דווקא מורן אייזנשטיין לא פוסטמה

היא אומנם מתאימה לקטגוריית הבימבו הבלונדינית עם החזה הגדול, אבל פוסטמה היא לא. דווקא יש לה שכל, לבחורה, בניגוד למה שחושבים...

niva99

New member
ג'ודי -שלום-ניר-מוזס

הנה דוגמה לבחורה פוסטמה להפליא -שפשוט ידעה איפה להיוולד. שאלמלא כן נחשו איפה הייתה היום....

ur2fast4me

New member
אני לא מכאן אבל חייבת להצביע!../images/Emo127.gif

בעיני אודטה דנין היא אם הפוסטמות,אבל לכל שאר הפוסטמות שהוזכרו מגיע מקום של כבוד בעיקר למירי בוהדנה,מיכל זוארץ,ג'ודי ניר מוזס ותוספת אישית שלי היא עינת ארליך שמתיימרת להיות "אשכנזייה" לגבי ווינרמן היא יותר מפוסטמה,זה מעבר לזה כי היא גם נטולת שכל,וכושר המשחק שלה הוא בעצם היא -טיפשה! בקיצור לא חסר במדיה פוסטמות,ההיפך מרוב עומס קשה להחליט! שיבושם להן!

dafnaleh

New member
אני לא מבינה

הפוסטמות האמיתיות הן ללא ספק: ג'ודי ניר מוזס שלום. מיכל ינאי. אורנה דץ. איך הן לא נכנסו? הרי אף אחת מהמתחרות על התואר מהסקר לא משתווה בפוסטמיות שלה לקרסוליים של אחת מאלה. אני מופתעת.

dafnaleh

New member
אוקיי, אני רואה שיהיו כמה סבבים.

לא ראיתי את זה קודם, ג'ודי ניר מוזס שלום לוקחת, אני מקווה.

למה סתם ללכלך?

ראיתי את מיכל ינאי בהצגה "הא הא" (שם מטופש, אני יודע). הצגה רצינית ועצובה של תאטרון החאן. היא גילמה בחורה סכיזופרנית, הופיעה בהכי כיעור שיכלה, וסיימה את ההצגה בבכי אמיתי קורע לב שלא השאיר את הקהל אדיש. אולי מה שהיא עושה עכשיו לא שווה הרבה, אבל בתכלס היא יודעת להיות עמוקה. בחירה כלכלית שלה לעשות דברים שטחיים יותר. אבל אף פוסטמה לא יכלה לשחק כמותה.

dafnaleh

New member
למה "סתם"?

ראית פעם איך היא מתנהגת? ולשאול "למה סתם ללכלך" בשרשור שכזה זו שאלה מיותרת.

ג ו צ יי

New member
חברה כולכם פוסטמות....

שאתם חשובים שאניטה פללי היא הפוסטמה... יודעים למה????? אני אגיד לכם.. אתם יותר טיפשים ממנה שאתם צוחקים מהשטויות שלה. ועובדה עם כל הטימטום שלה היא מצליחה. ומזה שאתם צוחקים עליה היא עושה כסף. והיא אישה מדהימה.

Lara F

New member
נו באמת אתם אדיוטים!../images/Emo8.gif

מי מצביע לאניטה בתור פוסטמה כשיש את פנינה רוזנבלום ומירי בוהדנה ברשימה!!!!! אודטה אמנם נטושה בכמויות מסחריות אבל היא ל-א מתאימה להגדרה של הפוסטמה האידאלית... מה אם מירי הפקצה האידאלית? מה אם (מעתיקה ממשהו שקרא לה ככה ונדלקתי) פנינה חצאית ורודה-בלונדינית טיפשה -חצאית קצרה- חברת ליכוד-רוזנבלום?????????? מה איתה? אם היא לא פוסטמה אז אני מצביעה לחיים יבין שהוא פוסטמה.... נו באמת! נ.ב בקשה למיטל מנהלת הפורום... בבקשה בבקשה בבקשה אם פנינה לא תבחר השבוע תעשי בסוף אפשרות לקהל להחזיר מישהי ותחזירי אותה!!! פליז....ח...

ברקודית

New member
הייתם צריכים להכניס לסקר את -

ג'ודי שלום ניר מוזס (אם אמרתי את שמה נכון) היא אחת הפוסטמות הרציניות.. ואת ג. יפית

איך שכחת את...

בר רפאלי (סופר- פוסטמה בעיניי) שרון איילון (למה פוסטמה? כי היא זרקה את יואב...) אילנה אביטל (פעם פוסטמה, תמיד פוסטמה. רק חבר שלי אוהב אותה...:-S) ג'ודי ניר- מוזס- שלום (דונט בי הבי- יהודה לוי...)

למעלה