A Cold McWeekend

purple floyd

New member
ה-2 דוגמניות [הראשונה והאחרונה]

הן 100% פוטושופ, וכן שמתי לב אחרי ששלחתי שזה לא חצי
חח ולא צריך להתווכח, אני רק אומרת, שזה ידוע שהן פוטושופ.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ידוע-ידוע. ממזמן כבר.

חהחה אני זוכרת שהיה דיון על זה פעם בפורגירלז, הן הביאו את התמונות המקוריות שם. זה מליון אחוז פוטושופ:)

Sharon Kez

New member
חהחהחה כן גם אני זוכרת את זה ../images/Emo6.gif

..קיצור זה פוטושופ.

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo27.gifמי שרוצה לקרוא ת'כתבה שכתבתי על

כול העניין הזה..יש שם גם תמונות ...עוד הרבה תמונות. וסתם זה מעניין. *אגב התמונות של הדוגמניות אין להם מקור אמיתי-אז אני גם לא בטוחה שזה אמין-אבל הגוף אמיתי! מוזמנת כאן: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=177269&blogcode=5592496

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאומג זה מזעזע!!

ממש אבל ממש מזעזע!! האיש השחור שם, ואו.. איך כאילו איך?! איך בכלל אנשים חיים עם זה! זה משהו במוח כמובן זה פשוט טירוף!! אני רוצה להיות רזה אבל במידה...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זאת תמונה מוכרת

היא התפרסמה בתקופה שהיו 2 דוגמניות שמתו מהמחלה הזאת. תקראו לי מטורפות אבל אני אוהבת עצמות, עד גבול שזה מסכן את בריאותינו. יש בי קצת אנושיות. NOT ><

kelly7i

New member
זה מציאות=\

אנשים אשכרה מאמינים זה ונראים בצורות כאלה ודומות

גרבע

New member
SSSSSSSSSS: אומגד!

הרגליים שלה נראות כמו מקלות ><אמוגדדדד

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיייייכס \:

כאילו, אנשים אשכרה חושבים שזה יפה? זה פשוט דוחה להיות כלכך רזה

Bleed for Me

New member
אנורקסי זה לא סקסי

פה לה לה לה לנ בסוף מתים! מקיאים את כל האוכל (למרות שזה בכלל קשור לבולימיה) פה לה לה לה לה זה לא נעים!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifובגלל זה אני ש=ו=נ=א=ת

שקוראים לי אנור'קסית בגלל שאני רזה. ואני שונאת שקוראים לי ככה. כי אני לא אנורקסית ומזל שכך.

Sharon Kez

New member
להלהלהלה <:

שיר השבוע של מקפליי: ג'סט מיי לאק
שיר השבוע לא של מקפליי: The Fray - Over My Head
Snoop Dogg - Sensual Seduction Mardy Bum - Arctic Monkeys Chris Brown - with you Sum 41 - With Me
Sum 41 - pieces Sum 41 - In Too Deep Sum 41 - Fat Lip Sum 41 - Best Of Me Sum 41 - still waiting Sum 41 - Walking Disaster T2 ft. Jodie Aysha - Heartbroken[זה כ"כ מדבק חח] להקת השבוע:סאם!!!!
אלבום השבוע: אין מסוים, ערבוב האלבומים של סאם41 בעיקר Underclass Hero...*כן אני יודעת שאני בדילאי איתם דיי תפסיקו! חח* קליפ השבוע: Sum 41 - In Too Deep http://www.youtube.com/watch?v=I9COI_ya8cQ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: American Next Top Anorectic
וגם... הישרדות ואמריקאן איידול :] והיום יתחיל הדוגמניות חחחחח יאיי! משהו שהכעיס אתכם השבוע:המורה שלי לביולוגיה כזאת מעצבנת. >< משהו ששימח: אני כבר לא חולה <: ו..היום החברות הכי טובות באות 'לישון' אצלי D: ונעשה דברים מגניבים כמו סיאנס. סתםסתם <: משהו שעיצב: שחשבתי שנועם יוצא עם יעל חחח >< ציטוט השבוע: אין לי כוח
מתנגן בראש / בפלייליסט: Our time now
תמונת השבוע: כי הם כאלה חמודים. 3>

Charley XD

New member
איזה תמונה חמודה D:

אבל למה הוא עם אבריל ? פיכס |חותך| נעם לא יוצא עם יעל !! אמרתי לך כבר .. מקורות מוסמכים ><" אוי שרון

Sharon Kez

New member
דווקא הם ממש יפים ביחד חחחחחח

הלוואי שאני ובעלי נהייה זוג כזה יפה
ו..כןכן תודה שחסכת ממני ללכת לחפש אבנים D: אויייי אורטל חח

rox love BSM

New member
תמיד חשבתי שאבריל תתחתן בחתונה

פאנקית כזו כאילו לא יודעת בסגנון PUNK כזה אפעם לא הייתי מדמיינת שהיא תתחתן בשמלה לבנה וזה...

למעלה