הערב מירי ב"רוקדים עם כוכבים"

veredmp

New member
ראית אותי ולא אמרת שלום? עכשיו נפגעתי ../images/Emo3.gif

כן, הייתי בהופעה בפתח תקווה. אי שם למעלה למעלה ביציע בשורה השניה
הופעה שאי אפשר לשכוח
איך קוראים לך? בת כמה? בכמה הופעות של מירי היית (ולא אמרת לי שלום)?

מצטערת! מצטערת! מצטערת! ../images/Emo13.gif

ידעתי שזה אתן
פעם הבאה מבטיחה הרבה שלום.
אני ישבתי שתי שורות מעליכן בערך. ובאיזה שהוא שלב ירדתי וישבתי ליד הבמה בצד ואיזה מאבטח קרציה נדבק אלי..
(זכור לך אולי?) דווקא אני לא הכי התלהבתי מההופעה הזאת. (אני בכלל לא מאמינה שאני אומרת דבר כזה על הופעה של מירי)
הייתה לי תחושה שהיא קצרה מידי ורציתי עוד שירים.. ועכשיו- נעים מאוד מאוד- אני נגה, בת 19 וקצת ואני לא באמת זוכרת בכמה הופעות שלה הייתי.... בהופעה לפני כמעט שנתיים (בירושלים) שגם בה את היית
אני ממש בלשית
באמצע ההופעה נגשתי למירי והענקתי לה זר ורדים..
וקיבלתי חיבוק ונשיקה
ומעכשיו מבטיחה שלום תמיד! עפתי לישון מחר יום ארוך לפני שמתחילים ללמוד ביום שלישי! לילה לילה.

veredmp

New member
לא זוכרת אותך, אבל כבר הסברתי בקשר לזכרון שלי

ואת כנראה טועה בזיהוי שלי. אף פעם לא הייתי בהופעה בירושלים...... וכל הופעה של מירי מרגישה קצרה מדי. במיוחד בסבב האקוסטי, שהיא ירדה ל-14 שירים. מקווה שהיא תאריך את ההופעה בחזרה בסבב החדש

עכשיו אני רואה..

שאחרי "הבלשית" היה אמור להייות סימן שאלה. שאלתי אם היית בהופעה הזאת לא חשבתי שראיתי אותך
ואיך עוד לא היית בהופעה בבירה? את לא מתביישת? אלה ההופעות הכי הכי הכי שלה
ואת צודקת באמת כל הופעה שלה קצרה מידי (צריך לדבר איתה על זה, לא?)

veredmp

New member
באמת לא בסדר ../images/Emo3.gif האמת שאני הולכת להופעות

בדרך כלל רק באיזור שלי (נתניה-תל אביב). אלא אם יש משהו מיוחד, אני לא מצפינה/מדרימה מדי.

shay keran21

New member
הביצוע לפנינים היה פשוט מדהים..כעת אני קצת ב

דיכאון בגלל מירה..ידעתי שהיא תודח..הייתה לי הרגשה חזקה...לא הורא..חח זה ריאלטי...אהיה מדוכא ומחר יהיה בסדר...אבל יש דברים שלא אשתחרר מהם...וזו מציאות לא ריאלטי...לילה טוב... ומחכה כבר לדיסק.... לילה טוב לכם

אין שום סיבה להיות בדיכאון

מירה קיבלה את הפרסום שלה בעקבות התוכנית וזה כל מי שהיה בהופעה שלה יודע.צריך לקחת הכל בפורפורציה כי כמו שמירה לקחה את התחרות בכיף כך גם אתה צריך. בחיוך. לי רק נותר לקוות שאנה ומייקל לא יזכו כי זה יהיה ברור מאליו.

shay keran21

New member
לא בטוח בכלל...משב לוקח בהליכה

אנה ומייקל עומדו להדחה הערב...והם היו הכי טובים מאז תחילת העונה..אז מה יהיה בגמר? אין מה שלא תעשה אנה,משה ייקח..ופולינה רקדנית בינונית לחלוטין... כבר השתחררתי...מירה אכן קבלה את הפרסום שלה,בזכות השנה שהייתה לה(למרות הכישלון באירוויזיון) הרבה אנשים נחשפו אליה,אני מלכתחילה אהבתי אותה...אהבתי אותה בתור שחקנית...מההתחלה אז גיליתי שהיא גם זמרת..די עקבתי אחריה בדרכים שלה..ובשנה האחרונה האהבה התפרצה...אישיות מאוד מאוד מיוחדת..אישה מדהימה...עם קול מדהים...לצערי לא אוהב את השפה הערבית

גם אני לא אוהבת את השפה הערבית

ועדין ההופעה שלה שובה... ולפי דעתי אנה ומייקל עמדו להדחה כי עוד פעם, לפחות בריקוד הראשון הם לא רקדו יותר מדי, יותר ישבו מאשר רקדו

shay keran21

New member
זה היה מתוכנן...למה שהם

ירקדו כ,כ הרבה זמן,כלומר לאורך כל השיר? השיר הוא בערך 4 דקות? ריקוג צריך להיות מינמום דקה וחצי 2 דקות...והם רקדו בזמן שהשאר רקדו....

לא מקבלת את ההסבר

למה מירי רקדה דווקא לזוג הזה? זו מעין אפליה...או שתשיר לשלושת הזוגות, או שיעשו שירקדו לצלילי שירים של מירי ובסוף שהיא עצמה תשיר שיר אחד כמו שעשתה היום, כלומר פנינים ונהרות... אני עדיין חושבת שמייקל ואנה היו צריכים להיות מודחים משהו מסריח...

shay keran21

New member
גם לי זה היה קצת חשוד....אני מנסה

להיזכר אם קרה דבר כזה בשאר העונות..אולי זה היה בקשה שלהם...אולי מלכתחילה בחרו בשיר הזה לוואלס שלהם..ומירי התארחה,אז למה לא לנצל? ואת חושבת שהם היו צריכים להיות מודחים? אני לא חושב,אני חושב שאיציק ואלונה היו צריכים להיות...טוב לא קשור לפה..חח אני כבר השלמתי...בין כה וכה הגמר של משה...אז הייתי רואה את מירה בעוד 2 ריקודים...לא נורא...

למעלה