אוי לי שהכעסתי את בוראי
1. אם הייתם יכולים להיכנס לתוך אחד משירי נייטוויש ולחוות את כל התחושות, הצבעים והניחוחות בעצמכם, איזה משירי נייט זה היה?
bless the child 2. בקליפ לשיר EVA, מי לדעתכם תתאים לגלם את הילדה הקטנה?
http://uglypeople.com/voting.php?image_id=MzcyODc= 3. איזה שיר הייתם רוצים שנייטוויש יחדשו? (לא בהכרח של עצמם)
מעניין אותי איך קולדפליי ישמע עליהם
כי סתם מטאל הם יכולים לעשות וזה לא ידהים אותי...אולי השיר SEE YOU SOON בגרסא מטאליסטית
ו... The National Anthem של רדיוהד 4. עם איזו דמות מהשירים אתם הכי מזדהים ולמה?
נראה לי שאף אחד
5. איזה כלי נגינה הייתם רוצים שנייטוויש יוסיפו לשיריהם?
חצוצרה. זה יכול להישמע טובבב. 6. האם יש לכם משהו במשותף עם אחד או יותר מחברי הלהקה? נא לפרט!
אני לא מכירה אותםP: ואני לא נוהגת לחפור על שום חבר להקה כלשהו, המוזיקה מספיקה לי ולא יותר מזה. 7. מהי התקופה הכי ארוכה בה לא הקשבתם לנייטוויש?
הכרתי את נייטוויש רק לאחרונה...אז..שבועיים?
8. האם אי פעם צחקו עליכם בגלל שאתם שומעים נייטוויש?
אממ..כן אבל לא. יש לי הרבה חברות ששומעות דיכאון\מזרחית\מוזיקת חרא וננתי להם להקשיב לנייטוויש באמפי (BOTB) ולשניה הרגשתי כמה זה מוזר..."מה זה החרא הזה?! את שומעת אופרה?!?!" ואז קברתי את עצמי בין שני האוזניות-.- 9. לתומאס אזלו הרעיונות לשירים כשהוא כתב את EVA?
כן.
אבל זה שיר ממש נחמדP: 10. לאיזה שיר של נייטוויש יש פוטנציאל לזכות באירוויזיון?
Phantom Of The Opera.ואולי גם NEMO 11. מי לדעתכם מתאים לגלם את תומאס בסרט על חייו? (ונסו להיות יותר יצירתיים מג'וני דפ)
לא יודעת-.- זה לא כלכך מעניין אותיD: סתם. אולי ג'ון קורבט?
http://www.geocities.com/rainforestwind/john_corbett.jpg הוא לא דומה לו, אבל הוא שקסע.
12. הייתם מוכנים לקעקע את שם הלהקה על המצח עבור זמן איכות איתם?
לא. שיקעקעו הם את השם שלי על המצח. חוצפע! 13. מהו הדיסק הכי אהוב עליכם של נייט?
ONCE
14. את תפקידו של מי מחברי הלהקה הייתם רוצים לאייש ליום אחד? מדוע?
מרקו. תופים זה מגניב או טאריה, אבל היא מתה אז לא משנה 15. איזה שיר של נייט הכי מעצבן אתכם?
Tristania 16. איזו להקה אתם רוצים שתחמם את נייט בהופעתם בארץ?
אורפנד?
סתם. אולי.....אמממ...:S:S:S אנאעארף, משינה? 17. מתי תומאס יתבגר סוף סוף?
תומאס. לא. מעניין. אותי. 18. אם הייתם בננה, באיזה מאכל הייתם רוצים להיות?
בעוגה 19. כמה נראה לכם יעלו לנו הכרטיסים?
אממ...אמ..אני חושבת גדול. 300-400 >.<