קיפי222

New member
מועמדת מושלמת נוספת

נדמה לי שמצאתי את המועמדת האידיאלית לימור ליבנת אשה שמשלבת גסות בהמיות כוחנות וחוסר טעם עם בורות מוחלטת לדעתי לא צריך להרחיב את הדיבור ורק צריך לתמוה איך יראו ילדי ישראל בעוד כמה שנים

pain is MY love

New member
אני חייבת לציין ../images/Emo26.gif

הבחורה אכן נעל!!!!!!! זפזפתי בין הערוצים היום ונפלתי על התוכנית שלה החלטתי לצפות קצת כדי לראות על מה כולם מדברים... היא ארחה אמן/צציר/פסל משהו בסגנון ואז היא רצתה לתאר יצירה שלו והיא התחילה להתפלסף "זאת היצירה של החיים שלך! עבדת עליה 3 וחצי שנים! הדבר הכי גדול שיצרת בחיים שלך! מגיע לך כל הכבוד!!! עכשיו בוא נחשוף את היצירה...." היא קמה איתו והורידה את הבד מהיצירה ואז בקריאות התלהבות ומחיאות כפיים ובהתפלאות מלאה היא באה ביציאה הכי מתאימה בעולם: "אתה עשית את זה?!?!?!" חחחחחחחח אני הייתי על הריצפה!!!!!!!!!! ללא ספק היא הוכיחה לי שיש לה מקום של כבוד בטבלת הפוסטמיות....

HyPeR SoNiC

New member
חחחח גם את ראית את זה!?

אני גם צפיתי בזה..... נראה לי שזה היה אתמול!!!!! זה היה ממש מצחיק!!!!!

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif הבהרה ../images/Emo41.gif

רק רציתי לציין משהו ששמתי לב שלא ציינתי עד כה... ה"ציטוט הנבחר" של הבנות הוא פרי הדמיון בלבד הן (למיטב ידעתי) לא התבטאו כך. ושוב, מטרת התחרות היא לא לפגוע באף אחת מהבנות והכל בהומור... את כל הדברים שנכתבים יש לקחת בערבון מוגבל. ולזכור שמדובר רק בדעה...

אני בשוק מהרמה שלכם!!!

תגידו לי אתם שפויים? עד כדי כך אין לכם חיים שאתם מחפשים לרדת על אחרים? עד כדי כך אין לכם בטחון עצמי שאתם מחפשים למצוא פאקים אצל אילו שהצליחו???כדי להתמלא בבטחון מזוייף? את מי זה מעניין מי פוסטמה ומי לא? העיקר שהצליחו והן מוכרות וכל אחת בדרך שהיא רצתה שיכירו אותה.... אולי במקום לקנא ובמקום כל האנרגיות השליליות האלו קומו ותעשו משהו עם החיים שלכם כדי שאיזה לוזר ישב בבית וירד עליכם כי אין לכם ביצים לעשות משהו עם החיים שלכם!!!!!!!!

למעלה