הערב מירי ב"רוקדים עם כוכבים"

viko222

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif

קודם כל,לא חבל על הדיאטה שהיא עשתה עד כה?
היא חזרה למירי של פעם
מאד מתאים לה,הפנים שלה יפות כל כך.בטח יש לה בן
מרגש אותי לראות אותה בהריון!איזה קרועה איך שהיא פיזזה לה כל התנועות,הפיזוזים הזכירו לי כמה מירי היא כזו אגדית ולמה אני כל כך מת עליה. בקיצור-אין עליה. אה והביצוע היה נדיר

EVGIRL

New member
חח כפרה עלייך ויקו,הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo3.gif

viko222

New member
רעותיי,תעשי לי ילד!../images/Emo99.gif

אז מה אם יש לך חבר

EVGIRL

New member
ויקו,כל שתבקש לו יהי../images/Emo23.gif

נשמהההה שלייי

sp400

New member
ממממדדדדדדדדהייימההה

זה היה חצי פלייבק וכבר זה עדיף על מלא היא מדהימה שרה מדהים היא נראת טוב והכי חשוב!!! עוד שבוע וחצי דיסק!!

veredmp

New member
התוכנית שלה עבדה ../images/Emo3.gif

רואים אותה על הבמה וזה רק עושה חשק לעוד, ובלייב! קדימה, כל מי שעדיין לא הזמין כרטיסים לבכורה, למה אתם מחכים?

../images/Emo99.gifהביצוע לפנינים היה מעולה

מירי מפתיעה אותי שהצליחה לנוע כמו פעם למרות שגדלה ותפחה באי אילו ק"ג... בעת ששרה העיניים שלה ברקו וזה מה שחשוב... היה ביצוע מעלף. יש למה לצפות. מחכה לראות אותה בלייב.

t0merm

New member
אצטט את אבא שלי../images/Emo26.gif

"יש לה קול לא מעולם הזה"
ואני מסתכל וחושב לעצמי 'למה, למה 169 שקל למה?
'

לא יודעת אם זוכרים אותי..

אבל בעבר הייתי פה מידי מפעם, (אהה אולי בשם אחר) עכשיו אני קוראת סמויה (אבל אין יום שאני לא פה) :) אין דברים כאלה!!! מירי פשוט מלכה. ושמתי לב שתמיד יש לי את אותה הבעיה איתה. תמיד שאני שומעת במקרה איזה שיר אחד שלה ולא משנה איפה אני לא יכולה להסתפק בזה ורצה להקשיב לדיסקים ולשירים שלא נמצאים בדיסקים! לעוד מישהו/י יש את התופעה המוזרה הזאת? אז בבכורה אני לא אהיה אבל בירושלים בהחלט כן!!! וגם זה קטע כי בדיוק לפני שנתיים ב06.03 היא הופיעה גם בירושלים וגם השנה זה יוצא ב06.03 איזה כייף אני כבר לא יכולה לחכות בסבלנות!! גם לסינגל שצריך לצאת השבוע! גם ל-א-ל-ב-ו-ם! וגם להופעה! וכמובן שעכשיו איך אפשר בלי להקשיב לדיסק...

veredmp

New member
כן, כששומעים אותה זה תמיד עושה חשק לעוד

תהני נורא בירושלים! באיזה ניק היית בעבר? אני לא זוכרת את הניק הזה (לא שזה אומר הרבה, זכרון זה לא אחת התכונות החזקות שלי
) וכמובן, את מוזמנת לכתוב שוב. לא צריך להשאר סמויים, הרבה יותר כיף באור

צודקת! :)

האמת שאני אפילו לא זוכרת באיזה נייק הייתי..
ברור שאני אהנה בירושלים!!! אפשר שלא?! האמת שיצא לי לראות אותך ועוד כמה (אולי כלה להשגה?) תמיד בהופעות שלה ושמתי לב איך מסתכלים עלינו (ואני בחיים לא אבין למה אכפת לאנשים שאחנו נהנות?)
רק אנחנו יודעות את כל המילים לכל השירים שלה. והאמת ששמתי לב לזה רק בגלל חברה שלי, שאני לוקחת בכוח לכל ההופעות שלה (שאני הולכת כמובן.)
היא תמיד אומת לי שרק אנחנו המשוגעות ולא מספיקות להתלהב (כמובן שאני מסבירה לה בדיוק את ההפך..) היית גם בהופעה בפתח תקווה בנובמבר, לא?
עכשיו באמת אשתדל לא להייות יותר סמוייה

למעלה