A Cold McWeekend

just orr

New member
חחחחחחח *זכויות שמורות לנו* XDDD

איך הצלחת להירדם?!?!!? OOOO: מילא בפרק הקודם, בחפירות של אלכס וכל זה.. לא הייתי מתפלאת... אבל בקטע של נועם?!!? חחחחחחח XDDDD אז ככה, בגלל שהוא נשאר על אי המתים, הביאו לו כ'פרס' משו מהמזוודה שלו.. שזה השנורקל. XDDDD

Yu vi

New member
נראלך שנירדמתי בחלק של נועם?! 0:../images/Emo85.gif

תתביישי לך שחשבת ככה! XD נירדמתי בפירסומות! ~כאפה~ XD אמ אני רואה שאת ערה עכשיו... ומשעמם לי... ואני מחפשת מישו נחמד לדבר איתו... וזה ממש לא בסדר שאין לי אותך במסן! 0= ^________^'

just orr

New member
אהההה עכשיו הכל מובן ../images/Emo98.gif

בפרסומות אח שלי שיעשע אותי [ככה זה שאפחד בבית לא רואה איתי הישרדות
] אווח בדיוק הלכתי לישון כמה דקות אחרי ששלחתי את זה ולא ראיתי את ההודעה ^^" בכל מקרה, הנה: [email protected] DD:

N e r d y

New member
אבל זה באמת היה פרק משעמם~נדחפתי~

חוץ מהקטעים עם נועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם כל השאר פשוט היה מ-ש-ע-מ-ם-!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלגמריייייי >>

פיף מ'כפת לי לראות את מוסה משוחח עם שחר? ממש, זוג ה100

just orr

New member
כן, גם נכון ../images/Emo69.gif

כולם היו יותר מדי "איזה כיף שיאו אין משימות ואפשר לנוחחחחחחחח ולאכוללללללל" ><

חחחחחחחחחחח אנחנו! ../images/Emo6.gif

אמא שלי דווקא אהבה את הציור XDDDD אח שלך כזה כפרונייייי!#^@ הרבה זמן לא ראיתי אותו
שיר שולט! XDDDD אבל ברצינות, אתם פשוט שופעי כישרון. XD

just orr

New member
חחחחחחחחח אני צריכה לראות איך אמא שלי תגיב

לזה
הכישרון נשפך מאיתנו כמו... כמו... כמו סקסיות מהארי. XD 333>

just orr

New member
חחחחחחחח תודה תודה DDDD:

בריאות זה הדבר שהכי מתאים לאחל לנו כרגע. XD

Charley XD

New member
אוי השיר שלכם הוא משהו מיוחד

XD אח שלך איזה חמוד D: ג'קי מפגרת
והציור יצא ממש טוב XD

just orr

New member
אח שלי לא חמוד, הוא חנון. XDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די להיקרע מצחוק כבר! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifWhen you look me in the eyes../images/Emo99.gif

שיר השבוע של מקפליי:
אמממ...נוו הכל כרגיל
שיר השבוע לא של מקפליי:
Jonas brothers-when you me in the eyes kids of the future sos hold on Avril lavinge-hot כרגיל
ועוד...לא זוכרתXD
להקת השבוע:
האחים ג'ונאס ומקפליי!
אלבום השבוע:
מושן
קליפ השבוע:
שם ג'ונאס ואממ...ששמו פה של מקפליי שהם הורסים לילדים ת'שחמט
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השרדות
אעאעאעאע
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
סבתא
וסתאם משו....><
משהו ששימח:
היה לנו טיול והיה כיף!
הייתי 3 ימים עם סבתא לבד בבית כי עשו לאחי ניתוח באף... הלך לי די קל במבחן שלא למדתי בכלל...
משהו שעיצב:
הוא
ציטוט השבוע:
אוח לוזכרתXD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
וון יו לוק מי אין דה אייס
תמונת השבוע:
שקסי סקסי שלי

Maddie

New member
McWeekend../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

עם הכינוי החדש
תנו כבוד
שיר השבוע של מקפליי:
Broccli Ill be OK (Dougies version) Little Joanna
Walk in the Sun Help The way you make me feel אעאעאע זה שיר כזה..אררר
Home is where the heart is
שיר השבוע לא של מקפליי:
ביט 69-את לא רוצה
Nicklback-Rock star Breaking Benjamin-The diary of Jane Shrek soundtrack-Hallelujah Red jumpsuit appartus-Guardian angel Red jumpsuit appartus-Cat and mouse
להקת השבוע:
Red jumpsuit appartus ביט 69 מקפליי breaking Benjamin
אלבום השבוע:
אמממ אני לא הולכת לפי אלבוים
קליפ השבוע:
Not alone בלייב בדי.וי.די
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
איש משפחה, השרדות, השרדות:סין, המירוץ למיליון 11
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
8 בפיזיקה
משהו ששימח:
100 בערבית ^^
משהו שעיצב:
שפגעו בחברה שלי
בןן 43%$#&%$)@#
ציטוט השבוע:
מישהו קרע לטליה את העיתון, ויצא שעל תמונה של ערס יצא פוני ספיר:"יו! תראו! ערסימו!" --
אירית:"i love you noy I feel Oi"
-- ילד מהכיתה באנגלית עשה תספורת חלקה, ויש לו מן גוונים בשיער אירית:"אוי נוי תראי ___ עשה גוונים בשיער" אני:"הוא נראה כמו פרה. יש לו נקודות בראש" -- ירדן עשה פוני- והוא ממש לא נראה טוב ככה. ספיר:"ירדן. אימו לא יפה לך. עזוב. תוריד ת'פוני"
זה היה כ"כ אכזרי! -- מישהי נתנה לי מכה ביד "אעאעעאע בגללך יהיה לי נמק! יצטרכו לכרות לי את היד! יותר גרוע, אני אהיה על כיסא גלגלים! לא אל תאשפזו אותי!אני לא משוגעעעת!!!!!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
היהודים-עידן האלוהים
תמונת השבוע:
אעעאעאע43 5?#45#&$%)@#& אני כ"כ אוהבת את התמונה הזאת

Maddie

New member
אה ועוד ציטוט!../images/Emo103.gif

יעל למורה להבעה:"את חברה של המורה להיסטוריה-רבקה?" המורה:"כן כן" יעל:"גם אני חברה שלה!" המורה:" לא לא לא לא לא אני אני אני חברה שלה!" יעל:"בסדר אבל גם אני" המורה:"לא לא ולא! אני? מי באה אליה אחרי הבי"ס? את? לא אני! אני באה אליה!"
מורה מוגבלת!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifעוד לא נפרדת מהקוביות XDD

מה שמזכיר לי- רק אני שמתי לב ש1ספירוש1 נעלמה
XDD

sweet shir

New member
וואן לאבבב נהננההנה וואן לאבבב נהננה וואן לאב

נהנהנה וואן לאב איז משהו משהו.
נתקע לי בראש מאתמול ואין לי מושג מה המילים. XD נסטיה, שלחי לי ת'שיר!
שיר השבוע של מקפליי: THNL No Worries שיר השבוע לא של מקפליי: האלבום Boys Like Girls של Boys Like Girls
Timbaland Ft. One Republic - Apologize חורשים עליו בביצפר. >< Night Air - Teddy Geiger These Walls - Teddy Geiger For You I Will (Confidence) - Teddy Geiger ובנימה זו, למי יש עוד שירים של טדי גייגר? הוא כזה מתוק! אני חייבת עוד שירים.
להקת השבוע: Boys Like Girls, מקפליי.. זהו. אלבום השבוע: Boys Like Girls. קליפ השבוע: אני ויובי העלנו נוסטלגיות על "פרוייקט מסלול 2". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הסיפור האהבה בין אנדריי וטים גאן XDD http://www.youtube.com/watch?v=MDmoQCrCUvQ והנה "פרוייקט מסלול - המחזמר" חחחחחחחחח מהפרק איחוד: http://www.youtube.com/watch?v=-S1mBlVHXNM תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: המופע של אסי וגורי. P: משהו שהכעיס אתכם השבוע: -- משהו ששימח: מקס ברנר אתמול עם חברות:) משהו שעיצב: אני הולכת להכשל במבחן במתמטיקה שחרשתי את החיים שלי בשבילו. ברצינות. :/ ציטוט השבוע: אמרתי לסתיו שהמקוויקנד שלי מעפן. לא לכם אמרתי, לה!!
Nerdy says: חחחחח אמא קנתה לי מיונז לייט Nerdy says: זה ממש טוב *nafשירD: says: לא אוהבת *nafשירD: says: מעדיפה כבר 60 קלוריות של רגיל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: כי אני שמה מעט Nerdy says: אני לא מרגישה הבדל ת'אמת *nafשירD: says: חח אז זהו שלנו בבית יש מיונז מיובא מחו"ל והוא מממש טעים *nafשירD: says: אזזזזזז אפשר להבין
*nafשירD: says: ואני בכלל לא אוכלת מיונז חח שעשע אותי שכל החפירה הזאת, ואז: "ואני בכלל לא אוכלת מיונז".
'ני פגה<: חברה שלי מספרת לי על דייט שהיה לה: היא: "...ואז הוא אמר שהוא שומר נגיעה." אני: "מה?!" היא: "שומר שתהיה נגיעה..."
iStav says: חבר שלך http://img2.tapuz.co.il/forums/1_112341495.jpg iStav says: הוא התחתך! *nafשירD: says: תמונה ישנה *nafשירD: says: אבל הוא חתיכול3> iStav says: עדיין *nafשירD: says: גררררררר $%#@#@$ *nafשירD: says: ראווווור iStav says: פה הוא נראה יותר טוב מHSM 2 *nafשירD: says: זה לא זאק זה ג'ארד ליטו Oם iStav says: רציני? *nafשירD: says: XDDDDDDDDDDDDD *nafשירD: says: כןXDחח iStav says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטומטמתXDחח iStav says: הייתי בטוחה שזה זאק iStav says: באמשלי *nafשירD: says: גאד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת יש דמיון כלשהו חחחחחחחחחחחחחחחחח iStav says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav says: ואני כזה מסתכלת וחושבת "למה הוא נראה טוב?" *nafשירD: says: גאד אבל איזה חתיך הוא שם *nafשירD: says: גררררררררררר iStav says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: אשכרהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~פינת המבין יביןD:~ דני אמר ועשה "הוקוס פוקוס!!11" "למה אתה עושה 'הוקוס פוקוס' ולא אומר הוקוס פוקוס?"
בשיעור חינוך דיברנו על ציור של ילד שרוצה לגזור ערסל שמישהו שוכב עליו. (כאילו, להפיל את ההוא ששוכב את הערסל.) הגענו למסקנה שהוא אבא שלו, אבל זה שמנו לב שיש לו נעלי נשים.
המחנך: "ומה הוא יעשה לילד אחרי שהוא יגזור?" ילד: "ירביץ לו!" המחנך: "עם נעליים כאלה איזה ירביץ, הוא יברח!" ~מדברים על זה שאנחנו עוברים ללמוד בקראוונים בחוץ. בשיעור פיזיקה~ ילדה: "ואם ירד גשם? מה אני אעשה?" המורה: "מטריה." ילד: "ואם תהיה שמש חזקה ונזיע כל הדרך לשם?" חחחח זה היה ממש מצחיק באותו הרגע.
"חמוטל אנג'ל נותת." אין לי כוח להסביר.
ילד בכיתה שלי ששמע באייפוד שלי: "שיר, עלייך לא הייתי מצפה!" אני: "מה?
" הוא: "פאריס הילטון, באמת?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מתנגן בראש / בפלייליסט: One Love - Blue למי בא להעלות לי את זה?
האלבום Boys Like Girls. תמונת השבוע: ס'תמונה חמודה. 3>

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאומגגגגג אני חולה על הפרק הזה!!

בגלל סיד! ומחקתי אותו
כי הכריחו אותי
מקסי
!!!!

למעלה