A Cold McWeekend

Sharon Kez

New member
כן זו גם אפשרות ../images/Emo6.gif

וואי איזה באסה לו לשתוק כל הפרק חחחחח היא בטח לא הפסיקה לדבר וזה. XD אוף דיי אל דברי איתי עליו!!! עדיין לא קניתי רייטינג וזה מתסכל אותי חחחחחח

sweet shir

New member
סנופ דוג? ../images/Emo6.gif

לא דיברנו מלא זמן במסן.
ומה, איזה פרק מיוחד של הישרדות? O:

Sharon Kez

New member
חחחחח נו זה שיר יפה. XD

אני יודעת.
אבל היום בטוח נדבר. [הישרדות וזה חחח] ו..היה פרק אתמול, חפירה של שעה וחצי בלי שום דבר מעניין - סיכום של 25 ימים כזה. אז גם אם הפסדת לא נורא XD

sweet shir

New member
נכון ../images/Emo6.gif

אה, סבבה. הדוגמניות ראיתי. תגובתי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. כולן שם פרחות וערסיות XD חוץ מאחת ממש מתוקהP: תת-רמה.
ואיך גלית גוטמן חשה אותה טיירה בנקס

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחח כל כך!!!

דוגרי תת רמה
אחת יותר גרועה מהשנייה. איך צחקתי כשהתברר שאחת המתמודדות זו ההיא מהשלישיית-סקס ששמענו עליה רבות בעונה הקודמת XDD דפוקה כמו חברה שלה. היחידות שאהבתי הן שיר [ההיא שרבה עם הצלם ותיקנה אותו וזה חח], ריטה שהיא ממש חמודה, וגל שהייתה מדהימה וכוסאמא שלהם שגלית כזאת קנאית ושלחה אותה הביתה >< וגם אין בטי אז אני בספק אם אני אמשיך לראות חחח קיצר נסיים תחפירה ב: קרידי שולטת!!!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא סובלת את שיר. עלאק גלית מקנאה >< כן, כי גלית גוטמן האגדית תקנא באחת פרחולה מהכביש
אני אוהבת את הזאתי הבלונדה עם הפוני.... אם את יודעת למי אני מתכוונת
החמודה הזאתי, שהייתה לה בהתחלה שמלה לבנה עם חגורה אדומה. כע, אבל השמנה הזאתי משעשעת
בכלליות השופטים משעשעים אותיXD חחחחחחחחחחחחחח אשכרה. בדיוק עכשיו אני הולכת לראות טופ מודל P: ~לא ראיתי ביום חמישי~

Sharon Kez

New member
חחחחחחח בטי תמיד קרעה אותי מצחוק.

מה זאת השופטת החדשה הזאת, לא רוצה חיקוי עלוב שלה. >< שיר נראית הכי טוב שם, היא גם אומרת את מה שהיא חושבת וזה חחח חח באמאשלי גלית קינאה!
כמו שטיירה מקנאה ומעיפה תמיד את ההכי יפות!!! סתם לא, זו צורת ביטוי, נו באמת שיר חח במילים אחרות גלית חתיכת דפוקה מפגרת סתומה ומעצבנת כי היא העיפה את גל XD לא יודעת למי את מתכוונת חח ו...תהני <:

sweet shir

New member
שיר מכוערת אעש. O:

חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אין לה חלק בכלל בהדחה. היא סתם גם לתפאורה
וואי, אם חברה שלי הייתה רואה את זה. XD (גלית גוטמן היא דודה שלה) נווו היא בלונדה-שטנית כזאתי עם שיער גלי ופוני. היא מה זה חמודה!

Yu vi

New member
שרוני33>../images/Emo85.gif

חחחחחחחח כדי שלא תרגישי לבד לגביי הדיליי שלך עם סאמ, שתדעי שלי יש עכשיו דיליי עם סימפל פלאן XD חהחהחההה נועם לא יוצא עם יעל DDDD: ס'יופי <: 3>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifלא יפה שמחקו את דייב באקש מהתמונה

הגיטריסט (השחום ><) הנוסף שהיה בלהקה ועזב לפני שנה וחצי. יש לי רגשות.. חחחח אבל הו וול, התמונה נראית יותר יפה ככה. קון מקסלין
[הבסיסט] בכלל הם מעולים
טחח

YoureMyHeroine

New member
~

שיר השבוע של מקפליי: חחח שיר השבוע לא של מקפליי: TImes Like These- Blessthefall Your Guardian Angel- The Red Jumpsuit Apparatus A Pistol To My Temple- Scary Kids Scaring Kids Bliss- Aiden Drink Life To The Less- Asteria A Lesson In Charades- Asteria Rawwwwr!- Bring Me The Horizon להקת השבוע: בלסדהפול אלבום השבוע: ^ קליפ השבוע: נה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה לספרות משהו ששימח: השבוע הזהD: משהו שעיצב: נאדה ציטוט השבוע: "נמאס לי כל הזמן לפמפם אתכם!" המורה למתמטיקה. מתנגן בראש / בפלייליסט: I'm Sorry I Am- Brokencyde הם אדירים!!!!!!1111 תמונת השבוע: אין לי כוח ><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לאב יו פאטי. ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

MelMcFly

New member
McWeekend ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי:
nothing she falls asleep surfer babe you'v got a friend בקיצור הכל XD
שיר השבוע לא של מקפליי:
-shayne ward- no promises np u hang up breathless if that's ok with you
להקת השבוע:
מקפליי כמובן
n'sync
אלבום השבוע:
וונדרלנד
קליפ השבוע:
http://uk.youtube.com/watch?v=EYpanP3eORo
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הקניון,המורדים והישרדות :]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהמורה לא רוצה לעלות אותי להקבצה ב' במתמטיקה
משהו ששימח:
שהמורה לאנגלית לא באה ושחררו אותנו שעתיים לפני הזמן
משהו שעיצב:
שום דבר .. (=
ציטוט השבוע:
באמצע השיעור ילד אחד רב עם ילד אחר שכולם קוראים לו כרובית XD אז הילד אמר לכרובית >< "גם מציל,גם אבו חציל" XDDDD כי הוא לא לומד אז כולם אומרים לו שהוא יהיה מציל, ויש לו כזה אף של חציל ><
מתנגן בראש / בפלייליסט:
all about you
תמונת השבוע:
איזה חמודד

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאן סינק../images/Emo99.gif המורדים../images/Emo99.gif

אני חושבת שאני מתחילה לחבב אותךXD

למעלה