הא באמת פקצה רצינית....

מישהי שאני מכירה פגשה אותה אצל הרופא שעשה לה את ההגדלה ואחרי ההגדלה היא שאלה את אותה אחת שאני מכירה "ניראה לך שההורים שלי ישימו לב?" זה באמת שיא הטימטום!!

niva99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gifאוריתי לוקחת בגדול-

יש לה שתי קבלות גדולות -הוכחה על פוסטמיותה.

ראיתי אותה במציאות לפני כמה ימים

אני לא בטוחה אם היא פוסטמה או פשוט חולת נפש...?

מיטללל

New member
../images/Emo105.gif אורלי ויינרמן ../images/Emo105.gif

אורלי משתתפת בשמש כמה שנים.. וזה בערך. למה היא? בגלל הבלונד, בגלל עוגן ובגלל שהיא מרלין מונרו הישראלית. ואם זו לא סיבה מספקת להשתתפות בתחרות הפוסטמה אז מה היא כן
ציטוט נבחר:"אני נהנת לשחק בחורות מטומטמות."
טבעי

pain is MY love

New member
וגם בגלל

שהיא נוראאאאאא אוהבת כדורגל כשכוכבי הקבוצה משחקים אצלה במיטה...

HyPeR SoNiC

New member
הצבעתי אורלי!!!!

ולמה? כי ההתנהגות שלה כשהיא משחקת את עוגן ב"שמש" היא ההתנהגות הטבעית שלה... ויש לי חבר שיעיד על זה

ThE uVa

New member
*לאקשורה*../images/Emo60.gif

אני לא מפה, אבל רק בשביל שתדעו, ל"פוסטמה" הזאת יש יותר מ150 אייקיו.

מיטללל

New member
../images/Emo80.gif אודטה ../images/Emo80.gif

אודטה... האישה המושלמת
כתבה בעבר סיפורי בישול... טור בעיתון בענייני בישול... וכעת היא המנחה של התוכנית שזכתה בפרס מסך הזהב :) אט אט היא משתלטת על חיינו ומפתחת את אימפריית האודטה. היזהרו והישמרו
למה היא? כי היא האישה המושלמת
כי היא מנחה תכנית לסבתות, כי היא מתבטאת עם המון "מאמי", "כפרה", נשמה", "מאמי", כי היא לא חושבת הרבה,כי היא בערוץ 10,כי כי קוראים לה אודטה וכי היא ממציאה טיפים כמו לסתום חורים בקירות עם פלסטלינה, יש לה אין ספור ספרים וכל מיני טורים טיפשיים בעיתונות, באחד הספרים ראיתי שהיה כתוב שכדאי להשתמש בשיטת הימים הבטוחים כדי לא להכנס להריון.. אל תבטחו באישה שמוכנה להקריב את חייה עבור המצאה חדשנית לקיפול כביסה או מתכון למשמש ברוטב אגוזים! ציטוט נבחר:"מה הבעיה? קצת מלח לתוך העיניים של בעלך והוא עיוור. ואל תשכחי לספר לחברות- ראית את זה באודטה:)"
לא טבעי "ואני אהיה שם" ...

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

הפוסטמה הישראלית המושלמת. יותר מטומטמת ממנ הלא ראיתי.

שרימפי

New member
את לא היחידה

גם סבתא שלי יושבת מול המרקע כל יום כדי ללגום מנת אודטה גדושה.

למעלה