מיטללל

New member
../images/Emo108.gif מירי בודהנה ../images/Emo108.gif

גם מירי התחילה כדוגמנית והפכה לשחקנית. הרוב מכירים אותה מהתוכנית "אהבה מעבר לפינה". חוץ מהתוכנית הזו, מירי גם עשתה מספר פרסומות שרובן ראו בה את הפונטציאל האדיר לשחק את הבלונדינית המטומטמת, דבר שבא לה כל כך בטבעיות. הפרסומת האחרונה שבה השתתפה ו"שיחקה" את הבלונדינית המטומטמת היא הפרסומת של ברגר קינג. בזמן הפנוי שלה היא מוצאת את אהבות חייה אחת לחודש, מתכננת חתונות ומבטלת אותן, עושה קעקועים ומורידה אותם. (האמת, זכות הבלונדה לשנות את דעתה) והאמת, היא כל כך כל כך כל כך כל כך יפה שחייבים לכנות אותה פוסטמהההההההההההה. רק בשביל שנוכל לחיות עם עצמנו בשלום
ציטוט נבחר : "אפשר בבקשה וופר וצ'יפס?"
לא טבעי

three

New member
האמת שלדעתי היא לא כל כך יפה

אני לא מבין איך זה בכל הסקרים שיש היא במקומות הראשוני
וחוץ מזה, נראה לי שהסיבוב הראשון הוא הכי קשה, לקחתם את ההכי פוסטמות במדינה, אין יותר מזה

Lara F

New member
אהההמממ...

היא לא יפה... היא פרחה... היא עשתה ניתוח להגדלת חזה... היא טיפשה כמו נעל... היא פוסטמה...

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif אלו המעומדות לסיבוב הראשון| ../images/Emo41.gif

כאן נמצא הסקר
אתם מוזמנים לכתוב על דפי הפורום מהי הדעה שלכם... ולמה אתם חושבים שהנשים פוסמטות.. או לא פוסמטות (רק שמרו על תרבות דיון נאותה).. אנא ידעו את כל מי שאתם מכירים בדבר התחרות כדי שהיא תהיה כמה שיותר משקפת את דעת הציבור
זה הסיבוב הראשון. מבין שלוש. כל יום ראשון יעלה סיבוב חדש. מכל סיבוב שתי פוסמטות יעלו לגמר
בגמר יהיו 6.. הוא יהיה ב 1.6. ומה שיהיה בו הנו הפתעה בשלב זה
אני חשה מחוייבות לציין שוב שהתחרות הומוריטסית... ואין לנו שום בעיה עם המתמודדות (רק לעיניים ולאוזניים שלנו יש
))

DanaJunkie

New member
אודטה חייבת לזכות!!

היא שיא הטמטום!!! אנשים... קדימה! להצביע!

SimplyMe1

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo5.gif../images/Emo70.gif

אני היחידה שהסקר לא עולה לה?

רגע רגע רגע

מה עם ג'ודי-ניר-מוזס-שלום-ולא-להתראות? ומורן איזנשטדטדט? הן הוזכרו כמה פעמים כאן, הסקר יהיה שגוי בלעדיהן.

pizza200

New member
יש לי עוד פוסטמות....

לא כמו המועמדות הראשיות - אבל פוסטמות : ירדנה ארזי זהבה בן שרון דוראני (לגעת באושר)

Yuval Y

New member
אני לא יודע...

את אודטה אני מחבב זמן רב לפני התוכנית שלה, וסך הכל זו גם תוכנית חביבה לדעתי. אניטה פללי היא תופעת טבע, על כך אין עוררין. אורלי ווינרמן יכולה לעשות הפוך על הפוך לכל הבלונדיניות הפוסטמות, וכך קראתי שאכן קורה. השאלה אם זה אכן נכון. מפנינה רוזנבלום לא ממש התרשמתי. את איה ושירלי אני לא ממש מכיר, וגם את השאר לא ממש.

סופה 20

New member
וזה המצב נכון לרגע זה......

כרגע אחרי בדיקת קולות המצביעים המצב הוא כדלהלן: במקום הראשון עם 11 קולות (כ 31.43 אחוז מהמצביעים) נמצאת אניטה פללי שמובילה בפער לא רע על המתמודדת האחרות... במקום השני נמצאות שתיים שאחת מהן לפי מה שאני רואה אינה אהודה כ"כ והיא אודטה , והשניה היא אורית פוקס , כל אחת מהן עם 8 קולות. במקום השלישי ורחוק מאוד משלוש הבנות הללו נמצאת זאת שרוצה להיות היפה בנשים או לפחות מקרב חברות הכנסת , הגברת פנינה רוזנבלום עם 4 קולות. שאר המועמדות שלנו שלא "יזכו" בתואר הן : אורלי ויינרמן (3 קולות) , איה ושירלי ( קול בודד אחד) ומירי בוהדנה שמשום מה אף אחד לא מחשיב אותה לפוסטמה (עם אפס קולות). עכשיו אנשים תגובות....(הערות טענות מענות בקשות).............. תוצאות סופיות בסוף השבוע....

yardenj

New member
נו באמת אנשים נשים וטף

אניטה פללי פוסטמה? מוזרה?בטוח פונטציאל לאישפוז בגהה?סביר מאוד אבל פוסטמה?איך יכול להיות? מירי בוהדנה היא פוסטמה קלאסית-היא יפה מספיק כדי שבנות ישנאו אותה בגלל זה,יש לה חזה גדול והיא די מטומטמת(וגם שחקנית די עלובה).ולמירי יש 0 קולות?מי חושב שאניטה יותר פוסטמה ממירי? ומה עם פנינה-חצאית-וורודה-חברת-ליכוד-רוזנבלום?היא לא פרחה לתפארת מדינת ישראל?איך היא לא לפחות במקום שני?

אם יכולתי...

להצביע על כל אחת ואחת שהיא פוסטמה, הייתי עושה זאת. אבל הקול הבודד לשירלי ואיה, זה הקול שלי!! כי אין טימטום יותר הורס משלהן, בייחוד בתוכנית של גיא פינס..והצחוק המציק הזה...גאד הייתי הורדת את שתיהן...

סופה 20

New member
אמממ אני רואה ...

שאתם אוהבים את מירי :)....עדיין אפס קולות למרות איזו הודעה או שתיים שנאמרו עליה.. אבל יש שינוי בצמרת וזה שיוויון בין אודטה לאניטה... איזה מתח :)

סופה 20

New member
גבירותי ורבותי.............

מהפך! (חיים יביני משהו...).... :) הפוסטמה הבכירה עד ליום זה הלו היא אניטה "זאת אני תעני" פללי הודחה מן המקום הראשון שאותו תפסה הפאקצה הבלתי מעורערת (ולדעתי חביבת הפורום ואולי המנצחת של כל התחרות ...) הלו היא אודטה! (יש לה שם משפחה?!) יאללה להצביע אנשים ההצבעה נסגרת עוד שלושה ימים ...אני חושב לא?...

למעלה