הישרדות ישראל פרק - 1

karinush4

New member
בינוני עד נחמד

היה מבדר לראות את הבחורה(סיון?) משפשפת את השני מקלות ולא מבינה למה זה לא עובד לה או את יואב/רובין הוד לא מצליח לירות חץ אחד! ה"אתגר" עם המים היה מיותר, לא מועיל לשום דבר ורק מתיש אותם עוד יותר - פרי המצאה ישראלי? באמת טוב שהעיפו את מיה (5 ימים לפני היא למדה לשחות??? מה היא חשבה שזה מים רדודים עם גלגל הצלה?) וגם אם אני הייתי איתה שם הייתי כבר משתגעת. כמה שטויות אפשר לדבר?? לא ציפיתי להרבה ולכן גם לא התאכזבתי

asap1

New member
אחלה פרק

ראיתי הרבה עונות הישרדות אמריקאיות והייתי בטוח שלא יהיה משהו אבל הופתעתי לטובה ואהבתי מאוד! הקאסט ממש נחמד, יש גיוון בין האנשים ולא היה משעמם בכלל, לקחו הרבה אלמנטים מהגירסה המקורית אבל חידשו. ה2 דברים היחידים שבלבלו אותי היו מצד העורכים: 1. כמו שאמרו פה, מוקדם מדי להראות את הקטעים של 'אני מתגעגעת לבן' 2. הראו את מושיק 'מנסה להסיט מבוגרים לכיוון שלו', סצנה שהוא מדבר עם טינה, אבל בהצבעה הם הצביעו לאנשים שונים. אפשר הסבר לזה בבקשה? למה להראות משהו אחד שיוצא בפועל משהו אחר. בקשר ל2 יש לי הרגשה אבל שזה סתם כי טינה לא מכירה את המשחק הישרדות ומה הולך סביבה, אבל בכל זאת.. מההפקה והמתמודדים אני ממש מרוצה! אפילו מגיא זוארץ שהיתי בטוח שיהיה בחירה גרועה.

Gas Panic

New member
היה אחלה.

היה בהחלט נחמד, אבל לא אהבתי את הפרומו והלוגואים. אני יודעת שזה שולי לגמרי אבל זה הפריע לי כי זה דיי הראה על חובבנות מצידם. אולי כל האנשים "בעלי החן" האלה הם בשביל היחסי ציבור בסה"כ ובהמשך זה יתאזן אבל אני מקווה שזה לא יהיה בנאלי מידי. הצליחו לעשות חיקוי לא רע, שלא כמו תוכניות הריאליטי האחרות בארץ שעושות צחוק מעצמן שהן קוראות לזה בשם של המקור. אני אמשיך לראות, נקווה שלא ישירו בפרק הבא אייל גולן, זה בהחלט עיצבן.

יערית 1

New member
כאחת שמכורה להישרדות של אמריקה

מצאתי את עצמי נלהבת ונהנית מהגירסה הישראלית שלא נופלת במאום מהמקור.

יערית 1

New member
בערוץ אקשיין של הוט (6)

כל יום מ א' עד ה' - בשעה 15.55
לראות תכף לאחר מכן המרוץ למליון...

Joe Louis

New member
וביס?

יש לי יס ואני חושב שראיתי את זה כמה פעמים אבל לא זוכר באיזה ערוץ..

Joe Louis

New member
חחחח

בסוף זה גם יגיע ליס למרות שנשמע לי מוזר שעכשיו אין את זה..

mikmik000

New member
חחחח התוכנית במקור היא ביס..

עוד לפני שהתחילו לשדר בהוט התוכנית הייתה ביס.. והעונות הכי חדשות מגיעות אליה. אם כבר להיפך, אני מניחה שהעונות החדשות לא יגיעו להוט, כי רוב הסיכויים שיס חתמו עליהן הסכם בלעדיות. אם אני לא טועה נגמרה כבר עונה 14, ובקרוב [אם לא כבר התחילה] מתחילה עונה 15. מצטערת שאין לי מידע יותר מדוייק לגבי זה, פשוט כי אני רואה את העונה הנוכחית על המחשב.. אז לגבי תאריך התחלה\שעת שידור אני אתן למישהו אחר לענות. P:

פחע,

יס שידרו את הישרדות הרבה לפני AXN, זה שAXN נזכרו לרכוש את זה עכשיו זה לא אומר דבר. בכ"מ, העונה ה15 מתחילה מתחילה בסוף החודש הזה

idodo cohen

New member
עכשיו משודרת העונה ה-12 בשידור חוזר

[שודרה כבר בעבר, כמו גם הבאות אחרייה והקודמות לה] אגב כל העונות של הישרדות חוץ מה-1-2-3-4 שודרו ביס, רובן מאוד קרוב לזמן השידור האמריקאיי.

Gas Panic

New member
יש, פשוט עוד לא הגיעה העונה החדשה.

היא בטח תגיע בהמשך השנה, מה שהוט משדרים זה שידורים חוזרים. העונה ה15 בטח תגיע בסביבות מרץ, עד עכשיו הם שידרו את כל ה14 עונות שהיו.

תיקון קטן

עונות 1-4 שודרו בהתחלה בהוט (לא היה בכלל יס), עונה 4 אא"ט, שודרה במקביל לאמריקאי (יום חמישי היה הפרק בארה"ב, יום ראשון אצלנו). מעונה 5 יס קנו את הזכויות.

bera32

New member
ליהוק אסון!

עצוב מאוד שבחרו את רוב האנשים לפי מראה בלבד... רובם סופר משעממים, חסרי כל שנינות או הומור.. אכן, 50 אחוז מכל קאסט של הישרדות אמור ליהיות יפים, פה זה 80 אחוז וזה בא על חשבון של אנשים הרבה יותר מעניינים.. הקוסונים וקוסוניות יכול למשוך אנשים לכמה פרקים, אבל לא ל40.. עדיף לי לצחוק מאנשים מאשר לצחוק על אנשים, וזאת כנראה היתה מטרת הליהוק.. אנשים טמבלים שיצחקו עליהם בבית.. עונה שנייה אם תיהיה חייבת ליצור שינויים..

למעלה