A Cold McWeekend

kelly7i

New member
אמא הילדה הזאת נראית לא אנושית.

קשה להאמין שזה קייים ככה.. אני גם אוהבת לאכול! אני כל הזמן אוכלת וחושבת על אוכל, אבל לא, זה לא טוב!XD זה עושה נזק לבטן. אני לא רוצה להיות שמנה אני צריכה להרזות><

butbut

New member
כן זה לא פוטו כי אנשים מכירים אותה...וזה די

רגיל כזה..כאילו יש אנורקסיות יותר גרועותXD עשיתי פעם עבודה-אז יש לי פוללל תמונות של אנ\ורקסיות יותר גרועותXD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifתראי לי!! ואוו זה ממש מפחיד

אני רגילה לבנות עם חצאיות שיש להם שם קצת בשר כזה משהו יפה חחחחח אבל זאת... כאילו היא בתקופת השואה או משהו באמת ככה אנשים נראו.. וואי איךך

kelly7i

New member
איכס זה ממש מגעיל../images/Emo69.gif

רזה בצורה כזאת זה הכי לא יפה בעולם=S

butbut

New member
כן לתמונות האלו יש מקור באתר האנורקסיה של USA

כשחקרתי על זה לקחתי משם קבצים. זה אתר נגד המצוקה הזאת-כמעט כלל עולמי. אני מתה למצוא אותו שוב.

N e r d y

New member
אלה לא תמונות אמיתיות...

אני מכירה את כולן וראיתי את המקור של כולן.. זה הכל פוטושופ.. ואני לא אומרת שאין אנשים כאלה באמת, פשוט התמונות האלה מוכרות, וגם המקור שלהן מוכר (שהוא לא כזה שיפור..) בכלמקרה- פוטושופ

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהן כן אמיתיות,לפי מה שאני יודעת כי אישה

מטעם איזה משהו של אנורקסיה שהעיריה נראלי הביאה לבתי ספר שמה את התמונה האחרונה במצגת, אני זוכרת אותן כי פשוט חא יכלתי להסתכל אבל בכל זאת הייתי חייבת. אח, זה פשוט מצמרר->וכן הם אמיתיות שאלנו אותה והיא אמרה שכן זה הכל מתוך מחקרים וזה.. וואו, יש לי ילדה אנורקסית בכיתה, אני פוחדת שהיא תהיה ככה למרות שהיא אוכלת.(בכוח) אבל היאה לא משמינה

butbut

New member
../images/Emo191.gifלא הייתי יוצאת ככה-לא יודעת מה איתכן..

0.0

butbut

New member
../images/Emo191.gifדוגמניות אנורקסיות-נפוץ או מה?

עצוב עצוב..

butbut

New member
לא-ואני מוכנה להוכח איתך על זה../images/Emo9.gif

רק התמונה הראשונהב-של הדוגמנית-היא בםוטושופ. סורי זה בכלל לא חצי=]

למעלה