזיקה מספיקה לי ולא יותר מזה. 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש?
הכרתי את נייטוויש רק לאחרונה...אז..שבועיים?
8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש?
אממ..כן אבל לא. יש לי הרבה חברות ששומעות דיכאון\מזרחית\מוזיקת חרא וננתי להם להקשיב לנייטוויש באמפי (BOTB) ולשניה הרגשתי כמה זה מוזר..."מה זה החרא הזה?! את שומעת אופרה?!?!" ואז קברתי את עצמי בין שני האוזניות-.- 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA?
כן.
אבל זה שיר ממש נחמדP: 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון?
Phantom Of The Opera.ואולי גם NEMO 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ)
לא יודעת-.- זה לא כלכך מעניין אותיD: סתם. אולי ג'ון קורבט? http://www.geocities.com/rainforestwind/john_corbett.jpg הוא לא דומה לו, אבל הוא שקסע.
12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם?
לא. שיקעקעו הם את השם שלי על המצח. חוצפע! 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט?
ONCE
14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע?
מרקו. תופים זה מגניב או טאריה, אבל היא מתה אז לא משנה 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם?
Tristania 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ?
אורפנד?
סתם. אולי.....אמממ...:S:S:S אנאעארף, משינה? 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף?
תומאס. לא. מעניין. אותי. 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות?
בעוגה 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים?
אממ...אמ..אני חושבת גדול. 300-400 >.<

mary06

New member
/:

תודה על המחזה המרהיב הזה..היא בול אווה! וממ..לנייט יש שיר בשם טריסטניה בכלל?

Super Alonit

New member
לא שידוע לי.../images/Emo12.gif

אולי הסבא הפקיסטני הסנילי שלה התבלבל בשם ושלח לה אותו עם שם לא נכון?

Super Alonit

New member
לא, אבל יש להקה כזאת.../images/Emo3.gif

תעלי את השיר לאינטרנט ונשמע... אולי זה שיר של נייט ואיזה אהבל שם אותה בתוכנה-החוקית-של-ההורדה-בתשלום שלך תחת שם לא נכון. :]

mary06

New member
/:

איך אפשר לבלבל בין נייטוויש לטריסטניה? עכשיו שאני חושבת על זה, יצא לי לשלם בתוכנה החוקית עבור שיר של סטרטאובריוס תחת נייטוויש

en li shem 7

New member
XDDD

טוב. אני לא מוצאת אותו ביוטיוב. נראה לי שיש להקה שקוראים לה Tristania שעשתה דואט עם נייטוויש>-<

Beyond The Veil

New member
הו וואו

נשדמע כמו סיבוב הופעות בין המושלמים שקיימים
גם נייטוויש וגם טריסטניה על במה אחת
|מזילריר|

נממ

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? הממ קשה לבחור, feel for you מבחינת המראה, אבל זה שיר שלא כיף לחיות בתוכו
אז wallking in the air? astral romance? נשמע נחמד לעוף לי בשמיים
2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? הילדה הקטנה מwould you love a monster man של לורדי, היא ממש חמודה. 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) הממ שאלה קשה, אולי עוד משהו מפאנטום האופרה?
4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? זאת מפיל פור יו. כבר חפרתי על זה מספיק בחלק של השירים ואנחנו. 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? הממ סקסופון יכול להיות גיוון מעניין. 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! תומאס - חיבה ממש חזקה לשייקספיר וסטיבן קינג. 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? אין לי מושג 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? אחרי המסיבת נייטוויש ההיא, אחד הידידים צחק עליי שאני כזאת פאנגירל שלהם
(לא נכון
) 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? חחח קצת
אבל זה שיר יפה! 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? הממ לא יודעת, אחד מהשקטים, sleeping sun אולי. 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) איתי?
12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? לא 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? סנצ'ורי צ'ילד 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? תומאס, לדעת איך זה להיות אדם מושלם ומוכשר ליום אחד
15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? קריק מריס בלאד 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? דיסטורטד 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? אף פעם, הוא כמו פיטרפן
18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? בננה ספליט? 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? 150-250 בטוח. ככל הנראה 180-200

blacknwhite

New member
עונה שניה לפני שאני הולכת לקומזיץ../images/Emo9.gif

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? Know Why the Nightinagale Sings
אלא מה? 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? נכון הילדה הקטנה בחוברת של סנצ'ורי צ'יילד? היא. 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) לא יודעת 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? וואו... אני חלקית מזדהה עם הילד המת, אבל האמת שלצערי אני לא יכולה לגמרי להזדהות עם השירים כי משום מה אין לי ממש חלומות או משאלות איכשהו=\ 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? מה שנראה להם לעניין
6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! אני אוותר על החפירה המיותרת על תומאס (כי אני כן רוצה להאמין שיש לנו דברים במשותף) ואני אלך לאופציה יותר מקורית
באתר הרשמי פעםפעם היה בדף של טאריה (שנמחק מאז
) את השורה הבאה: :)life philosopy: smile עכשיו תגידו שזה לא בול אני
7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? אחרי ששמעתי אותם בפעמים הראשונות לא שמעתי איזה חצי שנה.... ומאז לא הפסקתי
8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? צוחקים אבל בקטנה כזה.. ילדה מהכיתה שלי למשל שממלמלת "נייטוויש גרועים" בכל פעם שהיא רואה את חולצת אושןבורן (שאני לובשת עכשיו^^) ואני לא חושבת שהיא אי פעם שמעה את נייט בכלל. אז לא ממש אכפת לי
9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? לא. 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? לשמחתי- אני לא חושבת שהם היו זוכים באירוויזיון. הם טובים מדי בשביל זה
11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) ג'וני דפ!
לא, סתם... לא יודעת
12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? יש מצב שכן, לא חשבתי על זה מעולם
13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? סנצ'ורי צ'יילד
(אחרי התלבטות ארוכה...) 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? לא יודעת 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? אני לא סגורה על זה בדיוק, אבל white night fantasy נמצא במקום גובה ברשימה. אה, וthe forever moments נוטה להיות מעצבן ממש 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? לא יודעת 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? אני מקווה שלעולם לא
18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? אממ... סתם בננה. הכי טוב
19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? לא יודעת

e b 2 2

New member
יפה על היוזמה:))

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? נראה לי DCOW 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? תומאס:))) סתםם בטח איזה ילדה קטנה לא קשורה לעולם 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) אההה....the carpenter עכשיו שיש את מארקו הכל יהיה טוב יותר 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? החיה מBOTB נורא מזכיר לי את עצמי 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? לא יודע...נראה לי שהם מיצו את כל הכלים שאפשר להשתמש בהם לא? 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! תומאס אני חושב...אני גם כותב שירים..לא כמוהו כמובן וגם אני מוצא המון השראה בים 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? לא הייתה!! 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? כל יום..."איח אימו שומע NW, איזה פאג שומע NW" 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? ממש לא Eva היא יצירת מופת 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? NW יותר מידי טובים לשטויות כאלה 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) הוא עצמו 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? נראה לי... 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט?CC/WM 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? אם אני אדע לנגן כמו אמפו...בטח!! 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? the siren כזה שיר מיותר 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? within temptation:))) 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף?נו באמת מה השאלה הזו?? 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? טוסט בננה 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? אני מקווה שלא הרבה...אין לי עבודה לקיץ... תומאס תרחם תומאס תרחם במאש'ך אני בקושי נושם

The Dew

New member
אוקיי...

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? wanderlust, השיר הכי אופטימי שלהם נראה לי.. 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? לא יודעת
3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם) כנ"ל. 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? עם הדמות בשיר Ocean Soul. 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? אני חושבת שהנגינה שלהם מושלמת. כל המוסיף גורע. 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט! תומאס. דכאוניות. 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? חודשיים 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? יש לי חברה מטומטמת שחושבת שנייטוויש זה "אופרה" ובגלל שזה אופרה, זה "חרא" (טיפשה.). אז כן, היא צחקה עליי. אמרתי לה שאני לא אסבול ירידות ממישהי ששומעת להקות אימו והיא סתמה ת'פה.
9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? לא חושבת. 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? Where were you last night, סתם כי הוא נשמע טיפה אירוויזיוני כזה.. 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ) ג'רד לטו. חחח, סתם. לא יודעת. :\ 12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם? לא.
13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? century child. 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע? טאריה. כי היא שרה יפה
15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? Lagoon
16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ? SALEM!!!!!!
וגם דיסטורטד מדהימים
, אבל הסולנית שלהם סופר סנובית. :[ סתם לא נחמדה. 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? לא, שלא יתבגר! 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? משהו עם שוקולד.
19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? אני מהמרת על 200-250. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ש נ י1

New member
יאללה../images/Emo3.gif

1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה? נראה לי שוונדרלאסט 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה? מישהי עם לסת מפותחת
3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? מלא שירים מהאלבום הראשון (אבל לא עם אנט
) 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה? לא יודעת.. 5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם? חוץ מהתזמורת והכל? כולם. 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? מאיפה לי..
7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש? 8נראה לי ששבועיים בערך 8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש? לא 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA? 10. כנראה 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון? סליפינג סאן 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? ישו
12.הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם?לא נראה לי
13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט? אושן בורן 14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע?נראה לי שהגיטריסט, כי זה הכלי היחיד שאני מנגנת עליו.. 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם? דד גארדנס 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ?איזו להקה ישראלית טובה (אלת'ריה או דזרט) 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף? כנראה שלעולם לא
18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות? בננה ספליט. ואז הייתי מלקקת מעצמי את כל הגלידה והקצפת-) 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים? יותר מדיי

mary06

New member
ישו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל עליו אי אפשר להסתכל במבט מלא זימה..והוא מדמם כולו

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif לסת../images/Emo6.gif, ישו../images/Emo6.gif, בננה ספליט../images/Emo99.gif...

בקיצור, יצאת מלכה.

למעלה