אדם למברט - אמריקן איידול

InbarKiii

New member
כן,הסטודיויים הרבה יותר טובים

אני דווקא דיי אוהבת לשמוע אותם..אבל המילים והכל..פשוט דפוק

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gifאני גם חושבת

אמנם המילים מפגרות וקיטשיותא בל אדם עושה את זה לשיר שפשוט כיף לשמוע

gwini1

New member
ממממ

מסכימה ולא מסכימה. מסכימה שהשיר נוראי. ולא מסכימה שקריס שר אותו טוב יותר, אחרי הכל קריס התבלבל במילים ופספס שורה והכי גרוע בפזמון הוא כ"כ התאמץ שכל הורידים שלו יצאו וממש פחדתי לשלומו...

mayarel

New member
השיר הזה היסטרי

ותיקחי שיר היסטרי ותוסיפי לו גם ביצוע היסטרי ובכלל אין לי יותר כוח לחיות אחר כך.. הביצוע של אדם לוקח את השיר הנוראי הזה למחוזות חדשים של נוראיות שוודא בגלל העוצמות של אדם. זה כמו לקחת שיר של הסקורפיונס ולתת אותו למיט פוף לשיר.. כאילו.. לא מספיק בנאליות, סוכר, קלישאות.. תוסיפי לזה גם צרחות ואפיות. נורא. קריס מעצם זה שלא יכול לתת לשיר הזה עוד יותר עוצמות מהעוצמות הלא נחוצות לחלוטין שכבר יש לו, פחות שבר לי את המוח.

gwini1

New member
ושוב-

אין פה ויכוח על כך שהשיר גרוע, או כמו שהגדרת אותו (ואני לגמרי מסכימה) היסטרי. אך לעניות דעתי קריס פשוט לא הביא ביצוע טוב של השיר בגמר. אולי אם לא הייתי רואה את המאמץ שלו זה היה נשמע לי אחרת... אבל כשבנאדם כ"כ מתאמץ בשביל להגיע לטונים מסוימים זה פשוט נשמע רע. רואים שקשה לו ושהשיר לא מתלבש על הקול שלו. אז נכון שגם אדם נשמע גרוע בשיר הזה אך למרות זאת אני עדיין לא מסכימה שקריס נשמע יותר טוב. לפי דעתי אף לא נולד השיר שקריס יכול לשיר יותר טוב מאדם. אבל- never say never ואם זה עוד יקרה אני אוריד את הכובע לפניו.

Little Sparrow

New member
אני לא חושבת שהוא נוראי למען האמת...

נכון שהוא ממש קיטש וצחקתי פעם ראשונה ששמעתי אותו .... הלייב של אדם וקריס היה ממש מוזר ...בעיקר של קריס .. אבל הסטודיו של שניהם ממש טוב .. אני דווקא אהבתי את של אדם יותר ..

nini18

New member
../images/Emo47.gifגמר - Adam Lambert Performs w/ KISS../images/Emo47.gif

http://www.youtube.com/watch?v=XSvqbE3v8-s&feature=related טוב מה שאני חושבת על זה רשמתי בשרשור הקודם חבל להתמרמר בשנית חח
מה שאני חושבת על ההופעה: הכי טובה שהיתה EVER בתוכנית הגמר מתחילת אמריקן איידול.

mayarel

New member
אדם היה מ-ד-ה-י-ם

אף אחד בכלל לא זכר שקיס היו על הבמה
והאיפור שלו.. חיכר/ף'קרךן/יל'4ףקרלי4קכרםהתו

t r e c o o l

New member
מושלם, מושלם, מושלם!!

מדהים, הלוואי שזה כן ישקף את ההופעות שהוא יעשה בהמשך, אני אהיה מאושרת, שילוב של זה ושל פיים!

מדהים, אין מילים !!!

אני בחיים לא אשכח איך התרגשתי כשהוא אמר "Ladies and gentelmen, KISS !" התחלתי לצרוח ולקרוא להורים שלי שיבואו לראות XD פשוט הופעה אדירה, אחת האהובות עליי ללא ספק

ר ו ח ל י

New member
לגמרי ../images/Emo88.gif

אני כל ההופעה הייתי ככה - :OOOO ו- BETH היה מקסים. המבט המהפנט שלו בסוף

magenta73

New member
אחרי כל מה שהג'ין סימונס הזה

אמר על אדם, קצת קשה לי לראות את ההופעה הזו ולהנות ממנה לגמרי. מה גם שמעולם לא הייתי מעריצה גדולה של קיס. הם שטיק יותר מהכל. מוסיקה טובה הם לא עשו. מה שכן, העיניים שלו בבת'.... גרררררררר.........

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gifלגמרי!

הביצוע של לחלק הקטן מBETH פשוט מ ו ש ל ם ! מהפנט ברמות שאין לתאר

למעלה