מתכוננים לפורים בתפוז אנשים

m o r 1 0 2

New member
יש מצב את מעלה לי??|גירה|

ואם יש לך עוד שירים של בריאן?
בבקשה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Tenacious D - POD ~חרישה~

XDDD חולה על ג'ק בלאק
וכל הסאונדטראק של the pick of destiny, גם הסרט קורע

גילולית

New member
../images/Emo205.gifטניישס בכללי-->../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הם כאלה מצחיקים
הסרטים, המוזיקה, הקליפים->הכל

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאתן לא מבינות מה עשו לאוטו החדש שלנו../images/Emo70.gif

אבא שלי כזה מסתכל מהחלון שניה והאוטו שלנו הוולבו חנה בחניה של השכנה שלנו פתאום אנחנו רואים דברים על השימשה וכל מיני מאכלים כאלה ירדנו למטה כולם וראינו שפיצצנו לנו ת'אוטו בביצים ונייר טואלט עם מים וכל מיני אשל, לבנה וכאלה. אבא שלי מאזה התעצבן!! אין לכן מושגגג זה אוטו פאקינג חדש! וככה עשו עליו ונדליזם ישר ידענו שזה הילד השכן כי הוא כל הזמן מציק לנו, זורק עלינו דברים הכל אמא שלו גילתה היא התחילה לצעוק "יא בן ז**ה אתה לא נכנס אליי הביתה יותר!!!" אמא שלו עצמו! והיה איתו חבר עבריין וזה הם עשו באמת....ילדים בני יונות!! מי מי עושה כזה דבר?! ולמה?!?!? זה האוטו
תחשבו שכל השימשה מכוסה בנייר טואלט בצבע ורוד וביצים על הדלתות וסוכריות כאלה בין המגבים איןאין אני מעוצבנת שחבלז!! באמצע שאני לומדת למבחן ירדתי.. בא לי לפוצץ ת'ילד שעשה את זה, הוא עם אחי בביצפר.... בן... טוב אני אשתוק.. חראים

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאיזה חרא ילד../images/Emo70.gif

טוב שאמא שלו לא קיללה את עצמה XDD זה בסדר גם אמא שלי עושה את זה
לנו יש ילד בקומה למעלה שתמיד זורק סיגריות מהחלון וזה נופל לנו על האוטו=\ לפחות הוא למד את הלקח
איזה אוטו מאגניב
אוטו מאפיה כזה(כן, זה אמור להיות מחמאה) בצורה שלו.. יש לנו מדריך בצופים שיש לו אוטו מאפיה אבל באמת האוטו שיש למאפיה בצורה הזאת אבל הרבה יותר ישן, חום-שחור מטופח כזה וכל הילדים תמיד רוצים לנסוע איתו כי זה COOL
XD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXDD אוטו מאפיה../images/Emo6.gif

אני בחיים לא אצליח לנהוג בו XDDD הוא מרובע כזה ואני לא ממש אוהבת אותו אבל מה זה לזרוק ככה דברים?! איזה חוצפה יש לילדים היום.. כנראה שיש כאלה שלא לומדים לקח.. אותו ילד גם זרק על התיבות דואר ועל האינטרקום שלנו פעם בוץ ... זבל..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאני שונאת כאלה ילדים חראות

יש לנו מלא ערס-חשים כאלה בשכבה..בעע.. הילד הזה הוא בולי(יעני בריון באנגית או איך שלא קוראים לזה
) הוא בטח גם לא ממש חכם, נכון
אה, פעם היה לנו אנסין על בוליז
וגם על בריטני ספירס, ועל רגשות של ירקות...איזה אנסינים מוזרים יש לנו
XXDDDDD\למה אני מספרת את זה
זה לא מענין אפחד
XD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחחחחחחחח

כן BULLY משהו כזה XDD אני מכירה אותו וזה והוא מאזה ערס חחחחח הוא אומר כזה לאבא שלי "תשמע, אני מצטער וזה. אני אקרצף לך את האוטו באמת וזה.." והוא עושה תנועה כזאת של קירצוף XDD ילד מטומטם... בריטני ספירס? שיהיה לי אחד כזה בבגרות ואני אשמח XDD היה לי היום משהו על תחנת רדיו וזיהום אוויר... האם שמעתי, B O R I N G? XDDDDDD

DoLi it is Me

New member
*לא קשורה* לנו היה היום אנסין על החלקה על

הקרחXD... ופעם שעברה על תרופות פיציות כאלה בשתוכם יש מצלמות ובולעים את זה והרופא יכול לראות במחשב שלו את כל מה שקורה בגוף

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDD נשמע חביב../images/Emo8.gif

למדנו על התרופות האלה במו"ר(אשכול שיש לנו בבצפר- מדע ורפואה) החלקה על הקרח XDD זה דווקא כיף
וכן, אני יודעת שאני כאפותXD אבל מה כבר אפשר לכתוב על זה
זה מזכיר לי שפעם נתנו לנו אנסין אימון על עוגיות שוקולד-צ'יפסXDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאיזה מניאק הוא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחח אמא שלו צעקה עליו
באסה
ילד מפגר

m o r 1 0 2

New member
יווו,איזה חראות../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אשכרה אוטו מאפיה,איך שראיתי אמרתי
אחלה אוטו...והם ממש כלבים,חבל על הזמן!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifWE'VE BEEN EXPECTING YOU../images/Emo6.gif

כמו שדני עושה עם הקוף שלו, דילן בסרטון הזה על הבית שלהם שהוא מחכה את הסרט הזה שאני לא זוכרת איך קוראים לו(
)XD

למעלה