עובד וג'ניה המנצחים

batelmaimon

New member
עובד וז'ניה..=>מלכים!!!!

ח כולנו ראינו ביחד את זה שידענו מ הולך לקרות..אפילו אחותי שלא ראתה את זה בחיים אתה איתנו פתאום..בכל אופן אני אומרת שהייתם גדולים!!:)

shanilevy

New member
מעולים....

הניצחון של עובד וג'ניה כ"כ הגיע להם. מה שמוכיח שאופטימיות, הקשבה, סובלנות ענקית אחד כלפי השני והמון אמון מובילים תמיד לניצחון. כל הכבוד מגיע לכם גם בגלל היכולות המופלאות וגם בגלל הקשר המיוחד... בהחלט חיזקתם את המסר שתוכנית כזו מנסה להעביר שני

100mmt

New member
צוחק מי שצוחק אחרון

כל מי שצחק על התנהגות בדרך ארץ ובצורה יפה לזולת נפל בפח!!! (כדאי ללמוד לחיים)

EllaDaRkAnGeL

New member
צודק!!! אני התחלתי לראות תתוכנית

בגלל הפרומו שראו את ז'ניה שאמרה שהיא לא שמה מוקש.!:)) ניצחו ביושר! ומגיעה להם כל פרוטה

itpro

New member
איך שמחתי שעובד וג'ניה ניצחו...

אני רוצה להגיד שאין מאושר ממני מניצחונם. כל כך הגיע להם... למרות שלדעתי בלי ליפגוע ג'ניה בגמר עצמו לא ממש עשתה משהו. עובד הזה כלי עולם והלוואי ויהיו לי ילדים כמוהו. תודה לאל יש לנו אנשים כאלה בארץ הקטנה.. איך הוא אמר שהוא מודה לעם הנהדר שלנו... זה אותי ממש ריגש. תודה לכם בהפקה של סוף הדרך על עונה נהדרת. אנשים כל כך מעניינים עשו את העונה הזו מדהימה, סידרה כל כך הרבה יותר טובה והמירוץ לדירה ששמה כל אחד אוכל את השני והאנשים פשוט לא מעניינים. אז אם מישהו קורה את זה .....תודה.

מה עוד אפשר להגיד

זה הגיע להם, הם הכי טובים, עובד גבר גבר וז'ניה מלכה, אין זוג לא בסוף הדרך 1 ולא בסוף הדרך 2 שראוי לפרס יותר מהם!!! עובד וז'ניה אם אתם קוראים את ההודעות אז תדעו שאני מאושרת שזכיתם, הייתם הזוג שלי מהפעם הראשונה שהראו אתכם בתוכנית. תשתמשו בכסף בחכמה ותצליחו בהמשך הדרך

littel al

New member
../images/Emo13.gif ייש!! עובד וג'ניה דה בסט!!!

יש!!! אני רציתי שאם יזכו הם הכי טובים וחמודים!!! ועובדה שב- 4 תוכניות האחרונות שהן השתתפו בה הם הגיעו ר-א-ש-ו-נ-י-ם!!!

feel6

New member
גם אני תוההההה כיצד הוא פנוי??

כנראה הוא מחכה לאחת שתעבור מולו ולפתע הם יתקלו אחד בשני ואז הספרים ישמטו מידיה והוא יתכופף להרים אותם וגם היא והם יביטו זה בזו וידעו שזוהי אהבה אמיתית אהבת עולם!! תודו שאני חייייייה בסרטים
חח פשוט שהייתי קטנה תמיד חלמתי שככה אני אכיר את גבר חלומתייי...אבל ב"ה אני שומרת נגיעה אז אני צריכה דרך שונה
לילה-טוב לכווולםם! וואי מוזר לי להיות כאן היום כל היום הסתובבתי לי בין כתבות על ההתנתקות וכתבתי מלא תגובות לתומכיםם כ"כ כואב לראות את העם שלנו ככה! תמיד חלמתי לגור בגוש קטיף עצוב לי שככה אנחנו מוסרים את אדמתנו הקדושה לאויב...אחיי היקריםם אני אתכם אוהבת המון אתם גיבורי הארץ!! שאו ברכה ודעו רק טוב!

הם כל כך מתאימים הם חייבים להתחתן!

הם זוג מדהים... אני מתרגשת בישבילם גניה עובד אתם המנצחים הגדולים של סוף הדרך 2
!| התחלתי לבכות מרוב התרגשות... גניה עובד תתחתנו!!!!!!!!!!!! עזבו אותכם דתיים חילונים תתחתנו וזהו.

למעלה