הפרק היומי - 205

מרTIMMY

New member
זה לא קוף שלבוש כמו אחות

זאת תרזה אחרי שחזרה מעבודה בבקתת קריין

מרTIMMY

New member
כלומר באחוזת קריין

שנמצאת פה על המפה. כדברי ג'וליאן: "אנחנו במפה ואנחנו נשארים במפה!!!"

Principesa Reut

New member
תרזה פשוט מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא ממש ממש ממש ממש יפה
וממתי היא שעירה
היא בסדר לגמרי... חחחחח ואחותך הרגה אותי מיה
ד"א - זה מיה כמו מאיה או מיה כמו מיה השם האיטלקי

python 4

New member
תרי = תרזה

או יותר נכון ת'רררררריזה, כפי שפילאר קוראת לה לפעמים כשהיא נזכרת שיש לה עוד ילדים חוץ מלואיס, שרי ואייבי.

shuis4ever

New member
לא נכון../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

היא קוראת לה 'תרסה'! לואיס היא אומרת נורמלי, והיא גם מתקשה קצת לבטא את 'שרידן'. ולא נראה לי שאי פעם יצא לה להגיד- 'מיגל'.

python 4

New member
שנינו טועים.

היא אומרת, במבטא ספרדי מושלם, ת'ררררריסה. ת' רפויה, ר מתגלגלת כמעה על הלשון. ולמה לה להגיד מיגל? מה הקשר שלהם בכלל? גם פנמה היא עוד לא אמרה. אבל אני אוהב כשהיא אומרת מיסיז קריין.

מרTIMMY

New member
או שאולי מיסיז קוויין?

או שאולי מיסיז קרלוויין? או שבעצם זה מיסיז קוולרין? או שאולי מיסיז קלרווין? מי יודע...

shuis4ever

New member
לאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

הפאק זה ב'מיסיז'... לא ב'קריין'. תחשוב על ה'מיסיז'.

shuis4ever

New member
דבר בשם עצמך../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

ה-ת' ממש לא רפויה. לגבי ה-ר' אני מסכימה----- סגרנו על- תררסה? אניווי, אני אוהבת כשהיא משלבת פתאום ספרדית כזה--- 'פור פאבור' תררסה(!)...

מרTIMMY

New member
ומה עם פילאר?

אף אחד לא קורא לה ממש פילאר. הילדים קוראים לה: מאמא אייבי קוראת לה: פילאוור שרידן קוראת לה: פולאר.. מה איתה?

shuis4ever

New member
מממממממ....../images/Emo39.gif

הילדים כל הזמן קוראים לה מאמא. חוץ ממיגל שלא קורא לה.. ואייבי בכלל קוראת לה פילה. אני הייתי נעלבת. אז היא קצת מלאה בצדדים... so what?

python 4

New member
לא נכון.

אייבי קוראת לה פילאאאארר. עם דגש על ה- א'. ככה גברות קוראות למשרתות שלהן. "פילאאאארר!" "יס, מיסיז קריין?" "הב יו סין דה בירד סטאצ'ו?" "נו, מיסיז קריין." "תנקיו, פילאאאאארר." "תנקיו, מיסיז קריין." "דיסמיסט, פילאאאארר." "יס, מיסיז קריין."

למעלה