עובד וג'ניה המנצחים

reutרעות

New member
עובד וג'ניה המעוליייייייייייים!!

כל הכבוד!!! שניהם כל כך חמודים ושאקלים ואדירים! מגיע להם!!!!

inb91

New member
ז'ניה ועובד!!!!!

ז'ניה ועובד! אתם גדולים!!!!! כל התוכנית התפללתי שתזכו! אני צרחתי ראיתי אותכם נכנסים!! מגיע לכם! כל הכבוד!!!!!

lianac

New member
לז'ניה ועובד

כל הכבוד הייתם גדולים,האמנו בכם מההתחלה.הייתם ישרים ואמינים לאורך כל הדרך ועד סוף הדרך.......... =]

זניה ועובד הכי טובים!!! אבל איפה הם

כל הכבוד לזניה ועוד המקסימים שהגיעו לגמר אבל.... איפה הם בפורום הזה אמרו שאפשר לדבר איתם פה אז איפה הם?!?!?!?!?!?! למי שיש תגובה שישלח לי בבקשה!!!!!

eyal1612

New member
עובד וז'ניה הגדולים

אתם מוכיחים כי ההולכים בתום לא ייזוקו!! כל הכבוד, מגיע לכם מכל הלב!!

:-סוף הדרך סוף הדרך(ציטוט של ג'ינה)

איזה תוכנית 100ממת !!!!!! ולמקרה שג'ינה כאן או עובד יש לי הגיד לכם רק דבר אחד!!! והוא ש.... אתם הזוג הכי טוב שהיה בסוף הדרך 1 וגם 2!!!!!

eyal1612

New member
עובד וז'ניה הגדולים

אתם מוכיחים כי ההולכים בתום לא ייזוקו!! כל הכבוד, מגיע לכם מכל הלב!!

|בהצלחאתם גדולים!../images/Emo49.gif../images/Emo106.gif../images/Emo65.gif

גדולים אתם גדולים יאו אם לא היתי מתחת לגיל 18 גם אני הייתי הולכת לסוף הדרך איזה כיףףףףףףף לכם מזל טובבבבבבבבבב

Plink

New member
../images/Emo24.gif

אתם זוג מקסים , ויש לכם עתיד משותף , ומאוד ממליץ שתשתתפו גם ב "רצים לדירה ".וגם שם מובטחת לכם זכיה. כל הכבוד לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hay93

New member
לעובד וז'ניה

קודם כל מזל טוב! רציתי שתנצחו וידעתי שתנצחו! יש לי בקשה בשבילכם ! אתם יכולים לתרום קצת כסף! סתם צוחקים.

tami1990

New member
ג'ניה ועובד ניצחו,איזה כיף!!!!|גביע

הם אנשים חבל"ז טובים!!

meravzaguri

New member
עובד וז'ניה המדהימים

אתם גדולים צוות מעולה התפללתי היום לטאטא בשבילכם אוהבת אותכם עובד אם את פנוי להצעות יש לי אחת כזאת בשבילך?

../images/Emo24.gifלז'ניה

היי!!!!!!!!!!!!!! מה המצב!?!? את פשוט נהדרת את ועובד אבל אני לא אוהבת שאת בוכה כל הזמן.. תעני לי מעייןן

ז'ניה

איזה חמודה ז'ניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה מגיע להם לזכות אבל רשמו בתוכנית שז'ניה תתארח פה.. מה קרה?

הדריו

New member
...

התאפקתי לא לקרוא ספוילרים עד עכשיו!!! ובאמת היתה לי הפתעה!!!! זה היה די צפוי שהם יקחו... פרק מקסים! מרגש ויפה...

gangam

New member
../images/Emo24.gifעובד וזניה ניצחו!!!

איזה יופי, תודה לאל שהצוות המתאים ניצח!!! זניה היית נהדרת כל הכבוד לך ועובד אתה פשוט מאוד מקסים, מקסים! מזל טוב לכם
נתראה שנה הבאה כשאני אשתתף בתוכנית, אחלו לי הצלחה
אוהבת המון!!! בת אל [email protected]

למעלה