מתכוננים לפורים בתפוז אנשים

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאת פשוט משרשרת לכאן את מה שמתנגן

לך בפלייליסט ברגע שאת כותבת את ההודעה

אני כבר באגודה של...

חירשים עיוורים טיפשים נמוכים תמנים (שזה גם כהים ושחורים XDDD) סניליים דיסלקטים מכוערים (וכל הדימויים החיצוניים שיכולים להיות XDDD) אנשים מראש העין אנשים בלי חיים אנשים שאובססיבים לדאגי/מקפליי ארררר...כ"כ הרבה אם אני אמשיך זה לא יסתיים !!!! XDDDDDDDDDDDDD הקיצר אגודת...אמממ מה יוצא בסוף?.. חעטנתסדמאאא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אההה ושכחתי מסוממים !!!!!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDD

אני יכולה להצטרף גם לאגודה הזאת
אני כמעט כל מה שכתבת
XDDDD

האגודה פתוחה לכולם !! XDDD האנשים היחידים שאי

שאין להם אגודה זה אנשים חמודים...חחחח...תמיד דופקים את הטובים... ווואיי מה זה קשור?!?!?!!? עזבי...רואה איך התקבלתי לאגודה?? XDDDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDD

בואי נפתח אגודה לעצמינו- אגודת החע"ש- חופרים על שטויות, ואגודת הכ'- יעני כאף(ר.א-כאפה, כאפות וכל המשתמע) בעצם זאת רק אני
XDD

talosh1234

New member
מפתאוםםםםםםמ סיון

למה הוא מעולה סיון ?! את מרגישה אליו חשק רגשי סיון ?<!?!?!! גועל פשוט גועל נמסהההההההההההה מלטיייייייייי שוקלד מוס לבן נמסססססס על הריצפה הקרהההההההההה ביצת עיןןןן :[ =O חוחיחה

גאאאד, את והדימויים שלך ../images/Emo6.gif

"נמסה על הרצפה הקרה XDDDDDDD שוקולד לבן DDDDDDDD: ביצת עיין
" החטיבה של שוהם לא עושה טוב לאנשים |: השיר באמת ממש יפה
הוא נורא קיטצ'י כזה נורא קליט ו-היי! מותר לי לאהוב שירים שהם בסגנון אחר D: והוא בין הבודדים שאני שומעת שהם בסגנון אחר חוץ ממנו הורדתי לא מזמן כמה של הספייס גירלס XDDDDDDDD הנוסטלגיה! D:

talosh1234

New member
כןן חח המוח שלי נמס לשניה

אני חושבת שזה מה שניסיתי להעביר :|..... XDD אין אין אין אני כמוו רמקולל במדבר סהרהה אני כמוווווו ציצי מושלםם על כיוערר עולם אני כמוווו כובע לההוא ששר "אבניביאבואבבבבב אבניביאבואבבאבהטבח וווווכשהיינו ילדיםםםם תנהנהנהנהנהנהנ להלהלהלהלהלהלהל והצקנוו לדודותתת אאאאאאאאבא ניבי אבו אבאאא וזה היה בשפת הב'" מ-ר-ג-ש =O

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifDMX - Party Up

"Y'all gon' make me lose my mind up in HERE up in here Y'all gon' make me go all out up in here up in here Y'all gon' make me act a FOOL up in HERE up in here Y'all gon' make me lose my cool up in here up in here" חהחהחה מי מזהה מאיזה סרט זה?? XDDDD "עקיצה ב....."
או שאפחת לא ראתה את הסרט הזה חוץ ממני חחח

TomiSh XD

New member
On My Own - McFly../images/Emo99.gif

ועכשיו התחלף ל
One Night Only - Just For Tonight :)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נחוץ, כי זה קאבר. ><"

כן, אני חסרת חיים.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifLOL לא חשבתי על זה

זה בסדר את יכולה להצטרף לאגודת חסרי החיים שמשולבת בתוך כל האגודות שאני ועמית LOVE דאגי הקמנו(למידע, זה כמה הודעות למעלה מכאן, אותו שרשור XDD)

למעלה