מיטללל

New member
../images/Emo170.gif יוצאים לדרך ../images/Emo170.gif

רק תודה ענקית ענקית ענקית לאורי, אורן ושרימפי על כל העזרה וההשקעה

מיטללל

New member
../images/Emo60.gif אניטה פללי ../images/Emo60.gif

אניטה היא פרימדונה גאה, עם קול של ציפור שנתקע לה לחם בגרון (ועם כלבה מפוצלחת בשם גלורי..). רובכם מכירים אותה מהפרסומת המזעזעת של אסקייפ, "אניטה תעני זאת אני". אבל לפני כל זה היא הייתה שחקנית מהרמות הנמוכות ביותר, הופיעה בתפקידים קטנים בכל מיני סרטים כמו "עפולה אקספרס", ובעיקר התפרסמה מתוכניות כמו "חלומות בהקיציס" שעשו ממנה ומהכלבה המפוצלחת שלה, גלורי, צחוק. הטיפשות שלה מופגנת כל פעם מחדש, כאשר היא לא מבינה שבעצם מזמינים אותה לתוכניות בכדי לעשות ממנה צחוק, ולא בכדי לארח איזו "סלבריטי". פרט לקריירת המשחק שלה, התחת שלה נבחר להיות "התחת של המדינה" בשלב מסויים...ואל תשכחו שיש לה כלבה מפוצלחת בשם גלורי! ציטוט נבחר : "אניטה, תעני, זאת אני"
לא טבעית

pain is MY love

New member
לדעתי

אניטה פללי לא פוסטמה! היא תופעה!!!! היא חיה בסרט של החיים שלה. היא הזויה לגמריי. היא נראית כאילו היא על טריפ קבוע. אני לא יודעת מה היא אבל לדעתי פוסטמה היא לא ההגדרה המדוייקת... יותר משהו בכיוון "נמצאת על תרופות"

resputin

New member
הממ..

אני לא חושב שאניטה היא פוסטמה דווקא, היא פשוט הזויה. יצאה מאיזה סרט אימה לא ברור משנות השבעים ואף אחד לא טרח לידע אותה שבלוקבסטר צלצלו ורוצים את הסרט שהיא חיה בו.... ממזמן. היא דווקא מודעת לכך שמזמינים אותה כי היא ביזארית ולא כי היא סלבריטאית, אבל היא טוטאלי חיה בסרט שהיא סופרסטארית שיש לה מעריצים אובססיבים ושיט. פנינה לוקחת.....

היא החליפה כלבה, יש לה כלבה חיה

עכשיו... ומבין השתיים מי שיותר דומה לפוחלץ זאת אניטה.

פנגו

New member
חח אינטה פלילי

אגן הבן אדם הכי הזוי שראיתי מימי... גם לדעתי היא לא פוסטמה, היא באמת חיה בסרט,היא חושבת שהיא חיה באיזה סרט משנות ה 50 בתפקיד בלונדינית יפיפיה ומחוזרת, בסרט של פילני חחח... היא אשכרה חושבת שהיא איזה כוכבת על, מלכת פורנו הם כלבים מפוחלצים שהיא איזה בת 40 ומשהו.... נראה כאלו היא כירסמה איזה גליון שלם של אסיד, שגרם לה להכנס לטירפ ניצחי חחחחח היא הכי מצחיקה בעולם !

מיטללל

New member
../images/Emo19.gif איה ושירלי ../images/Emo19.gif

שתיהן התחילו כדוגמניות, אך לא כדוגמניות מוצלחות במיוחד. אחרי קריירת הדוגמנות הקצרה, שתי הבנות התפרסמו בזכות התוכניות "ערב טוב עם גיא פינס". לאחר שהוחלפו ע"י קרין מגריזו וחיים אתגר, הקריירה שלהן התדרדרה לאשפתות. חוץ מאיזו תוכניות חסרת רייטינג בערוצי YES, ואיזו פרסומת עלובה, הן די נעלמו מעולם הטלוויזיה. כזכור לנו, שתי המראיינות ה"שנונות", הפילו אותנו מהכסא כל שבוע, לאחר ששאלו את הסלבריטיז בארץ שאלות שאף אחד אחר לא הסכים לשאול. (ובו זמנית גרמו לקדיחות במוח עם הצחוק שלהן) ציטוט נבחר : "כוכבים יש רק בירח" שירלי היא
טבעית

dboten

New member
זה לא הוגן לשים אותן בתחרות הזאת...

להיות פוסטמות זה הקריירה שלהן.

מיטללל

New member
../images/Emo110.gif פנינה רוזנבלום ../images/Emo110.gif

הבלונדינית של המדינה. פנינה התחילה כשחקנית כדורגל עד שהיא הבינה שכדורגל זה משחק של מפגרים, לא מפגרות. מה האישה הזאת לא הייתה, דוגמנית, מנהלת ויו"ר מפלגה. למעשה אף אחד לא יודע למה ואיך היא התפרסמה והפכה לכזו דמות ציבורית,אולי בגלל אהבתה הגדולה לצבע הורוד, אך אחרי שזה קרה היא השיקה את כל הסבונים והשמפואים שלה למיניהם (בורוד), והפכה את השם שלה לסמל מסחרי. אחרי שנמאס לה מכל זה, היא החליטה לרוץ לכנסת, ללא הצלחה, אחרי שהובילה איזושהי מפלגה לא ברורה שמטרתה הייתה רק להיכנס לכנסת ולהפיץ את הורוד בעולם. מידי שבוע פנינה מתראיינת בתוכנית אחרת ומציגה את הטמטום שלה כל פעם מחדש. ובזמן הפנוי שלה היא מתחתנת ומתגרשת ומתחתנת ומתגרשת.. ציטוט נבחר: "גם אני רוצה להיות ארנולד שוורצנגר"
טבעית

pain is MY love

New member
איך אומרים את המשפט הזה?...

"יותר חם פה מאשר בתא מוח היחיד של פנינה כשהיא מנסה לענות על שאלה אמריקאית במבחן של המדינה...." בכל מקרה אני פשוט לא סובלת אותה!!!!

Lara F

New member
וואי הכי פוסטמה שיש...

בונאה פנינה רוזנבלום הזאת היא מפגרת ברמות שאין לתארן אם היא לא ה-פוסטמה... אני לא יודעת מי! כן כן זה נכון שהיא הצליחה בזכות עצמה אבל שכל הרבה אין לה... היא הצליחה לייצר קוסמטיקה אולי, בכוחות עצמה! (וגם זה לא) ומה הקטע של לרוץ לכנסת? מה היא תעשה שם? במה היא תעזור? "בא ניתן לכל הערבים קצת מהשמפו שלי ואולי לא יהיה להם יותר קשקשים..." -בושה למדינת ישראל!!!!! אגב ראיתי אותה בתוכנית הזאת שהייתה לעינת ארליך לא מזמן "החיים יפים" והיא הייתה כ"כ סנובית וחסרת השכלה שזה כאב... היא הביאה את המשרתות שלה ואת מאמני הכושר שלה לדבר עליה כמה היא יפה וחביבה... כמעט לא זרקתי נעל לעבר הטלויזיה... ארנולד שוורצנגר? -היא צריכה להשיג חיים כאן ועכשיו! נראה לי האייקיו שלה שואף ל-0 מאופס במקרה הכי טוב... היא מזכירה לי את כל הדוגמנים במבחן האייקיו של המדינה שאמרו: "אולי אני אהיה יותר חכם מעורך דין" -יא רייט...!!! קיצר הסקר שלכם מהזה חמוד... ופנינה צריכה לזכות!!!

pain is MY love

New member
בינגו! ../images/Emo45.gif

היא כל כך סנובית מגעילה שזה מממממש כואב! אני לא יכולה לראות אותה בטלוויהיזה כי זה עושה לי חזק עז לנפץ את המסך! היא דוחה אותי! היא זוועתית!

דווקא שחקנית כדורגל?

ראיתי תמונה שלה ב"העולם הזה", שם היתה נערת שער חשופת חזה. נראה לי שזאת ההתחלה האמיתית שלה, לא כישרון כדורגלי כלשהו.

מיטללל

New member
../images/Emo118.gif אורית פקס ../images/Emo118.gif

מה אומר ומה אגיד.. מורה לספרות דגם 2004
פיתחה תורות למידה חדשה וחדשות (שיטות הענשה שלה... מהפכניות) ניסתה להתקבל לערוץ אגו.. לא הצליח לה. כיום היא מנסה להידחף כאייטם מפעם לפעם אצל גיא פינס. (כמו בתחרות בוץ עם האניטה
שווה היה) למה היא? למה? בגלל הגודל, בגלל הבלונד, בגלל השילוב של הגודל והבלונד ובגלל שמי שחושב שהציץ המציץ של ג´נט מזעזע לא ראה את המציץ של פוקסמ
ציטוט נבחר- "שלום. אני אורית ואני חרמנ*ת". בנוגע ל
מישהו באמת סובר שמשהו אצלה טבעי?
('מפרגנות')

למעלה