הישרדות ישראל פרק - 1

מוררן

New member
אני דוקא אהבתי את גיא זוארץ

הוא ממש חמוד, ומנחה את התוכנית מעולה. חוץ מזה שהמנחה הוא לא העיקר הוא תוספת וגיא תוספת מעולה.

real snake

New member
כן תלונות קדימה .... אולי דייייייייייי

מספיק עם התלונות חיכוי וכו לא מנחה טוב! אהבתי את הסידרה חברה תהנו ממנה!

dark happy shadow

Member
מנהל
נראה כמו העתק זול של המקור ../images/Emo4.gif כרגיל יש את הקוקו שמחלק פקודות... משום מה לא משנה, אם הוא צודק או לא. הוא מרגיז את כולם/ן. למה אנשים לא צופים בעונות של המקור ולומדים מה לעשות והכי חשוב מה לא לעשות...!!! אישית עוד לא הייתה ולא תהיה עונה, כמו העונה ה 7 של המקור. לא מאמין שתהיה כזאת עונה לא בישראל ולא בעולם ולא במקור בארה"ב.

efif1212

New member
דווקא 7??

עונה 13 היא ה-עונה. במבחינת הכל- מתמודדים, מיקום, אסטרטגיות, טוויסטים במשחק, משימות, הכללל! 7 אצלי במקום השלישי, אחרי 13 ו10

idodo cohen

New member
ה-5 לדעתי העונה הכי גרועה אי פעם../images/Emo45.gif.

אבל תן קצת קרדיט לשלישית! מנצח יהודי כשר, מה רע? P: ואהבתי בשלישית את זאת שהגיעה למקום הרביעי, או החמישי. אממ
.. טריסה!

5 גם לא משהו ../images/Emo45.gif

טריסה שהגיעה למקום ה-5 לגמרי מלכה (רק אותה, את קים פ. וקלי חיבבתי מהעונה). אבל עונה 3 זאת אחת העונות המשעממות לדעתי... את הגמר היה לי ממש אונס לראות וראיתי אותו ב5 חלקים (אולי כיוון שידעתי איך זה נגמר...) ולא אהבתי את זה שגם השמידו שבט אחד לגמרי וכל ה-4 האחרונים היו מאותו השבט המקורי. אית'ן סבבה לגמרי גם, למדתי לאהוב אותו עם הזמן (בעיקר אחרי שגיליתי שהוא יוצא עם המתמודדת האהובה עליי אי פעם - ג'נה מורסקה
)

idodo cohen

New member
וואלה? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif איך זה קרה?

עושים ערבי פנויים פנויות של יוצאי הישרדות? XD וואי ג'נה
הייתי לוקח אותה לעצמי! וקלי הייתה ביצ'ית לא נורמליתP:: אבל היא שיעשעה אותי. בסכ"ה לקס די דפק אותה

יאפ... בטח נפגשו באחד האירועים

המשותפים שיש לכוכבי ריאלטי או משהו. אני בטוח שכולם היו עושים את ג'נה
אית'ן גם יצא לתקופה קצרה עם ג'נה לואיס ואמבר. וכן, קלי באמת נדפקה ע"י לקס... זה היה לי ממש מצער...

idodo cohen

New member
איזה מגניב D: שני מנצחי הישרדות, זה די מרשים

נראה כמה זמן הם ישרדו אחד את השני XD

dark happy shadow

Member
מנהל
עונה 7,זאת העונה. כי כולם מכירים את כולם ולכן המשחק יותר מעניין. כולם יודעים מי הצדיקים, מי השקרנים, מי מחליף עור ולמי אין אמינות בגרוש. הסיבה השנייה והכי חשובה, היא כמובן רוב ואמבר, אוי כמה שקרים וכמה שינאה הייתה כלפיהם בסוף. כל המושבעים בלי יוצא מין הכלל גברים או נשים. כיצד הם יצרו מריבות ובריתות שקר זאת כבר הייתה אומנות פשוט. זאת ההוכחה ש 2 יותר טובים מאחד או מבודדים. מקום שני עונה תשע, איזו שליטה של איש אחד פשוט מדהים. מקום שלישי עונה שמינית, גבר אחד מול 6 נשים מה הסיכויים פשוט. עובדה שנוגדת את חוקי הטבע פשוט.

sdisblos

New member
זה רק אני או ש..

אני חושב שאת מתבלבלת.. עונת האולסטארס הייתה העונה השמינית. העונה עם כריס (שהוא זכה, כנגד כל הסיכויים) הייתה העונה ה9. והעונה עם תום (שזה) ואיאן (שהיה המוח מאחורי הכל ונדפק) היא העונה ה10.

idodo cohen

New member
אגב השביעית- זה קצת הזכיר לי אותה!

משהו בקונספט. אני גם מניח שאי המתים זה כמו שהיה בשביעית, סיכוי נוסף לאלה שעפו. אולי מיה תהיה כמו ליל, תגיע בסוף למקום גבוה. שווה לראות.

Jen74

New member
לדעתי רק מי שלא מכיר את המקור

יכול להנות מהגירסה הישראלית כי אין לו עם מה להשוות. בסך הכל הכללי, נראה לי שיצאה אחלה של תוכנית

../images/Emo45.gifראסמי..אחרי שראיתי את כל העונות

המקוריות מחו"ל,נורא קשה להתעלות עליהן.. אבל הם עושים עבודה יפה..:) הקטע עם הבחירת קבוצות (שזה נעשה במכוון ולא הגרלה) מעצבן.. מולי הזהההה פשוט חתיךךךךךךךך
#%$#%

../images/Emo45.gif צודקת

(כתבתי את דעתי בפורום המקורי) אבל לא צריך להשוות כל הזמן, הרי ברור שזה לא יהיה אותו הדבר. הסדרה מושקעת, גיא היה בסדר, קצת מונוטוני, אבל אני בטוחה שהוא ישתפר. אהבתי!

למעלה