וואן לאבבב נהננההנה וואן לאבבב נהננה וואן לאב
נהנהנה וואן לאב איז משהו משהו.
נתקע לי בראש מאתמול ואין לי מושג מה המילים. XD נסטיה, שלחי לי ת'שיר!
שיר השבוע של מקפליי: THNL No Worries
שיר השבוע לא של מקפליי: האלבום Boys Like Girls של Boys Like Girls
Timbaland Ft. One Republic - Apologize חורשים עליו בביצפר. >< Night Air - Teddy Geiger These Walls - Teddy Geiger For You I Will (Confidence) - Teddy Geiger ובנימה זו, למי יש עוד שירים של טדי גייגר? הוא כזה מתוק! אני חייבת עוד שירים.
להקת השבוע: Boys Like Girls, מקפליי.. זהו.
אלבום השבוע: Boys Like Girls.
קליפ השבוע: אני ויובי העלנו נוסטלגיות על "פרוייקט מסלול 2". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הסיפור האהבה בין אנדריי וטים גאן XDD
http://www.youtube.com/watch?v=MDmoQCrCUvQ והנה "פרוייקט מסלול - המחזמר" חחחחחחחחח מהפרק איחוד:
http://www.youtube.com/watch?v=-S1mBlVHXNM תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: המופע של אסי וגורי. P:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: --
משהו ששימח: מקס ברנר אתמול עם חברות
משהו שעיצב: אני הולכת להכשל במבחן במתמטיקה שחרשתי את החיים שלי בשבילו. ברצינות. :/
ציטוט השבוע: אמרתי לסתיו שהמקוויקנד שלי מעפן. לא לכם אמרתי, לה!!
Nerdy says: חחחחח אמא קנתה לי מיונז לייט Nerdy says: זה ממש טוב *nafשירD: says: לא אוהבת *nafשירD: says: מעדיפה כבר 60 קלוריות של רגיל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: כי אני שמה מעט Nerdy says: אני לא מרגישה הבדל ת'אמת *nafשירD: says: חח אז זהו שלנו בבית יש מיונז מיובא מחו"ל והוא מממש טעים *nafשירD: says: אזזזזזז אפשר להבין
*nafשירD: says: ואני בכלל לא אוכלת מיונז חח שעשע אותי שכל החפירה הזאת, ואז: "ואני בכלל לא אוכלת מיונז".
'ני פגה<: חברה שלי מספרת לי על דייט שהיה לה: היא: "...ואז הוא אמר שהוא שומר נגיעה." אני: "מה?!" היא: "שומר שתהיה נגיעה..."
iStav says: חבר שלך
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_112341495.jpg iStav says: הוא התחתך! *nafשירD: says: תמונה ישנה *nafשירD: says: אבל הוא חתיכול3> iStav says: עדיין *nafשירD: says: גררררררר $%#@#@$ *nafשירD: says: ראווווור iStav says: פה הוא נראה יותר טוב מHSM 2 *nafשירD: says: זה לא זאק זה ג'ארד ליטו Oם iStav says: רציני? *nafשירD: says: XDDDDDDDDDDDDD *nafשירD: says: כןXDחח iStav says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטומטמתXDחח iStav says: הייתי בטוחה שזה זאק iStav says: באמשלי *nafשירD: says: גאד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת יש דמיון כלשהו חחחחחחחחחחחחחחחחח iStav says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav says: ואני כזה מסתכלת וחושבת "למה הוא נראה טוב?" *nafשירD: says: גאד אבל איזה חתיך הוא שם *nafשירD: says: גררררררררררר iStav says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: אשכרהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~פינת המבין יביןD:~ דני אמר ועשה "הוקוס פוקוס!!11" "למה אתה עושה 'הוקוס פוקוס' ולא אומר הוקוס פוקוס?"
בשיעור חינוך דיברנו על ציור של ילד שרוצה לגזור ערסל שמישהו שוכב עליו. (כאילו, להפיל את ההוא ששוכב את הערסל.) הגענו למסקנה שהוא אבא שלו, אבל זה שמנו לב שיש לו נעלי נשים.
המחנך: "ומה הוא יעשה לילד אחרי שהוא יגזור?" ילד: "ירביץ לו!" המחנך: "עם נעליים כאלה איזה ירביץ, הוא יברח!" ~מדברים על זה שאנחנו עוברים ללמוד בקראוונים בחוץ. בשיעור פיזיקה~ ילדה: "ואם ירד גשם? מה אני אעשה?" המורה: "מטריה." ילד: "ואם תהיה שמש חזקה ונזיע כל הדרך לשם?" חחחח זה היה ממש מצחיק באותו הרגע.
"חמוטל אנג'ל נותת." אין לי כוח להסביר.
ילד בכיתה שלי ששמע באייפוד שלי: "שיר, עלייך לא הייתי מצפה!" אני: "מה?
" הוא: "פאריס הילטון, באמת?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מתנגן בראש / בפלייליסט: One Love - Blue למי בא להעלות לי את זה?
האלבום Boys Like Girls.
תמונת השבוע: ס'תמונה חמודה. 3>