A Cold McWeekend

sweet shir

New member
אני חולה על כל הפרקים. עאעא אני רוצה עונה 2

כבר$%#@^%#@ ~מתחרפנת~
הווו, אני מחקתי גם מלא סדרות טלויזיה מהמחשב כי הוא נהיה איטי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

נקרעתי מהציטוט הראשון
וגם מהתמונה של זאקXY חחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDD ס'מטומטמת סטייייב ועוד אני כאפה? את שומעת פאריס הילטון. בושי לך

sweet shir

New member
חחחחחחחחח נו, יש לי את נאת'ינג אין דיס וורלד

וסטארז אר בליינד. הם מעודדים!!

ברור שכן.

היא כל כך ניסתה להכניס כמה שיותר קווי עלילה ככה שכל המעריצים של הסדרה יצאו מרוצים. וככה היא הרסה את הספר. עם תוספות של דברים שאין להם שום בסיס בשאר הספרים!!

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDD פרוג'קט ראנווי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנדריייייייי וואט הפנד טו אנדריייייייייייייי טים גאןןןןן טים גאןןןןןןןןן איף הי קולס יור ניים יור דאןןןןןןןןןןןן דניאל פרנקוווווווו וור דיד יו גו או אווווווווווו שיואוווווווווווווווו נוסטלגיהההההההההההההההה
אדירררררררררר DDDDDDDDDDDD: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דניאל ווסביק=סקס בצורת אדם.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifמה זאת התמונה הזאת?!

הכפתור יעני!! אני רוצה תתמונהההההההה
מקס ברנר
איזה כיף לך XDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח לודעת, ראיתי איפשהו.

כן, אבל על הקלוריות לא כלכך כיף.

N e r d y

New member
XDDDDDDDDDD

פרוג'קט ראנווי XDDDDDDDDDD טים גאן XDDDDDDDDDDDDDDD יאוווו דניאל אהוביייי, אני לא מאמינה שהוא לא ניצח ;[ חבורה של דפוקים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי מהציטוט עם סתיו XDDD ס'כאפה או בויז לייק גירלז מי שמושית ששלחה לך את האלבום המושי הזה? בכל מקרה, לא דיברנו כבר איזה יומיים, חחחחחחחחחחח התרגלתי כבר כל ערב לחפור לך XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח זהו, ואני בכלל לא אהבתי את העיצוב

של משמה!! הכי אהבתי את של סנטינו בכלל
(כאילו במופע בניו-יורק) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרה. ממ מעניין מי? ולמה את לא עונה לי במסן?!?! |חותכת ורידים| אני מתגעגעת.

N e r d y

New member
לא שלחת לי הודעה!

~עכשיו מדברות, כי אני שלחתי לך!~ העיצוב של סנטינו באמת היה הכי יפה בניו יורד, אבל הכי אהבתי את של דניאל כל העונה...

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

פרוג'קט ראנאוואי
אני עד היום לא מפסיקה לשיר דניאל פרנקו וור דיד יו גוגוגו! XDDDDD זה ממכר!!!11 חחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XDDDDDD אני מכירה תתמונה של ג'ארד ובאמת אם מסתכלים הוא דומה לזאק 0:
~ אמ ובגלל שאני על המחשב של אחותי בטוח ישלה פה את ONE LOVR של בל ~שאגב יש להם מחר ספיישל של שעה בהיטס
~ אז אני אעלה לך אותו <:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח לגמרי. ../images/Emo6.gif

זהו, יש דמיון!!
יאאא תודה על השיר!! DD:

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי מתחילה לרדת על סתיו, אבל ממילא לא זיהיתי שזה ג'ארד אז עדיף שאני אשתוק XDDDDDD ס'כיפלך.. מקס ברנר

למעלה